Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
To my sie chyba zgrałyśmy
Ja też miałam dziwną @ w tym cyklu .. mniej obfita - prawie bezbolesny
a po bolesny brzuch - dlatego też się martwiłam i poszłam do gina - ale powiedział że wsio jest oki
Teraz czas czekania mam nadzieje że się nam uda i nie tylko nam
Ostatnio mam sporo nadziei bo następnej koleżance po roku starń i leczenia się udało wiec już mam 3 zaciążone w 2013 roku
P.S. podobno to rok płodności
Anutka lubi tę wiadomość
-
liwia10 wrote:Będę robiła testy owulacyjne od następnego cyklu. Bo ten to już raczej stracony jest. Dzięki dziewczyny za pomoc i dobre słowo:-) Zawsze dobrze wyżalić się komuś, kto cię rozumie:-)
oj nie mów, że stracony, koleżanka z forum też wywróżyła sobie bezowulacyjny cykl a fasola się pojawiłaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Liwia - trzeba myśleć pozytywnie na pewno w końcu się uda A wyżalić sie to dobra rzecz po co trzymać w sobie strach , wątpliwości a nie raz i radość
-
liwia10 wrote:Hehe u mnie w pracy już trzy koleżanki zaciążyły, więc może rzeczywiście to rok płodności:-)
No to jeszcze mamy szanse jeszcze 4 miesiące )))) 4 cykleAnutka lubi tę wiadomość
-
ja w razie niepowodzenia tez zamawiam testy owulacyjne i zobaczymy co z tego nam wyjdzie Aniu moja @ była tak samo bolesna, ale krótsza, może niepotrzebnie wzięłam wit.C - ginek mówił, że nieco hamuje obfitą @ i chyba się zahamowała na amen potem brzuch bolał jak w czasie @ jeszcze kilka dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 12:30
-
Nasze organizmy sprawiają nam niespodzianki )) a Ovu to tylko program - który sam też może się mylić więc jeszcze nic straconego
-
A ja dziś znowu mam dreszcze.. masakra jakaś.. już 5 dzień z rzędu.. nie wiem chyba coś mnie bierze.. oby nie tfu tfu.. tempka dziś 36,8 czyli się utrzymuje.. sporo kremowo-białego śluzu dzisiaj.. nie wiem czy to po tej luteinie.. ;/
-
wiesz nie chcę Ci dawać nadziei, ale sporo kremowo- białego, mlecznego śluzu jest objawem bebiko trochę grzebałam w wykresach na forum dlatego mnie martwi moja suchość, nic kompletnie, wczoraj jeszcze coś, ale dziś już nic. czy to po dłuższym czasie brania magnezu i B6, 1 cykl biorę