Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny. Mam takie pytanie, tylko nie smiejcie sie ze mnie. Siedzicie tu dłuzej niż ja. Jakie jest prawdopodobieństwo, ze blada kreska (ale różowa i wyrażna, prosta- nie jakis cień) jest oznaka wczesnej ciazy,a ni felernym testem czy torbielą itp? tak ogólnie pytam. Czy wieksza jest szansa na to że taki test to ciąża, czy anomalia? Tak patrząc na to forum- jakie sytuacje zdarzałysie tu cześciej? ciaze? czy błędne kreski?
-
Picja wrote:Dziewczyny. Mam takie pytanie, tylko nie smiejcie sie ze mnie. Siedzicie tu dłuzej niż ja. Jakie jest prawdopodobieństwo, ze blada kreska (ale różowa i wyrażna, prosta- nie jakis cień) jest oznaka wczesnej ciazy,a ni felernym testem czy torbielą itp? tak ogólnie pytam. Czy wieksza jest szansa na to że taki test to ciąża, czy anomalia? Tak patrząc na to forum- jakie sytuacje zdarzałysie tu cześciej? ciaze? czy błędne kreski?
Kreska=CIĄŻA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale rano czy teraz? Zrób betę. Ja niestety jestem przypadkiem ze wyszla ladna kreska ale tylko na jednym tescie:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Ale rano czy teraz? Zrób betę. Ja niestety jestem przypadkiem ze wyszla ladna kreska ale tylko na jednym tescie:/
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Dziewczyny. Mam takie pytanie, tylko nie smiejcie sie ze mnie. Siedzicie tu dłuzej niż ja. Jakie jest prawdopodobieństwo, ze blada kreska (ale różowa i wyrażna, prosta- nie jakis cień) jest oznaka wczesnej ciazy,a ni felernym testem czy torbielą itp? tak ogólnie pytam. Czy wieksza jest szansa na to że taki test to ciąża, czy anomalia? Tak patrząc na to forum- jakie sytuacje zdarzałysie tu cześciej? ciaze? czy błędne kreski?
A czemu miałybysmy się śmiać. Jeśli Ci wyszła normalna kreska, to dla pewności zrób jutro betę
A jak się okaże, ze jednak to jest to, to gratki ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 16:36
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:PICJA to pięknie.
Mnie raczej w nocy krew zaleje bo mam brązowy śluz. Nie będę już mierzyć temp.bo niedługo wakacje i chce mieć luz. Później zobaczymy. -
nick nieaktualnyNamida wrote:A czemu miałybysmy się śmiać. Jeśli Ci wyszła normalna kreska, to dla pewności zrób jutro betę
A jak się okaże, ze jednak to jest to, to gratki ^^ -
nick nieaktualny