Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez czytałam to w jakiejs książce. Ze np. Dwie kreseczki to nie spadek. I ze nawet raz czy dwa może spaść pod linie i z tym 37 stopni to tez nie do końca tak bo jak ktos ma niskie temperatury to o ciąży nizsza może świadczy. Chodzi o dwufazowość i to, żeby byly wyżej niż w 1 fazie a najlepiej rosly i rosly:)
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Przestaję mierzyć temperaturę. Ide dzis na rozmowę w sprawie pracy ale jestem całkiem rozbita
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ja tez czytałam to w jakiejs książce. Ze np. Dwie kreseczki to nie spadek. I ze nawet raz czy dwa może spaść pod linie i z tym 37 stopni to tez nie do końca tak bo jak ktos ma niskie temperatury to o ciąży nizsza może świadczy. Chodzi o dwufazowość i to, żeby byly wyżej niż w 1 fazie a najlepiej rosly i rosly:)
Bo to wszystko zalezy od temperatury wyjsciowej stalej jaka ma kobiete, co do spadku to mi nigdy pod linie nie spada nawet jak okres dostaje wiec u mnie w takim razie nie ma pojecia spadek...
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Nie, jesmy niecaly rok po ślubie chic znamy sie i jestesmy para ponad 10:/
Ale poznalismy sie 8 lat temu ale nie powiem nie mielismy kontaktu przez wiekszosc czasu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie nie bedzie roznicy po slubie (o ktorym czasem rozmawiamy ze moze za rok, ale tylko cywilny z objadem dla najblizszych) My jestesmy razem ponad rok a mieszkamy od jakis 11 miesiecy, tylko pierwsze 3 mieszkalam z jego rodzicami, a od wrzesnia razem mieszkamy. Ciesze sie bo zaakceptowal mnie w pelni (A to jest trudne bo mam ciezki charakterek) i szczerze myslalam ze jak zamieszkamy razem to szybko to sie rozpadnie
a tak naprawde my sie ani nie klocimy ani nic, z kazdym dniem coraz bardziej go kocham mimo tego naszego malego problemu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:O mamo. Czyli tylko ja na dzieciaczka tak wczesnie sie zdecydowalam?
-
nick nieaktualnyA spoko spoko. Kurde wiecie co jesli owulacj byla w 22 dc a nie 23 bo tego to bez monitoringu nie bede wiedziec. To od marca kazdy kolejny cykl mam o jeden dzien krotszy ;p bo bylo 38,37 i teraz bedzie 36 dni ;p a do tego jajnik czuje caly czas.....