Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maxima wrote:WIEWIORKA tak mi przykro Glowa do gory bedzie dobrze. Najwazniesze, ze wiesz iz oboje jestescie plodni teraz to tylko kwestia czasu. Pomysl o wakacjach
Ja w sumie sie ciesze troche, ze mam @ bo bym sie zamrtwiala przez wakacje. Tak pelen luz Moze na wakacjach nam sie uda tak jak w tamtym roku [/QUOT będę myśleć pozytywnie ,przynajmniej się postaram bo to w sumie dopiero pierwszy cykl starań po poronieniu bo wcześniej mojego męża nie było i tak to wyszło...Maxima lubi tę wiadomość
-
Picja no wiesz, my tu juz gratulacje chcialysmy skladac a ty nas wystawilas z beta;)
Wiewiorka póki nie ma okresu to 2 krechy mogą byc. Mi przy becie 200 wychodzil cień cienia. A innym przy 30 juz cos widać
Maxima co za durna temperatura. Zrelaksuj sie na wakacjach;)
A mi sie tak wlecze ten cykl. Gdzie tam owu. Teraz nawet ćwiczyć nie mogę bo maz ma w czwartek badania. A owu kolo 20 dnia dopierowiewiórka17, Maxima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i znowu action. No tak ROSSMANN niemiecki to i testy po niemiecku.
Oj durna, durna ta temp. ale nastepny przyklad, ze ksiazkowe temp. o ciazy nie swiadcza. Tak jak ktoras z nas napisala, ze temp. czy inne starnia nic nie dadza bo co ma byc to bedzie. Tam na gorze juz mamy wszytko zapisane co i kiedy ma byc od nas niewiele zalezy- My mozemy zadecydowac w co sie i ubrac i co zjesc, dokąd pójść a reszty mozemy sie tylko domyslac i czekac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 08:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde właśnie mnie oświeciło ze kwas mlekowy może zabijać plemniki. A ka ostatnio sporo lactowaginalu używam i nie zwracałam uwagi w jakie dni
-
ciri22 wrote:Dobra laski kurde skierka mi potrzebna bo nie wiem co z moimi badaniami czy w 6dpo mozna ten progesteron badac?
Ciri można, ale lepiej 8 niż 6, bo szczyt wydzielania jest między 7, a 8. Jak jednak nie masz wyjścia, to badaj 6Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]