Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:Ale sie rozkecilyscie.
PICJA na co pomaga picie czerwonego wina ?
SKIERKA dam znac ale mam zamiar uzywac od nastepnego tyg.bo chyba w nastepnym powinnam miec owulacje.Ty kedy zamierzasz uzyc zelu ?
CIRI ciekawy ten Twoj cykl bo niewiadomo co dalej. -
nick nieaktualny
-
Ejjj, serio z tym winem? Bo ja uwielbiam Ale czerwone takie ciemne? Jakieś konkretne? Tzn, wytrawne, półwytrawne? No teraz to jestem zaskoczona
Maxima ja mam męża rzadko kiedy pod ręką, więc pewnie koło owulacji, czyli w przyszłym tygodniu
Odebrałam wynik prolaktyny. Poprzedni 20,9 czyli do starań za wysoka. Tym razem robione badanie po 3 dniach brania agnus castus i wynik 15,5 !!!!!!!!!!!!!!! Rewelacja Ciekawe tylko, czy to zasługa tych tabsów, czy jednak sama spadła. No nic. ZObaczymy czy będzie to miało wpływ na progesteron w tym cyklu.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Dziewczyny najlepiej jest działać po 4 dniach wstrzemięźliwości. Naukowo udowodnione, że taka sperma jest najbardziej wartościowa. Ja tak zaskoczyłam z Marcelem i Kają. Raz w cyklu żeśmy działali (nie mieliśmy jak, bo mąż był w rozjazdach). Na 4 dni przed miał nakaz pozbycia się nadmiaru i po 4 dniach była akcja Plemniki muszą dojrzeć,żeby były silne. Takie częste serduszkowanie nie jest ok. Poza czasem płodnym ok, ale poza lepiej się wstrzymać [/QUOTE]
Potwierdzam kochana mi gin też tak mówił Że po 3-4 dniach wstrzemięźliwości nasienie jest najsilniejsze a teraz jak chodziłam na monity to jak już owu miała być lada dzień to kazał działać na maksa ;PSkierka lubi tę wiadomość
-
Skierka wrote:Ejjj, serio z tym winem? Bo ja uwielbiam Ale czerwone takie ciemne? Jakieś konkretne? Tzn, wytrawne, półwytrawne? No teraz to jestem zaskoczona
Maxima ja mam męża rzadko kiedy pod ręką, więc pewnie koło owulacji, czyli w przyszłym tygodniu
Odebrałam wynik prolaktyny. Poprzedni 20,9 czyli do starań za wysoka. Tym razem robione badanie po 3 dniach brania agnus castus i wynik 15,5 !!!!!!!!!!!!!!! Rewelacja Ciekawe tylko, czy to zasługa tych tabsów, czy jednak sama spadła. No nic. ZObaczymy czy będzie to miało wpływ na progesteron w tym cyklu.
Wskazane jest wino czerwone WYTRAWNE GRONOWE.
Skierka lubi tę wiadomość
-
skierka prolaktyna to bardzo humorzasty hormon i trzeba ją badać bodajże ok 3-5 dc jeżeli dobrze pamiętam, za poradą mojego gina najlepiej być wyspanym, nie wkurzonym i po super nocy bo ten hormon na wszystko reaguje, na stres, sen itp, nawet gdzieś czytałam że jedzenie jakoś tam wpływa ale nie popadajmy w paranoje
Skierka lubi tę wiadomość
-
Zerknijcie na te str. http://www.bonimed.pl/artykuly/zdrowie-kobiety/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/
Ja zeszlego roku pilam duzo czerwonego wina i zaszlam w ciaze az sama bylam zdziwiona. No ale na krotko ;( Polecam wino KADARKA ta najtansza za 7 zl.z gr.
-
Linka tak wiem Zarówno poprzednie badanie jak i to było wykonane zgodnie ze wszystkimi zaleceniami. Byłam na czczo, wcześnie rano, kilka dni bez współżycia, nie przemęczałam się dzień wcześniej. Przy drugim badaniu jedyna różnica, to ten agnus castus i to,że za pierwszym razem w 4dc, a teraz w 5dc Cieszę się, że jednak spadła
Bąbelku dziękuję ślicznie! Musze poszukać u siebie takowego wina. A w Pl są jakieś konkretne marki?Linka05 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Linka coś Ty! Ja bazuję też na wiedzy innych Akurat wiem o tej prolaktynie, bo mnie trapiło to badanie, ale są rzeczy o których nie mam większego pojęcia i wtedy jesteście niezastapione :* Dziękuję kochana!
Linka05 lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam żadnego dziecka z pełni Ponoć pełnia sprzyja poczeciu chłopca (wiem to z czasów jak starałam się o synka), ale akurat ja go ustrzeliłam w innej fazie Z moimi cyklami, to ja pełni na pewno z owulacją nie doczekam
Maxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba macie rację, zmienię Panią ginekolog, tym bardziej, ze tania nie jest a kasę zdziera z czego się da. Luteinę sobie odpuszczę dopóki nie będzie tych 4 wyższych tempek.(ona mi to tłumaczyła tak, że mam brać od 16do25 dc aby po 3-4 takich cyklach organizm zaskoczył i cykl skrócił się do 28 dni)
Matko to forum to kopalnia wiedzy. Zacznę pić wino przy pełni księżyca, a później rzucę się na męża.....rozwód murowanySkierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie zapominaj o kropli krwi miesięcznej do mikstury dla męża, tylko nie wiem czy taka miesiaczka po luteinie sie liczy! Trzeba by zapytać szamana buhahahahaha...te nasze metody z boku wyglądają absurdalnie, jak ktos w temacie nie siedzi:)
Linka05, ciri22, Maxima, Skierka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny