Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka też mne to zdziwiło ale zadziałało - wypełniłam tak jak było napisane i mi uruchomili - w piatek wysłałam poprzedni w poniedziałek mieli kasiorke
Mila ja bym obstawiała że owulka u Ciebie była 14dc -
zobaczysz jutro jak będzie się utrzymywać to nie ma sie co martwić a jak coś daj ignoruj temp. Główka do góry
-
Też tak robię Na pewno się uda Ja teraz wpadam w wir pracy.. to może nie będę tak non stop se wpatrywać w wykresy itp
-
Ania_84 wrote:Anutka też mne to zdziwiło ale zadziałało - wypełniłam tak jak było napisane i mi uruchomili - w piatek wysłałam poprzedni w poniedziałek mieli kasiorke
Mila ja bym obstawiała że owulka u Ciebie była 14dc
tylko... pani na poczcie mi takiego druczku nie przyjęła bo jest bez moich danych... i tak oto zostałam przy wersji podstawowej -
Ania_84 wrote:Zawsze jest to jakaś dodatkowa metoda ja kupuje na llegro 15 owulacyjnych + 5 ciazowych gratis
ja też się za nimi rozglądam... 40 owulacyjnych + 5 ciążowych... zapas na 4 m-ce a jak uda się szybciej to wyślę paczuszką którejś z Was zamierzam od następnego cyklu chyba, że ten będzie udany dziś 29 dzień cyklu... @ za jakieś 4 dni... -
To ja Ci życzę żebyś nie musiała kupować tych testów:-) Ja pod koniec września mam urodziny i ciąża byłaby dla mnie najpiękniejszym prezentem w życiu. Ale oczywiście wiadomo, nie ma się co nastawiać. To czwarty miesiąc starań a ja jestem bardzo niecierpliwa:-)
Anutka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Obudziłam się o 6:20 wtedy tempka 37 i taką zapisałam normalnie mierzę około godziny 6:40 więc chyba miarodajna, ciekawe jak sie dalej rozwinie, brzuszek juz 4 dzień boli jak na @ ... -
Anutka widzę że tempka się odbiła życzę aby rosła ja nie zaznaczam póki co śluzu - bo jak zaznaczyłam wodnisty ( bo taki dziwny mam ..niby wodnisty- ale trochę kremowy) - to mi owulacje zrobił przerywaną..
-
Ania_84 wrote:Anutka widzę że tempka się odbiła życzę aby rosła ja nie zaznaczam póki co śluzu - bo jak zaznaczyłam wodnisty ( bo taki dziwny mam ..niby wodnisty- ale trochę kremowy) - to mi owulacje zrobił przerywaną..
to fakt, zostaw tak jak jest, a w notatkach daj info i dzięki za rozmowę na priv :* -
Anutka wrote:to fakt, zostaw tak jak jest, a w notatkach daj info i dzięki za rozmowę na priv :*
Anutka nie ma sprawuni zawsze do usług -
nick nieaktualnyAnutka wrote:będę wykupowac abonament za pomocą płatności na poczcie i wypełniłam druczek zgodnie z instrukcją od ovu, ale zastanawia mnie jedno, skoro nie podajemy żadnych swoich danych to skąd wiadomo, że wpłata jest ode mnie ???
Pracowałam na poczcie więc wygląda to w ten sposób że przy wypełnianiu druczku wpłaty oprócz danych adresta trzeba KONIECZNIE wpisać swoje dane, jeżeli jakaś pani w okienku przyjęła wpłatę bez waszych danych to popełniła błąd za który grozi jej zabranie premii Ale znając życie babka jak zna kogoś osobiście to sama wpisuje dane nadawcy. Ważne żebyście przy tych wpłatach dla Ovu dobrze przepisywały tytuł wpłaty bo to jest najważniejsze( oczywiście oprócz numeru konta )Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 17:00