X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i d...a, nie zrobie dziś bety. Punkt pobrań czynny w poniedziałki i czwartki...musze znaleźć inny a wszystkie inne czynne do 12- no to rano pobódka

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy Wy też tak macie tak około tydzień przed @ że Was tak wezdmie ? i maleje Wam brzuch dopiero po okresie? Bo ja już od kilku cykli tak mam i zastanawiam się czy to normalne. U mnie już cykl stracony, bo właśnie dziś mnie tak wzdęło .

• Skierka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zerkłam na wykres. Obstawiasz owulkę w sobotę, tak? Jak tak, to zrób te 6dpo. Jak wyjdzie na granicy, to znaczy,że nie tak źle, bo mógł być wyższy dobe później, a jak dużo za niski, to i tak jeden dzień nic nie zmieni.

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Kurde właśnie mnie oświeciło ze kwas mlekowy może zabijać plemniki. A ka ostatnio sporo lactowaginalu używam i nie zwracałam uwagi w jakie dni

Co to jest ?

PAULETTE mnie tez tak wydyma jakbym sie fasoli najadla. Dzisiaj dostalam @ i brzuch normalny. To normalne bo tam wszytskie zmiany zachodza.

Paulette lubi tę wiadomość

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja obstawiam ze piatek wieczor lub sobota rano byla owulacja jak wpisalam dzisiejsza temperature to program zmienil mi na sobote owulacje. Niby w koncu zaznaczylam ta temperature do olania przez wczorajsze moje wybryki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest niesprawiedliwe, że wzdęcia występują i przed miesiączką i we wczesnej ciąży .

• Maxima Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ja w tym cyklu mialam prawie wszystko jak w ciazy. Wzdecia, bol piersi, wysoka temp. kasiazkowo i co i nic ... @ takze teraz daje na luz. Od wrzesnia wezme nipokalanek i zobaczymy co z tego wyjdzie.
    SKIERKA szykuj dla mnie paczke ;)

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to jest książkowo ale żeby dostać @ :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed miesiączką czasami miałam wzdęcia, a teraz nic :) Ale chleję dużo wody, moze to jej zasługa :P

Maxima lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sama nie wiem:( nie mogę wciąz uwierzyc w te kreski, mąż mnie pociesza, kwiaty mi kupił i mówi: nawet jeśli sie nie udało to znaczy, że to tylko kwestia czasu aż znów będa kreseczki! A ja sie boję, że to biochemiczna, że torbiel...bo taka biedna i blada ta kreseczka:(i naczytałam sie o bólu piersi a mnie nic nie boli- tylko sutki dziś zaczęły jak na okres i czuję sie jak na okres:( taka napuchnięta i wszystko mi z rak leci:( na dodatek naczytałam sie ile to bladzioszków sie poroniło w ciągu kilku dni od testów. .. Lekarz każe nadal brac luteinę- przynajmniej okres mnie z marzeń nie wyrwie...Aż do zrobienia bety

• TakaSobie Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam może ktoś mógłby z was kochane zajrzeć na mój wykres. W tamtym cyklu okres spóźnil się kilka dni. Temperatura za to nie spadła z poprzedniego cyklu. Utrzymuje się na tym poziomie co w poprzednim po owulacji. Co dziwne nigdy nie miałam tak wysokiej temperatury po owulacji jak teraz. Dostalam okres i nie mierzyłam temperatury. Zaczęłam po 5 dc kuracje z clo. I zaczęłam mierzyć temp a tu taki sam poziom jak po owulacji tj 37,3 a zawsze przed owulacja mam 36.4-8. Zrobiłam wczoraj test bo te temp nie dawały spokoju i negatyw. Od kilku dni bolą na zmianę jajniki ale to biorę clo i nie wiem chyba to od tego leku. W tamtym cyklu 2 fazę miałam 13 dni. Wogole owulacja się przesunęła i był bardzo wyraźny skok z 36.5 na 37,6 później cała druga faza 37.3-37.8. Boje się ze jakbym faktycznie była to byłby 22 dzień po owulacji a ja dostałam okres i biorę clo i czy to zaszkodzi i wogole możliwe żeby była taka temp wysoka a test nic nie wykazał. Juz raz poronilam byłam w ciąży miałam okres i nie wiedziałam że jestem dowiedziałam się jak w 8 tc poronilam. Może ktoś tak miał

TakaSobie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ja miałam dwie czerwone soczyste grube krechy. a mimo tego i tak poroniłam... więc nie masz co się zamartwiać, bo na to reguły nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette- masz rację- teraz to chyba tylko jeść jabłka i czekać ;)...
    TakaSobie- napisałabym Ci "idź zrób betę" to będziesz wiedziała, ale ja sama od wczoraj się na betę wybrać nie mogę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie. odżywiać się zdrowo, oszczędzać się, uważać na siebie i czekać do za 9 miesięcy na szczęśliwy poród :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mogłybyście napisać coś o ziółkach które pijecie?
    Już przewertowałam fora i różne artykuły i masło maślane wszędzie piszą co innego

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję Baby and Mama med- teraz przerwalam ale miałam dwie- te na 2 fazy cyklu i mieszankę Plodnosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak? Ja chcialam kupic te baby ale nie wiedzialam ktore czy na plodnosc czy na regulacje. Niby cykle mam regularne teraz ale woalabym zeby mi moze skrocily

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co myślicie o moim wykresie kobietki?? okresu brak a testy na minusie... łudzić się czy nie
    zerkniecie ? :)
    4e8be75851fe4f517a286b88195caea2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki @ nie ma jest nadzieja ale masz ostatnir temperatury zaburzone wiec wiele nie mozna powiedziec

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za promyczki nadziei :)

‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ