X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh 1,41 jest ok? niby w normie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 08:38

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla staran bardzo dobre ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to super, bo zrobiłam podstawowe badania i wszystko ok oprócz glukozy 104 (norma 100) dostałam skierowanie na badanie glukozy z obciążeniem będę musiała pić jakieś okropny płyn

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh to dla starajacej sie to norma 1,5 a dla normalnej osoby ok 4

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to w sumie ledwo się mieszczę :)

Ciri ale masz ładny wykresik.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz dziewczyny i powyzej 2 zachodzily wiec nie jet to norma ale twoj jest bardzo ladny ;D taki w sam raz.
    A dziekuje dziekuje ale temperatura malo przyrasta. Chcialabym jakis spektakularny skok ;P ale tak naprawde nie wiadomo kirdy owulacja byla czy w 22 czy 23 dc.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba czekać, a to czekanie to jest jakaś masakra :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mnie to szybko mija. ;) ale okres w weekend miprzypada

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 09:24

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zazdroszczę mi się strasznie ciągnie to wszystko.
    W środę do lekarza, czytam o tych wszystkich badaniach co jak i kiedy, i kolejny cykl będzie stracony :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 09:31

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu ma byc stracony?
    No ja za tydzien znow na pod namiot weekend jade a w kolejny okres bede miala. Nie lubie miec w weend okresu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co w sumie jestem troche zaniepokojona w tamtym cyklu w 3dpo mialam roznice w temperaturach o ponad 4 kreski w 3dpo bylo wiecej niz w dniu owulacji a teraz w 3 dniu mam tylko 3 kreski wyzej... Wiec jakos chujowo rosnie ta twmperatura...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stracony: mąż wyjechał w delegacje i w tym miesiącu chociażby na teoretyczną owu go nie ma ( nawet nie wiem kiedy jest u mnie ovu.)
    Potem badania nerwówka itp więc pewnei nikt ochoty na szalenstwa nie będzie miał :/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może właśnie wtedy się uda. Moja znajoma zaszla w ciaze wysunąć się z facetem tylko w weekendy a owulacje miala w połowie tygodnia ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może, zawsze trzeba mieć nadzieję ale ostatnio jak zaczynają się w rodzinie wypytywać no to kiedy jakieś dziecko itp to mnie krew zalewa. a w sumie to my się aż tak długo nie staramy jak niektóre dziewczyny ale zaczyna mnei to wsztytsko przerażać chociaż tak napawdę wszystkie badania ewentualne leczenie itp przed anmi

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo niestety. Moj facet nadal myslo ze to tak hop siup i juz bo skoro jegozl znajomym sie udalo to czemu ma sie nie udac.... U mnie toszefowa wypytuje bo zw wzgledu na starania zalatwiala mi inna umowe niz wszyscy a to juz od tego momentu 9 miesiecy minelo a o ciazy ani widu ani slychu

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kilka lat temu tez mieszkaliśmy ze sobą dwa lata. Potem znów wiele lat osobno.myślałam ze po ślubie nic się nie zmieni ale jest calkiem inaczej:) nie jestesmy takimi egoistami jak wczesniej. Szanujemy swoje potrzeby. Co do wesela. Nie chciałam ani dużego ani średniego ani małego. Chciałam takie, żeby byli na nim wszyscy Ci na których obecności nam zalezy bez wzgledu na rozmiar wesela. No i byli:).

A ja na ciaze zdecydowałam sie bardzo późno. Zreszta teraz tez ...chce miec dziecko ale nie mam z tym problemu jesli musze to odłożyć na kilka lat. Wiem ze to bylo nasze marzenie ten Meksyk...on sie rozwija, ja tez mam swój swiat i swija działalność. Nie mysle ciągle dzieci dzieci dziecko. Znam dziewczyny które mężowi pokazują osikane testy owulacyjne i śluz plodny. Wcale nie uważam tego za intymne...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pracuje z teściową, mieszkamy jeszcez z moimi rodzicami i każdy zaczna ględzic o dziecku

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My od zawsze mówimy ze nie chcemy i nie planujemy:) i nieliczni tylko ciągle draza...np. Szwagierka. Tak jest dużo prościej. Staramy sie po cichu;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    ja pracuje z teściową, mieszkamy jeszcez z moimi rodzicami i każdy zaczna ględzic o dziecku
    Powiedz ze jak dadza wam na to warunki ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    My od zawsze mówimy ze nie chcemy i nie planujemy:) i nieliczni tylko ciągle draza...np. Szwagierka
    Ja to chce i to bardzo. I boje sie ze mimo w miare wczesnej decyzji bede sie tak bujac przez wiele lat.

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ