WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj cos czuje, ze po tych naszych szamanskich rytualach bedzie zielono ;)
    SKIERKA kiedy zacznyasz nacieranie sie "cudownymi olejami"(czyt.zel) ? ;)

Skierka lubi tę wiadomość

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIRI no to witaj w nowym cyklu ! I do dziela !

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha...wstałam z mega bólem głowy,poczytałam i od razu mam lepszy humor :) Szalone jesteście :D

Ciri jakie masz plany na nowy cykl?

Maxima ja się modlę, by owulacja nie przyszła wcześniej niże w poniedziałek,bo mamy gości na weekend i lipa będzie z serduszkowanien :/ Potem będziemy celować,ale tak jak mówiłam. Jeden strzał. Mam nadzieje że złoty ;)

Namida czasem warto zasięgnąć opinii innego lekarza ;)

Maxima lubi tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan taki. Wiesiolek, wino, kwas foliowy,menmag i maca dla mojego i jeszcze nad czyms sie zastanawiam. Nie moge za duzo wydac bo kasy nie mam ale chcialam sobie badania zrobic dodatkowo.

Skierka, Maxima lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wkurzylam. U mojego w pracy wyjazd integracyjny.bez zon. W góry.az dwie noce! Nigdy nie chce wyjść na zazdrosna zolze, ale nie można sie integrować na kręglach? Bez noclegów?

Maxima lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ja przeżywałam to w ten weekend, jak jeszcze myślałam, że będzie owulka. Nakręciłam się na szalony weekend (i tydzień nie ukrywam ;p) a ten gad wyjechał na spotkanie służbowe od niedzieli rana do wtorku wieczorem i plany szlag trafił :)

Kupiłam butelkę wina :D Któraś napisała o Kadarce, popieram wybór :)
    ile mam tego wyżłopać, bo się boję, że wieczorem po pracy to całą opróżnię :)

Maxima lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiem Wam, jechałam wczoraj autobusem do pracy i gdzieś tak w połowie drogi usiadła koło mnie kobieta w ciąży. Chciałam ja zapytać czy mogę ją dotknąć po brzuszku bo podobno można się tak "zarazić"...chyba osiągnęłam ten moment kiedy jestem w depseracji skoro chcę zaczepiać obce ciężarne kobiety :D

Maxima lubi tę wiadomość

• Maxima Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Hahahahaha...wstałam z mega bólem głowy,poczytałam i od razu mam lepszy humor :) Szalone jesteście :D

Ciri jakie masz plany na nowy cykl?

Maxima ja się modlę, by owulacja nie przyszła wcześniej niże w poniedziałek,bo mamy gości na weekend i lipa będzie z serduszkowanien :/ Potem będziemy celować,ale tak jak mówiłam. Jeden strzał. Mam nadzieje że złoty ;)

Namida czasem warto zasięgnąć opinii innego lekarza ;)

Nie zloty a zielony moja droga. Zielony !!! Gosci poczestuj czerwonym winem KONIECZNIE i jak pojda spac to do siania ;)

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Picja ja przeżywałam to w ten weekend, jak jeszcze myślałam, że będzie owulka. Nakręciłam się na szalony weekend (i tydzień nie ukrywam ;p) a ten gad wyjechał na spotkanie służbowe od niedzieli rana do wtorku wieczorem i plany szlag trafił :)

Kupiłam butelkę wina :D Któraś napisała o Kadarce, popieram wybór :)
    ile mam tego wyżłopać, bo się boję, że wieczorem po pracy to całą opróżnię :)

A zlop i cala, niech Ci na zdrowie bedzie do wieczora dasz rade. Wypij i za mnie. Niech Ci sie zazieleni !
    Mam propozycje dla Was dziewczyny, zamiast mowic "Na zdrowie!" to moze "Niech sie zazieleni!"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:49

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    A ja sie wkurzylam. U mojego w pracy wyjazd integracyjny.bez zon. W góry.az dwie noce! Nigdy nie chce wyjść na zazdrosna zolze, ale nie można sie integrować na kręglach? Bez noclegów?
    Moj chodzi i jezdzi nie mam z tym na szczescie problemu a nawet czasem wole jak sobie gdzies tam pojedzie. Dobija mnie fakt za to ze z ojcem swojej bylej na ryby jezdzi... Wrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam wcześniej w innym wątku ale zadam pytanie tutaj
    Mierzę temperaturę o stałej porze, dziś jednak przebudziłam się wcześniej i postanowiłam sobie ją zmierzyć. Wyszło mi 36,7 poszłam spać dalej i jak się obudziłam już o prawidłowej porze (było to ok 3h później), o tej co zwykle mierze, temperatura wskazała mi już niecałe 36,9. Którą temperaturę mam brać pod uwagę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli ta druga tempertur t o stalej porze byla po 3 godzinach ciaglego snu boerz pos uwage ta druga. Przynajmniej ja bym tak zrobiala bo zasada jest ze o atalej porze i po 3 min 3 godzinach snu ;)

• Skierka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki, u mnie zaraz goście w drzwi, więc pewnie do poniedziałku będzie mnie tu malutko. Tempke jednak mierze w ciąż skrupulatnie i zapewne będę Was podczytywać.

Udanego weekendu dla wszystkich!!!

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siekierka miłego weekendu również,oby Cie goście za bardzo nie zmęczyli :)

Ciri, zmieniłam ta temperaturę na tą wyższą i niby mi ovu zaznaczyło owulację.Więc chyba w dobrym czasie zaczęłam lutkę brać. Tylko teraz nie wiem czy wznowić branie. W sumie ominęłam dwie tabletki

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,a tak z innej beczki.....chociaż pewnie już gdzieś to przerabiałyście :) brałyście kiedyś Castagnus? Jakieś doświadczenia z niepokalankiem? Właśnie zakupiłam-ot tak,trochę na głupa!Zioła raczej nie zaszkodzą-pytanie,czy komuś pomogły? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida tak test owu chyba dobrze pokazal bo dla to tez wtedy byla owulacja ;) znaczy wtedy kiedy zaznaczyl program.
    Marta ja nie pomoge bo nie wiem nie bralam ;( poszukaj na forum bo pewnke byly takie tematy poruszane ;p

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszperam,poszperam ciri :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Maxima : A zlop i cala, niech Ci na zdrowie bedzie do wieczora dasz rade. Wypij i za mnie. Niech Ci sie zazieleni !
    Mam propozycje dla Was dziewczyny, zamiast mowic "Na zdrowie!" to moze "Niech sie zazieleni!"

Maxima wychlałam za Ciebie, za siebie i za Was wszystkie staraczki całą butelkę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 00:24

Maxima lubi tę wiadomość

• Maxima Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NAMIDA dzielna dziewczynka ;) Niech nam sie zazieleni.

Mam pytanie do mojego wykresu ile teraz jeszcze powinnam miec niskich temp. aby byla owulacja ?

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxima żeby niby była owulacja musi być skok poprzedzony 6 niższymi temperaturami ;)

Marta ja biorę teraz agnus castus od 3 dnia cyklu. To też niepokalanek tylko w uk nie ma castagnusa. Jest czysta forma niepokalanka. Czy da efekty? To się okaże. Póki co odczuwam,że jajniki mocno pracują. Dużo dobrego czytałam o nim ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 00:48

yuudhqvk9d8kvr2u.png
‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ