Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Anutka tempka ładna więc  nie trać nadziei więc  nie trać nadziei nie zawsze  jest taki śluz nie zawsze  jest taki śluz a u mnie nie nastawiam się bo luteina jako progesteron też może dawać takie objawy a u mnie nie nastawiam się bo luteina jako progesteron też może dawać takie objawy ) ) Anutka lubi tę wiadomość Anutka lubi tę wiadomość
- 

Chciałabym - bo ostatnio słysze ciągle że któraś koleżanka w ciąży, w nastepnym roku nam się chyba szykuje wesele- bo siostra Michała się zaręczyła..więc same dobre info )) ))
- 

Aaa.. i Anutka chyba Ci pozazdrościłam tych żyłek bo od wczoraj mi się uwidoczniły heheh więc co byś nie była sama jest Nas dwie heheh więc co byś nie była sama jest Nas dwie  
- 

już się boję choć  mnie już od kilku dni - nie szczypią ale  bolą  sutki... choć  mnie już od kilku dni - nie szczypią ale  bolą  sutki...
 Jak to powiedziałam Michałowi to skwitował mnie- ja nic nie majstrowałem przy nich...a może jakiś listonosz ?? Wariat jest Wariat jest  
- 

Nie powiem..nie mogę narzekać.. taki kochany wariacik..choć nie raz marduny- no ale.. można mu to wybaczyć ) )
- 

Mój o dziwo grzecznie się słucha co ma jeść, od 2 miesięcy prawie całkowicie odstawił % zawsze bierze samochód co by mieć wymówkę na imprezach grzecznie łyka witaminki dla  facetów - i 17.09 gdyby się nie udało to ma powtórzyć badanie nasienia..choć chyba tym bardziej liczy że się uda żeby tylko nie musiał iść powtarzać badań :)Ale widzę że i jego to dużo kosztuje bo zdaje sobie sprawę  że wyniki nie były za dobre... ale  może się poprawią grzecznie łyka witaminki dla  facetów - i 17.09 gdyby się nie udało to ma powtórzyć badanie nasienia..choć chyba tym bardziej liczy że się uda żeby tylko nie musiał iść powtarzać badań :)Ale widzę że i jego to dużo kosztuje bo zdaje sobie sprawę  że wyniki nie były za dobre... ale  może się poprawią  
- 

Powiem Ci że faceci zawsze mają z tym problem... Michał został wręcz zmuszony przez naszego lekarza i nie miał wyjścia bo lekarz powiedział że jak nie zrobi to on się nie podejmuje leczenia- teraz jak ma to powtórzyć to ciężko go przekonać - ale mu ostatnio powiedziałam tak : i nie miał wyjścia bo lekarz powiedział że jak nie zrobi to on się nie podejmuje leczenia- teraz jak ma to powtórzyć to ciężko go przekonać - ale mu ostatnio powiedziałam tak :
 A co ja mam powiedzieć ja muszę się pokazywać kolesiowi co 2 tyg praktycznie .. więc niech się nie użala że musi raz na 3 miechy iść powtórzyć badanie i to chyba go przekonało i to chyba go przekonało  
- 

Wiesz co trudno powiedzieć.. ale skoro ząb boli - to może byc jakiś stan zapalny - co może skutkować wzrostem temp.. ale czy na pewno tego nie wiem.

Ja jak miałam ostry ból zęba w podstawówce to temperatura skoczyła mi do 40C - i wylądowałam w szpitaliku - bo nie przyznałm się że mnie boli ..jak się później okazało wszystko zaczęło sie od ząbka  
- 

Dziewczyny co sądzicie o moim wykresie? temp nie idzie w górę a śluz mam tak rozciągliwy że obłęd ??

https://ovufriend.pl/graph/154167b5124a1206281dceb23736cd9fWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 23:41 
- 

Ania_84 wrote:Mój o dziwo grzecznie się słucha co ma jeść, od 2 miesięcy prawie całkowicie odstawił % zawsze bierze samochód co by mieć wymówkę na imprezach grzecznie łyka witaminki dla  facetów - i 17.09 gdyby się nie udało to ma powtórzyć badanie nasienia..choć chyba tym bardziej liczy że się uda żeby tylko nie musiał iść powtarzać badań :)Ale widzę że i jego to dużo kosztuje bo zdaje sobie sprawę  że wyniki nie były za dobre... ale  może się poprawią grzecznie łyka witaminki dla  facetów - i 17.09 gdyby się nie udało to ma powtórzyć badanie nasienia..choć chyba tym bardziej liczy że się uda żeby tylko nie musiał iść powtarzać badań :)Ale widzę że i jego to dużo kosztuje bo zdaje sobie sprawę  że wyniki nie były za dobre... ale  może się poprawią 

to super !!!

wróże Ci taki efekt jutro
 wróże Ci taki efekt jutro