Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wczoraj mnie koleżanka zapytała jakim termometrem mierze tempke bo jakiś ten mój wykres teraz płaski No i dumam nad tym...Myślałam,że to dobrze, że większych wahań temp nie mam. Termometr geon, kupiony specjalnie do tego celu, z dwoma mijscami po przecinku. Jestem bardzo skrupulatna. Mierze w pochwie....co wy na to?
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Skierka wrote:Dziewczyny wczoraj mnie koleżanka zapytała jakim termometrem mierze tempke bo jakiś ten mój wykres teraz płaski No i dumam nad tym...Myślałam,że to dobrze, że większych wahań temp nie mam. Termometr geon, kupiony specjalnie do tego celu, z dwoma mijscami po przecinku. Jestem bardzo skrupulatna. Mierze w pochwie....co wy na to?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Dziewczyny wczoraj mnie koleżanka zapytała jakim termometrem mierze tempke bo jakiś ten mój wykres teraz płaski No i dumam nad tym...Myślałam,że to dobrze, że większych wahań temp nie mam. Termometr geon, kupiony specjalnie do tego celu, z dwoma mijscami po przecinku. Jestem bardzo skrupulatna. Mierze w pochwie....co wy na to?
-
Skierka, ja mam Kardioline z 2 miejscami po przecinku.
Dziewczyny, bety nie mam... Co za babsko okropne w tej przychodni.
Jak byłam w sobotę, to była świetna babeczka, wzięła nr ode mnie i powiedziała, że jak będą wyniki do 12:00, to zadzwoni, a jak nie, to widocznie lab się nie wyrobiło. Nie zadzwoniła, więc stwierdziłam, że zadzwonię dzisiaj z rana i an dzień dobry dostałam opieprz nie z tej ziemi, że co ja sobie myślę, że mi przez telefon wynik podadzą, żeprzecież ochrona danych osobowych itd. Więc mówię, że babka z soboty mówiła, że mi poda przez tel, więc myślałam, że jak zadzwonię dziś, to mi podadzą. Ale nie...
A nie wiem, czy dam radę podjechać po pracy, bo pracuję do 15:00, a muszę podjechać jeszcze do drugiego biura po paczkę (sukienki na wesele zamówiłam), a potem do mamy miałam jechać poprzymierzać i pogadać, a na 17:15 mam do endokrynologa, czyli od mamy muszę wyjść tak o 16:30..
Lab jest w centrum, średni dojazd, nie ma gdzie zaparkować, no nie wiem czy sie wyrobię...
Ale chyba w takim razie oleję sukienki (przymierzę jutro), a pojadę po betę. Przydałoby mi się dzisiaj/jutro betę powtórzyć, żeby zobaczyć przyrost. -
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:A mnie pobolewa podbrzusze i wkręcam sobie, że to fasol mości się w macicy głupia jestem, ale nie potrafię pozbyć się tych myśli. W sobotę testuję, a do tego czasu zdążę sobie więcej objawów wkręcić
Oby, oby to na fasolke
LISKOVA ale ladny suwaczek. My tez taki chcemy ....littleladybird lubi tę wiadomość
-
Ladybird w zeszłym cyklu miałam skok,tylko tempki drugiej fazy były marne.
Ciri będziesz robiła jakieś badania w tym cyklu jeśli to faktycznie @? patrzyłam na Twoj wykres i jednak te temperatury troszkę się różniły. U mnie faktycznie linia prawie prosta Sama nie wiem,czy to dobrze,czy źle?
Liskova no bez sensu! Wystarczyło spytać kilka danych i bez problemu by potwierdzili Twoją tożsamość.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Skierka wrote:Ladybird w zeszłym cyklu miałam skok,tylko tempki drugiej fazy były marne.
Ciri będziesz robiła jakieś badania w tym cyklu jeśli to faktycznie @? patrzyłam na Twoj wykres i jednak te temperatury troszkę się różniły. U mnie faktycznie linia prawie prosta Sama nie wiem,czy to dobrze,czy źle?
Ja to bym chciała, żeby mój wykres był bardziej płaski i się zastanawiam czy to w porządku, że mam takie wahania w I fazie?
Skierka wrote:Ladybird ja juz tyle razy byłam w ciążyi tyle razy się starałam,a i tak teraz od tych dwóch cykli nakręcam się strasznie. Ot,taka głupia jestem
To nie jestem samaSkierka lubi tę wiadomość
-
Ladybird haha...i tak źle i tak nie dobrze
Ja właśnie jadę oddać krew na prolaktynę,a w czwartek pójdę do mojego GP,bo miałam w zeszłym tygodniu masę badań z krwi ( zlecone od gastroenterologa jeszcze w związku z poprzednią ciążą). Odbiorę wszystkie wyniki razem.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Skierka wrote:Liskova no bez sensu! Wystarczyło spytać kilka danych i bez problemu by potwierdzili Twoją tożsamość.
Po pierwsze - no tak każdy prosto z ulicy dzwoni akurat do TEGO laboratorium, zna moje imię, nazwisko, wie jakie robiłam badania i kiedy i dzwoni o wynik zapytać.
Po drugie, wystarczyło spytać o PESEL i adres.. Sorry, ale też nie każdy z ulicy zna mój PESEL.
Spotykam się z odmową podania wyniku przez telefon, jak coś jest nie tak, wtedy pada info - proszę przyjechać, lekarz z panią porozmawia.
No i.... teraz sobie wkręcam, że beta wyszła niska i jednak nie jestem w ciąży i dlatego mi nie chciała podać... Oszaleję tu do 15:00. -
nick nieaktualny