X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Mi sie wydawalo ze dzis mialam spadek temp. Ale na jakims tam forum przeczytalam ze spadek jest wtedy gdy temp przekroczy te czerwona linię. A tak to jest zwykle wahanie i o niczym nie swiadczy. Dobrze to napisali?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestaję mierzyć temperaturę. Ide dzis na rozmowę w sprawie pracy ale jestem całkiem rozbita :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czytałam to w jakiejs książce. Ze np. Dwie kreseczki to nie spadek. I ze nawet raz czy dwa może spaść pod linie i z tym 37 stopni to tez nie do końca tak bo jak ktos ma niskie temperatury to o ciąży nizsza może świadczy. Chodzi o dwufazowość i to, żeby byly wyżej niż w 1 fazie a najlepiej rosly i rosly:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Przestaję mierzyć temperaturę. Ide dzis na rozmowę w sprawie pracy ale jestem całkiem rozbita :-(
    Skup sie na rozmowie, może dobrze zrobi taka odskocznia. Patrz co ja mam za przeboje. Starania pelna para a tu nagle...rezygnujemy z dziecka:)

• Maxima Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PICJA macie juz dzieci ?

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, jesmy niecaly rok po ślubie chic znamy sie i jestesmy para ponad 10:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ja tez czytałam to w jakiejs książce. Ze np. Dwie kreseczki to nie spadek. I ze nawet raz czy dwa może spaść pod linie i z tym 37 stopni to tez nie do końca tak bo jak ktos ma niskie temperatury to o ciąży nizsza może świadczy. Chodzi o dwufazowość i to, żeby byly wyżej niż w 1 fazie a najlepiej rosly i rosly:)
    To o tych 37 stopniach to wiem :P Bo to wszystko zalezy od temperatury wyjsciowej stalej jaka ma kobiete, co do spadku to mi nigdy pod linie nie spada nawet jak okres dostaje wiec u mnie w takim razie nie ma pojecia spadek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Nie, jesmy niecaly rok po ślubie chic znamy sie i jestesmy para ponad 10:/
    Mamo tak dlugo? JA to nawet nie jestem po slubie a razem jestesmy rok :P Ale poznalismy sie 8 lat temu ale nie powiem nie mielismy kontaktu przez wiekszosc czasu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlugo :) ale po ślubie jest inaczej:) calkiem inaczej. Zamieszkalismy razem, seks do końca we mnie. I milion innych rzeczy sie zmienilo. A teraz mi wyjedzie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 07:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie bedzie roznicy po slubie (o ktorym czasem rozmawiamy ze moze za rok, ale tylko cywilny z objadem dla najblizszych) My jestesmy razem ponad rok a mieszkamy od jakis 11 miesiecy, tylko pierwsze 3 mieszkalam z jego rodzicami, a od wrzesnia razem mieszkamy. Ciesze sie bo zaakceptowal mnie w pelni (A to jest trudne bo mam ciezki charakterek) i szczerze myslalam ze jak zamieszkamy razem to szybko to sie rozpadnie :D a tak naprawde my sie ani nie klocimy ani nic, z kazdym dniem coraz bardziej go kocham mimo tego naszego malego problemu

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chciałam mieć zawsze duże wesele i takie prawie było :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie... Ostatnio na takim bylam... Nie kreci mnie to. Z bylym plonowalismy wziac slub za granica w ogolw bez gosci. ;p

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, chyba że tak :). U mnie dziś mały spadek...

iv098rib495v7vlg.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to ja ze swoim jestem 15 lat;). Po ślubie juz 9.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo. Czyli tylko ja na dzieciaczka tak wczesnie sie zdecydowalam?

• Maxima Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIEWIÓRKA to co testujemy jutro. Widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikajcie ;D

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy sikac Maxima ale jutro.bo sama teraz nie wiem kiedy tej @ się spodziewać czy jutro czy kiedy :)

iv098rib495v7vlg.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    O mamo. Czyli tylko ja na dzieciaczka tak wczesnie sie zdecydowalam?
    Ja już mam dziecko;) takze nie tak zle ze mną bylo jak sie decydowałam

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A spoko spoko. Kurde wiecie co jesli owulacj byla w 22 dc a nie 23 bo tego to bez monitoringu nie bede wiedziec. To od marca kazdy kolejny cykl mam o jeden dzien krotszy ;p bo bylo 38,37 i teraz bedzie 36 dni ;p a do tego jajnik czuje caly czas.....

‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ