Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny czy Wy też tak macie tak około tydzień przed @ że Was tak wezdmie ? i maleje Wam brzuch dopiero po okresie? Bo ja już od kilku cykli tak mam i zastanawiam się czy to normalne. U mnie już cykl stracony, bo właśnie dziś mnie tak wzdęło .
-
Ciri zerkłam na wykres. Obstawiasz owulkę w sobotę, tak? Jak tak, to zrób te 6dpo. Jak wyjdzie na granicy, to znaczy,że nie tak źle, bo mógł być wyższy dobe później, a jak dużo za niski, to i tak jeden dzień nic nie zmieni.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Baronowa_83 wrote:Kurde właśnie mnie oświeciło ze kwas mlekowy może zabijać plemniki. A ka ostatnio sporo lactowaginalu używam i nie zwracałam uwagi w jakie dni
Co to jest ?
PAULETTE mnie tez tak wydyma jakbym sie fasoli najadla. Dzisiaj dostalam @ i brzuch normalny. To normalne bo tam wszytskie zmiany zachodza.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na ja w tym cyklu mialam prawie wszystko jak w ciazy. Wzdecia, bol piersi, wysoka temp. kasiazkowo i co i nic ... @ takze teraz daje na luz. Od wrzesnia wezme nipokalanek i zobaczymy co z tego wyjdzie.
SKIERKA szykuj dla mnie paczke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja sama nie wiem:( nie mogę wciąz uwierzyc w te kreski, mąż mnie pociesza, kwiaty mi kupił i mówi: nawet jeśli sie nie udało to znaczy, że to tylko kwestia czasu aż znów będa kreseczki! A ja sie boję, że to biochemiczna, że torbiel...bo taka biedna i blada ta kreseczka:(i naczytałam sie o bólu piersi a mnie nic nie boli- tylko sutki dziś zaczęły jak na okres i czuję sie jak na okres:( taka napuchnięta i wszystko mi z rak leci:( na dodatek naczytałam sie ile to bladzioszków sie poroniło w ciągu kilku dni od testów. .. Lekarz każe nadal brac luteinę- przynajmniej okres mnie z marzeń nie wyrwie...Aż do zrobienia bety
-
Witam może ktoś mógłby z was kochane zajrzeć na mój wykres. W tamtym cyklu okres spóźnil się kilka dni. Temperatura za to nie spadła z poprzedniego cyklu. Utrzymuje się na tym poziomie co w poprzednim po owulacji. Co dziwne nigdy nie miałam tak wysokiej temperatury po owulacji jak teraz. Dostalam okres i nie mierzyłam temperatury. Zaczęłam po 5 dc kuracje z clo. I zaczęłam mierzyć temp a tu taki sam poziom jak po owulacji tj 37,3 a zawsze przed owulacja mam 36.4-8. Zrobiłam wczoraj test bo te temp nie dawały spokoju i negatyw. Od kilku dni bolą na zmianę jajniki ale to biorę clo i nie wiem chyba to od tego leku. W tamtym cyklu 2 fazę miałam 13 dni. Wogole owulacja się przesunęła i był bardzo wyraźny skok z 36.5 na 37,6 później cała druga faza 37.3-37.8. Boje się ze jakbym faktycznie była to byłby 22 dzień po owulacji a ja dostałam okres i biorę clo i czy to zaszkodzi i wogole możliwe żeby była taka temp wysoka a test nic nie wykazał. Juz raz poronilam byłam w ciąży miałam okres i nie wiedziałam że jestem dowiedziałam się jak w 8 tc poronilam. Może ktoś tak miałTakaSobie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny