Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka tempka ładna więc nie trać nadziei nie zawsze jest taki śluz a u mnie nie nastawiam się bo luteina jako progesteron też może dawać takie objawy )
Anutka lubi tę wiadomość
-
Chciałabym - bo ostatnio słysze ciągle że któraś koleżanka w ciąży, w nastepnym roku nam się chyba szykuje wesele- bo siostra Michała się zaręczyła..więc same dobre info ))
-
Aaa.. i Anutka chyba Ci pozazdrościłam tych żyłek bo od wczoraj mi się uwidoczniły heheh więc co byś nie była sama jest Nas dwie
-
już się boję choć mnie już od kilku dni - nie szczypią ale bolą sutki...
Jak to powiedziałam Michałowi to skwitował mnie- ja nic nie majstrowałem przy nich...a może jakiś listonosz ?? Wariat jest -
Nie powiem..nie mogę narzekać.. taki kochany wariacik..choć nie raz marduny- no ale.. można mu to wybaczyć )
-
Mój o dziwo grzecznie się słucha co ma jeść, od 2 miesięcy prawie całkowicie odstawił % zawsze bierze samochód co by mieć wymówkę na imprezach grzecznie łyka witaminki dla facetów - i 17.09 gdyby się nie udało to ma powtórzyć badanie nasienia..choć chyba tym bardziej liczy że się uda żeby tylko nie musiał iść powtarzać badań :)Ale widzę że i jego to dużo kosztuje bo zdaje sobie sprawę że wyniki nie były za dobre... ale może się poprawią
-
Powiem Ci że faceci zawsze mają z tym problem... Michał został wręcz zmuszony przez naszego lekarza i nie miał wyjścia bo lekarz powiedział że jak nie zrobi to on się nie podejmuje leczenia- teraz jak ma to powtórzyć to ciężko go przekonać - ale mu ostatnio powiedziałam tak :
A co ja mam powiedzieć ja muszę się pokazywać kolesiowi co 2 tyg praktycznie .. więc niech się nie użala że musi raz na 3 miechy iść powtórzyć badanie i to chyba go przekonało -
Wiesz co trudno powiedzieć.. ale skoro ząb boli - to może byc jakiś stan zapalny - co może skutkować wzrostem temp.. ale czy na pewno tego nie wiem.
Ja jak miałam ostry ból zęba w podstawówce to temperatura skoczyła mi do 40C - i wylądowałam w szpitaliku - bo nie przyznałm się że mnie boli ..jak się później okazało wszystko zaczęło sie od ząbka -
Dziewczyny co sądzicie o moim wykresie? temp nie idzie w górę a śluz mam tak rozciągliwy że obłęd ??
https://ovufriend.pl/graph/154167b5124a1206281dceb23736cd9fWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 23:41
-
Ania_84 wrote:Mój o dziwo grzecznie się słucha co ma jeść, od 2 miesięcy prawie całkowicie odstawił % zawsze bierze samochód co by mieć wymówkę na imprezach grzecznie łyka witaminki dla facetów - i 17.09 gdyby się nie udało to ma powtórzyć badanie nasienia..choć chyba tym bardziej liczy że się uda żeby tylko nie musiał iść powtarzać badań :)Ale widzę że i jego to dużo kosztuje bo zdaje sobie sprawę że wyniki nie były za dobre... ale może się poprawią
to super !!!