X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to dobrze ja nie mam takich doswiadczen ja zawsze chce wszystko na sile. I odpuszczenie tez nie pomaga dlatego zwykle nie mam tego na czym mi najbardziej zalezy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skup sie na sobie...jakas nowa pasja? Ja uwielbiam z moim wędkować. Zobaczysz. Spodoba Ci sie. Jezu jak on mnie napadl w nocy jak na wakacjach nad jeziorem niw mogl sie do swojej wędki dorwać i z lodki w szuwarach po całym tygodniu zanecania tuz przy brzegu zlowilam SAMA ogromnego szczupaka. Tak go to podnieciło jak się wędkarze dookoła patrzyli jak biusciasta blondynka zlowila taka rybę i to calkiwm nieźle technicznie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swoim tez chodze ;p ale dla mnie troche za nudne. Znaczy nie trafilismy jeszczew miejsce gdzie by cos bralo szybko. Choc moze masz gdzies cos do polecenia na weekend i namiot? Za tydzien sie wybieramy w weekend

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaszuby:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może przerzuć sie na cos bardziej dynamicznego. Lowienie z lodki albo w ruchu, drapieżnika...dookola całego jeziora

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wlasnie drapieznika ze spiningu lowie ;p ale bylismy na bugu i nic ani jedna rybka jakas masakra. Wczoraj na splawik takie malutkie plotki braly i to wszystko. Na grunt nic... Spining tez.

A na kaszubach kajas konkretna miejscowka?
    Zbieramy kase na ponton zeby lowic z niego ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeździmy do koscierzyny :) bo mamy najbliżej. Lecę do pracy. Czas wrócić do żywych:).

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja pracuje od 7 ;p noo to poszukam jakies miejscowki ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też łowi rybyw sobote pojechaliśmy pod namiot na ryby, ale mnei to nudzi wole bardziej ruchliwe sporty- wspinaczkę sportową, bieganie.

Mój ze mną biega czasem, a bynajmniej sie stara mi towarzyszyć no to ja też się poświęcam i z nim jeżdżę na te ryby. ( On łowi a ja maluje paznokcie :P)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja bylam w dlugi weekend pod namiotem na rybkach jeden dzien caly przechorowalam. Ale ogolnie on lowil sobie na ten gruncik ja spininigiem porzucalam ;D a tak to sobie rozmawialimy i sie wyglupialismy bo na grunt jak rzucisz nie trzeba tak pilnowac

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ciężko na dupie usiedzieć, ale fakt można przy łowieniu ryb pogadać odpocząć nacieszyć sie sobą i ciszą

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie. Ja raczej lubie nic nie robic. W domu to nie bo mi sie nudzi. Ale wyjechac gdzies do lasu gdzie nic nie musze.... Mrrrr uwielbiam

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze lubiałam aktywnie spędzać czas mój mąż wsumie zaraził mnie Bieszczadami. A teraz to już poprostu uwielbiam wstać o świcie i pojść pobiegać albo tak późno wieczorem jak już neima ruchu w okolicy. Pewnie teraz to lubie sie poruszać bo mam prace siedząca cały dzień przed komputerem.

Ależ się rozmarzyłam o wakacjach

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lubie aktywnie soedzac czas ale zaluwazylam ostatnio ze wiecej mi zalezy na tym zeby nic nie robic. W gorach niby mozg wylacza. Ale lubie posiedzidc i pogapic sie w przestrzen a nad woda tak mozna ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejku nie wiem jak wysiedze do środy w pracy,jakoś sie przejmujetą wizytą u lekarza

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po co? Będzie dobrze ;D ja teraz tez czekan bo robilam badania w marcu. W kwietniu je odebralam i powiedzial ze wszystko ok a teraz dowiaduje sie od dziewczyn ze wcale do celow zajscia w ciaze moga nie byc ok a lemarze zlewaja te wyniki... Wiec tez stresik mam

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odbieram wszystkie w ten czwartek. Bo wczesniej robiłam ale teraz progesteron znów, estradiol, ciekawe czy cholesterol spadl od stycznia, peptyd c i inne takie tam

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę sobie na wielkiej beli bąbelkowej folii, ktora jest do wyrzucenia:) i mogę sobie pstrykac ile chce:)

ewi0808, Paulette lubią tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZDiewczyny jak Wy sobie radzicie? Ja sie nie mogę na niczym skupić!

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ