Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahahaha...wstałam z mega bólem głowy,poczytałam i od razu mam lepszy humor Szalone jesteście
Ciri jakie masz plany na nowy cykl?
Maxima ja się modlę, by owulacja nie przyszła wcześniej niże w poniedziałek,bo mamy gości na weekend i lipa będzie z serduszkowanien Potem będziemy celować,ale tak jak mówiłam. Jeden strzał. Mam nadzieje że złoty
Namida czasem warto zasięgnąć opinii innego lekarzaMaxima lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja ja przeżywałam to w ten weekend, jak jeszcze myślałam, że będzie owulka. Nakręciłam się na szalony weekend (i tydzień nie ukrywam ;p) a ten gad wyjechał na spotkanie służbowe od niedzieli rana do wtorku wieczorem i plany szlag trafił
Kupiłam butelkę wina Któraś napisała o Kadarce, popieram wybór
ile mam tego wyżłopać, bo się boję, że wieczorem po pracy to całą opróżnięMaxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA powiem Wam, jechałam wczoraj autobusem do pracy i gdzieś tak w połowie drogi usiadła koło mnie kobieta w ciąży. Chciałam ja zapytać czy mogę ją dotknąć po brzuszku bo podobno można się tak "zarazić"...chyba osiągnęłam ten moment kiedy jestem w depseracji skoro chcę zaczepiać obce ciężarne kobiety
Maxima lubi tę wiadomość
-
Skierka wrote:Hahahahaha...wstałam z mega bólem głowy,poczytałam i od razu mam lepszy humor Szalone jesteście
Ciri jakie masz plany na nowy cykl?
Maxima ja się modlę, by owulacja nie przyszła wcześniej niże w poniedziałek,bo mamy gości na weekend i lipa będzie z serduszkowanien Potem będziemy celować,ale tak jak mówiłam. Jeden strzał. Mam nadzieje że złoty
Namida czasem warto zasięgnąć opinii innego lekarza
Nie zloty a zielony moja droga. Zielony !!! Gosci poczestuj czerwonym winem KONIECZNIE i jak pojda spac to do sianiaSkierka lubi tę wiadomość
-
Namida wrote:Picja ja przeżywałam to w ten weekend, jak jeszcze myślałam, że będzie owulka. Nakręciłam się na szalony weekend (i tydzień nie ukrywam ;p) a ten gad wyjechał na spotkanie służbowe od niedzieli rana do wtorku wieczorem i plany szlag trafił
Kupiłam butelkę wina Któraś napisała o Kadarce, popieram wybór
ile mam tego wyżłopać, bo się boję, że wieczorem po pracy to całą opróżnię
A zlop i cala, niech Ci na zdrowie bedzie do wieczora dasz rade. Wypij i za mnie. Niech Ci sie zazieleni !
Mam propozycje dla Was dziewczyny, zamiast mowic "Na zdrowie!" to moze "Niech sie zazieleni!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:49
-
nick nieaktualnyPicja wrote:A ja sie wkurzylam. U mojego w pracy wyjazd integracyjny.bez zon. W góry.az dwie noce! Nigdy nie chce wyjść na zazdrosna zolze, ale nie można sie integrować na kręglach? Bez noclegów?
-
nick nieaktualnyNapisałam wcześniej w innym wątku ale zadam pytanie tutaj
Mierzę temperaturę o stałej porze, dziś jednak przebudziłam się wcześniej i postanowiłam sobie ją zmierzyć. Wyszło mi 36,7 poszłam spać dalej i jak się obudziłam już o prawidłowej porze (było to ok 3h później), o tej co zwykle mierze, temperatura wskazała mi już niecałe 36,9. Którą temperaturę mam brać pod uwagę? -
nick nieaktualny
-
Laseczki, u mnie zaraz goście w drzwi, więc pewnie do poniedziałku będzie mnie tu malutko. Tempke jednak mierze w ciąż skrupulatnie i zapewne będę Was podczytywać.
Udanego weekendu dla wszystkich!!!Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnySiekierka miłego weekendu również,oby Cie goście za bardzo nie zmęczyli
Ciri, zmieniłam ta temperaturę na tą wyższą i niby mi ovu zaznaczyło owulację.Więc chyba w dobrym czasie zaczęłam lutkę brać. Tylko teraz nie wiem czy wznowić branie. W sumie ominęłam dwie tabletkiSkierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"Maxima : A zlop i cala, niech Ci na zdrowie bedzie do wieczora dasz rade. Wypij i za mnie. Niech Ci sie zazieleni !
Mam propozycje dla Was dziewczyny, zamiast mowic "Na zdrowie!" to moze "Niech sie zazieleni!"
Maxima wychlałam za Ciebie, za siebie i za Was wszystkie staraczki całą butelkęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 00:24
Maxima lubi tę wiadomość
-
Maxima żeby niby była owulacja musi być skok poprzedzony 6 niższymi temperaturami
Marta ja biorę teraz agnus castus od 3 dnia cyklu. To też niepokalanek tylko w uk nie ma castagnusa. Jest czysta forma niepokalanka. Czy da efekty? To się okaże. Póki co odczuwam,że jajniki mocno pracują. Dużo dobrego czytałam o nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 00:48
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,