Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz dziewczyny i powyzej 2 zachodzily wiec nie jet to norma ale twoj jest bardzo ladny taki w sam raz.
A dziekuje dziekuje ale temperatura malo przyrasta. Chcialabym jakis spektakularny skok ;P ale tak naprawde nie wiadomo kirdy owulacja byla czy w 22 czy 23 dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
może, zawsze trzeba mieć nadzieję ale ostatnio jak zaczynają się w rodzinie wypytywać no to kiedy jakieś dziecko itp to mnie krew zalewa. a w sumie to my się aż tak długo nie staramy jak niektóre dziewczyny ale zaczyna mnei to wsztytsko przerażać chociaż tak napawdę wszystkie badania ewentualne leczenie itp przed anmi
-
nick nieaktualnyNoo niestety. Moj facet nadal myslo ze to tak hop siup i juz bo skoro jegozl znajomym sie udalo to czemu ma sie nie udac.... U mnie toszefowa wypytuje bo zw wzgledu na starania zalatwiala mi inna umowe niz wszyscy a to juz od tego momentu 9 miesiecy minelo a o ciazy ani widu ani slychu
-
nick nieaktualnyMy kilka lat temu tez mieszkaliśmy ze sobą dwa lata. Potem znów wiele lat osobno.myślałam ze po ślubie nic się nie zmieni ale jest calkiem inaczej:) nie jestesmy takimi egoistami jak wczesniej. Szanujemy swoje potrzeby. Co do wesela. Nie chciałam ani dużego ani średniego ani małego. Chciałam takie, żeby byli na nim wszyscy Ci na których obecności nam zalezy bez wzgledu na rozmiar wesela. No i byli:).
A ja na ciaze zdecydowałam sie bardzo późno. Zreszta teraz tez ...chce miec dziecko ale nie mam z tym problemu jesli musze to odłożyć na kilka lat. Wiem ze to bylo nasze marzenie ten Meksyk...on sie rozwija, ja tez mam swój swiat i swija działalność. Nie mysle ciągle dzieci dzieci dziecko. Znam dziewczyny które mężowi pokazują osikane testy owulacyjne i śluz plodny. Wcale nie uważam tego za intymne... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny