Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Picja, a nie pamiętasz już mojego bladziocha? Kochana u mnie to był cień Twojego Niech zgadnę......ciąża
I też mnie zastanowiło to ostrzeżenie.....liczyłam na jakiś hard core w tle
Namida a no widzisz, taki już marny mój los, to chociaż w ramach rozrywki sobie posikamNamida, Picja lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Picja, a nie pamiętasz już mojego bladziocha? Kochana u mnie to był cień Twojego Niech zgadnę......ciąża
I też mnie zastanowiło to ostrzeżenie.....liczyłam na jakiś hard core w tle
Namida a no widzisz, taki już marny mój los, to chociaż w ramach rozrywki sobie posikam
Sikaj, masz mało radości w życiu, to sobie chociaż testy obsikaszSkierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No a u mnie WAKACJE pelna para !!! Moj ksiazkowy wykres zamienil sie w @ Powoli mnie zalewa krew. Dzisiaj temp.37,6 ale w wakacje niby owilacja. Pije ziola do konca m-aca a na wakacje biore tylko zel. Przestaja mierzyc temp. na chwile obesna bo nie ma to sensu w tym cyklu. Pozniej sie okaze.
SKIERKA poprosze o nagietka
NAMIDA nie poznalam kolezanki.
PICJA Ty mieszkasz w D ? Testy po nie niemiecku.
EWELINA ladny wykres podobny do mojego tylko, ze moj zamiast do gory to w dol.
BARONOWA ja tez sie staram o rodzenstwo po dlugiej przerwie.
CIRI trzymam kciuki.
WIEWIORKA co u Ciebie dzisiaj kochana ?
SANDRII glowa do gory nie poddawaj sie. 3 wysokie i bedzie owu. zaznaczona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 07:12
-
WIEWIORKA tak mi przykro Glowa do gory bedzie dobrze. Najwazniesze, ze wiesz iz oboje jestescie plodni teraz to tylko kwestia czasu. Pomysl o wakacjach
Ja w sumie sie ciesze troche, ze mam @ bo bym sie zamrtwiala przez wakacje. Tak pelen luz Moze na wakacjach nam sie uda tak jak w tamtym rokuwiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie:) to rossmannowy:) i nie jadę na betę. Boje się. To dopiero 10 dpo dzis ale lekarz kazal dalej brać luteine to nie mam czegos takiego jak termin spodziewanej miesiączki bo co miesiąc inaczej:) nie wiem co robic. Dzis tez bladzioch.po minucie, dwóch.