Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
ps. mi dziś wyszedł jakiś zajad w kąciku ust i Michał się ze mnie śmieje że jak z listonoszem się całuje w przeciągu to teraz mam ...
Anutka lubi tę wiadomość
-
Wiesz co - jeśli masz jakieś podejrzenia to może lepiej sprawdź - nie wiem jakie objawy są przy takiej ciąży.
Ja tak miałam w poprzednim cyklu że widziałam u siebie objawy ciaży pozamaciczne - bo naczytałam sie w ulotkach że te leki które brałam zwiększaja ryzyko - jak powiedziałam o tym lekarzowi to mi powiedział że jeśli kiedykolwiek będę miałą jakieś obawy to albo przyjść do niego albo zrobić bete... -
U niektórych kobiet temperatura spada dopiero w trakcie miesiączki. Więc to nie jest nic niespotykanego i niepokojącego. W ciągu najbliższych 3 dni powinna zacząć spadać. No chyba, że masz jakąś lekką infekcję, tak jak mówi Ania_84.
Anutka lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Ania_84 wrote:Wiesz co - jeśli masz jakieś podejrzenia to może lepiej sprawdź - nie wiem jakie objawy są przy takiej ciąży.
Ja tak miałam w poprzednim cyklu że widziałam u siebie objawy ciaży pozamaciczne - bo naczytałam sie w ulotkach że te leki które brałam zwiększaja ryzyko - jak powiedziałam o tym lekarzowi to mi powiedział że jeśli kiedykolwiek będę miałą jakieś obawy to albo przyjść do niego albo zrobić bete...m_d_f wrote:U niektórych kobiet temperatura spada dopiero w trakcie miesiączki. Więc to nie jest nic niespotykanego i niepokojącego. W ciągu najbliższych 3 dni powinna zacząć spadać. No chyba, że masz jakąś lekką infekcję, tak jak mówi Ania_84.
nie, nic się u mnie nie dzieje... chyba, że jakaś "nieujawniona" infekcja...
testu nie robię, bo nie ma sensu pewnie tempka jutro czy pojutrze spadnie i napięcie w piersiach ustąpi... plamiłam przez 2 dni, ale @ się rozbujała i kolejny zmarnowany cykl za mną -
Anutka wrote:nie, nic się u mnie nie dzieje... chyba, że jakaś "nieujawniona" infekcja...
testu nie robię, bo nie ma sensu pewnie tempka jutro czy pojutrze spadnie i napięcie w piersiach ustąpi... plamiłam przez 2 dni, ale @ się rozbujała i kolejny zmarnowany cykl za mną
Anutka- będzie dobrze .. nowy cykl- nowe możliwości - a ja od siebie trzymam kciuki - i jeśli się uda to prześlę wiruski -
Ania_84 wrote:Anutka- będzie dobrze .. nowy cykl- nowe możliwości - a ja od siebie trzymam kciuki - i jeśli się uda to prześlę wiruski
Aniu ja już wiem jaki będzie u Ciebie wynik... od dziecka mam taką ... hmmm... jakby to nazwać intuicję... mylę się owszem, ale rzadko... -
Hej dziewczyny. Ja dziś z rana czułam się nieszczególnie, tak jakby łapało mnie przeziębienie i brzuch pobolewał jak na okres. Teraz wszystko przeszło, nie czuję zupełnie nic, jestem tylko trochę zmęczona i sutki mnie bolą. Ech chciałabym wiedzieć już dziś jaki będzie finał tego cyklu starań
Aniu, Twój wykresik wygląda coraz bardziej obiecująco:-) Anutka głowa do góry, przecież w końcu i tak się uda, już niedługo, zobaczysz:-)
-
Ja nie wytrzymałam, dziś (11dpo) też głupia zrobiłam i to o czułości 25 bo taki miałam i to po południu i też nic ...więc nie wiem.. boję się że temp może być sprawką luteiny..ale wszystko wyjaśni się najpóźniej w piątek Jeśli nic z tego cyklu to może następny
-
Hej,
ja tez przychodze o pomoc w interpretacji cyklu.
Staramy sie 4 cykl, narazie nic. W ostatnich cyklach nie mialam sluzu plodnego, moze dlatego, ze odstawilam tabletki??
Jestem ciekawa czy w tym miesiacu mamy szansehttp://ovufriend.pl/graph/200501bcb9c4276476cbb51193369530