X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez! Ale nie z tego powodu ;]

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pewnie już myślami w namiocie jesteś :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Mam takie pytanie, tylko nie smiejcie sie ze mnie. Siedzicie tu dłuzej niż ja. Jakie jest prawdopodobieństwo, ze blada kreska (ale różowa i wyrażna, prosta- nie jakis cień) jest oznaka wczesnej ciazy,a ni felernym testem czy torbielą itp? tak ogólnie pytam. Czy wieksza jest szansa na to że taki test to ciąża, czy anomalia? Tak patrząc na to forum- jakie sytuacje zdarzałysie tu cześciej? ciaze? czy błędne kreski?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba ciąże,!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 15:33

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Dziewczyny. Mam takie pytanie, tylko nie smiejcie sie ze mnie. Siedzicie tu dłuzej niż ja. Jakie jest prawdopodobieństwo, ze blada kreska (ale różowa i wyrażna, prosta- nie jakis cień) jest oznaka wczesnej ciazy,a ni felernym testem czy torbielą itp? tak ogólnie pytam. Czy wieksza jest szansa na to że taki test to ciąża, czy anomalia? Tak patrząc na to forum- jakie sytuacje zdarzałysie tu cześciej? ciaze? czy błędne kreski?
    Picjo,a to o ciebie chodzi? Robiłaś test?Tylko się szybko przyznaj!!!! :)
    Kreska=CIĄŻA :)

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczas kapieli wypadła mi nitka brązowa czy to oznaka przed @?

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Picjo,a to o ciebie chodzi? Robiłaś test?Tylko się szybko przyznaj!!!! :)
    Kreska=CIĄŻA :)
    Zrobiłam....bladoróżowa, ale wyraźna...prosta...po minucie......Jezu chyba zemdleję

Marta29 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja jutro na bete? :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z samego rana

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale rano czy teraz? Zrób betę. Ja niestety jestem przypadkiem ze wyszla ladna kreska ale tylko na jednym tescie:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PICJA to pięknie. :D
    Mnie raczej w nocy krew zaleje bo mam brązowy śluz. Nie będę już mierzyć temp.bo niedługo wakacje i chce mieć luz. Później zobaczymy.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Picja, jak coś się pokazuje tzn, że coś jest na rzeczy, bo tak to nie wyszłoby nic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ale rano czy teraz? Zrób betę. Ja niestety jestem przypadkiem ze wyszla ladna kreska ale tylko na jednym tescie:/
    zrobiłam 2 testy, poszłam dzis do pracy o 12. Załatwiłam papierologię, o 15 byłam w domu. Poszłamdo Rossmanna (od 11 do 15 nie piłam i nie siusiałam). Mysle sobie...zrobie test...zrobiłam. Poczułam se dziwnie...Jakby ktos liste z ocenami na studiach po egzaminie wywiesił. I po niecałej minucie jest....Za godzine zrobiłam drugi...Bardziej blada, ale rózowa i widoczna- nie pod swiatło...Jestem w szoku....

Liskova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniłam do mojego lekarza. Zabronił przerywac luteinę....Mam brac az beta nie wyjdzie albo przestanie przyrastać. Wtedy oznacza to że ciąży nie ma...Dzis ostatni dzień luteiny dlatego zrobiłam test

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:

A czemu miałybysmy się śmiać. Jeśli Ci wyszła normalna kreska, to dla pewności zrób jutro betę :)
    A jak się okaże, ze jednak to jest to, to gratki ^^

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 16:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxima wrote:
    PICJA to pięknie. :D
    Mnie raczej w nocy krew zaleje bo mam brązowy śluz. Nie będę już mierzyć temp.bo niedługo wakacje i chce mieć luz. Później zobaczymy.
    Nie mam serca wierzyc, że sie udało. To mnie przerasta. Jezu...coś musi byc z tymi testami....Maxima- mierz! jest wysoko, moja mama 4 miesiące miała miesączki w ciazy z moim bratem! ze mna chyba tez....

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    A czemu miałybysmy się śmiać. Jeśli Ci wyszła normalna kreska, to dla pewności zrób jutro betę :)
    A jak się okaże, ze jednak to jest to, to gratki ^^
    Nie wiem:( naczytałam sie teraz na forach i odnosze wrażenie, ze testy czesciej pozytywne oznaczaja jakis bład niz ciaże. Takie mam wrażenie :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mdlej Picjo :) wspaniała wiadomość :) teraz czekamy na Twoją betę!

• Maxima Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PICJA jeżeli dostane @, zapomnialam dodać.
    NASA Twoje plamienia ustały ? Były mocne ?

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxima wrote:
    PICJA jeżeli dostane @, zapomnialam dodać.
    NASA Twoje plamienia ustały ? Były mocne ?
    Nie dostaniesz:)! Trzymam kciuki! Marta 29- wstane rano jak skowronek...

Marta29 lubi tę wiadomość

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ