Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkup sie na sobie...jakas nowa pasja? Ja uwielbiam z moim wędkować. Zobaczysz. Spodoba Ci sie. Jezu jak on mnie napadl w nocy jak na wakacjach nad jeziorem niw mogl sie do swojej wędki dorwać i z lodki w szuwarach po całym tygodniu zanecania tuz przy brzegu zlowilam SAMA ogromnego szczupaka. Tak go to podnieciło jak się wędkarze dookoła patrzyli jak biusciasta blondynka zlowila taka rybę i to calkiwm nieźle technicznie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko wlasnie drapieznika ze spiningu lowie ;p ale bylismy na bugu i nic ani jedna rybka jakas masakra. Wczoraj na splawik takie malutkie plotki braly i to wszystko. Na grunt nic... Spining tez.
A na kaszubach kajas konkretna miejscowka?
Zbieramy kase na ponton zeby lowic z niego ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój też łowi rybyw sobote pojechaliśmy pod namiot na ryby, ale mnei to nudzi wole bardziej ruchliwe sporty- wspinaczkę sportową, bieganie.
Mój ze mną biega czasem, a bynajmniej sie stara mi towarzyszyć no to ja też się poświęcam i z nim jeżdżę na te ryby. ( On łowi a ja maluje paznokcie )
-
nick nieaktualnyNoo ja bylam w dlugi weekend pod namiotem na rybkach jeden dzien caly przechorowalam. Ale ogolnie on lowil sobie na ten gruncik ja spininigiem porzucalam a tak to sobie rozmawialimy i sie wyglupialismy bo na grunt jak rzucisz nie trzeba tak pilnowac
-
nick nieaktualny
-
Zawsze lubiałam aktywnie spędzać czas mój mąż wsumie zaraził mnie Bieszczadami. A teraz to już poprostu uwielbiam wstać o świcie i pojść pobiegać albo tak późno wieczorem jak już neima ruchu w okolicy. Pewnie teraz to lubie sie poruszać bo mam prace siedząca cały dzień przed komputerem.
Ależ się rozmarzyłam o wakacjach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA po co? Będzie dobrze ja teraz tez czekan bo robilam badania w marcu. W kwietniu je odebralam i powiedzial ze wszystko ok a teraz dowiaduje sie od dziewczyn ze wcale do celow zajscia w ciaze moga nie byc ok a lemarze zlewaja te wyniki... Wiec tez stresik mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny