X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Mi sie wydawalo ze dzis mialam spadek temp. Ale na jakims tam forum przeczytalam ze spadek jest wtedy gdy temp przekroczy te czerwona linię. A tak to jest zwykle wahanie i o niczym nie swiadczy. Dobrze to napisali?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestaję mierzyć temperaturę. Ide dzis na rozmowę w sprawie pracy ale jestem całkiem rozbita :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czytałam to w jakiejs książce. Ze np. Dwie kreseczki to nie spadek. I ze nawet raz czy dwa może spaść pod linie i z tym 37 stopni to tez nie do końca tak bo jak ktos ma niskie temperatury to o ciąży nizsza może świadczy. Chodzi o dwufazowość i to, żeby byly wyżej niż w 1 fazie a najlepiej rosly i rosly:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Przestaję mierzyć temperaturę. Ide dzis na rozmowę w sprawie pracy ale jestem całkiem rozbita :-(
    Skup sie na rozmowie, może dobrze zrobi taka odskocznia. Patrz co ja mam za przeboje. Starania pelna para a tu nagle...rezygnujemy z dziecka:)

• Maxima Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PICJA macie juz dzieci ?

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, jesmy niecaly rok po ślubie chic znamy sie i jestesmy para ponad 10:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ja tez czytałam to w jakiejs książce. Ze np. Dwie kreseczki to nie spadek. I ze nawet raz czy dwa może spaść pod linie i z tym 37 stopni to tez nie do końca tak bo jak ktos ma niskie temperatury to o ciąży nizsza może świadczy. Chodzi o dwufazowość i to, żeby byly wyżej niż w 1 fazie a najlepiej rosly i rosly:)
    To o tych 37 stopniach to wiem :P Bo to wszystko zalezy od temperatury wyjsciowej stalej jaka ma kobiete, co do spadku to mi nigdy pod linie nie spada nawet jak okres dostaje wiec u mnie w takim razie nie ma pojecia spadek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Nie, jesmy niecaly rok po ślubie chic znamy sie i jestesmy para ponad 10:/
    Mamo tak dlugo? JA to nawet nie jestem po slubie a razem jestesmy rok :P Ale poznalismy sie 8 lat temu ale nie powiem nie mielismy kontaktu przez wiekszosc czasu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlugo :) ale po ślubie jest inaczej:) calkiem inaczej. Zamieszkalismy razem, seks do końca we mnie. I milion innych rzeczy sie zmienilo. A teraz mi wyjedzie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 07:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie bedzie roznicy po slubie (o ktorym czasem rozmawiamy ze moze za rok, ale tylko cywilny z objadem dla najblizszych) My jestesmy razem ponad rok a mieszkamy od jakis 11 miesiecy, tylko pierwsze 3 mieszkalam z jego rodzicami, a od wrzesnia razem mieszkamy. Ciesze sie bo zaakceptowal mnie w pelni (A to jest trudne bo mam ciezki charakterek) i szczerze myslalam ze jak zamieszkamy razem to szybko to sie rozpadnie :D a tak naprawde my sie ani nie klocimy ani nic, z kazdym dniem coraz bardziej go kocham mimo tego naszego malego problemu

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chciałam mieć zawsze duże wesele i takie prawie było :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie... Ostatnio na takim bylam... Nie kreci mnie to. Z bylym plonowalismy wziac slub za granica w ogolw bez gosci. ;p

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, chyba że tak :). U mnie dziś mały spadek...

iv098rib495v7vlg.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to ja ze swoim jestem 15 lat;). Po ślubie juz 9.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo. Czyli tylko ja na dzieciaczka tak wczesnie sie zdecydowalam?

• Maxima Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIEWIÓRKA to co testujemy jutro. Widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikajcie ;D

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy sikac Maxima ale jutro.bo sama teraz nie wiem kiedy tej @ się spodziewać czy jutro czy kiedy :)

iv098rib495v7vlg.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    O mamo. Czyli tylko ja na dzieciaczka tak wczesnie sie zdecydowalam?
    Ja już mam dziecko;) takze nie tak zle ze mną bylo jak sie decydowałam

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A spoko spoko. Kurde wiecie co jesli owulacj byla w 22 dc a nie 23 bo tego to bez monitoringu nie bede wiedziec. To od marca kazdy kolejny cykl mam o jeden dzien krotszy ;p bo bylo 38,37 i teraz bedzie 36 dni ;p a do tego jajnik czuje caly czas.....

‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ