Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maxima wrote:Co to jest ?
PAULETTE mnie tez tak wydyma jakbym sie fasoli najadla. Dzisiaj dostalam @ i brzuch normalny. To normalne bo tam wszytskie zmiany zachodza. -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:lactovaginal to kapsułki kwasu mlekowego, żeby poprawić florę. Tylko zapomiałam, że jak jest za niskie ph to zabija to plemniki
-
żel własnie też mam i się nad nim zastanawiam, ale z drugiej strony mam tendencje do infekcji;/ ostatnio leczyłam się 4 miesiące;/
-
ciri22 wrote:Tak. Na nawet w dniplodne po seksie nie myje sie żelem do higieny intymnej bo jest z kwasem mlekowym.
Ty powinnas byc ginekologiem !!!
Albo zaloz jakis kurs naturalnego planowania rodziny jeszcze kase na tym zrobisz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PICJA zacznij ogladac rozwoj ciazy i ucz sie co Ci pod co tydz. rosnie a nie powiklania czytasz. Mysl pozytywnie bo po co probowalas aby cieszyc sie dzieciatkiem a nie powiklaniami glowe zapelniac. Trzeba bylo wczesniej o powiklaniach czytac i w cize nie zachodzic. Ciesz sie teraz, ze bedziesz miala upragnionego zdrowego dzidziusia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:20
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:żel własnie też mam i się nad nim zastanawiam, ale z drugiej strony mam tendencje do infekcji;/ ostatnio leczyłam się 4 miesiące;/
-
Picja wrote:Ale czemu nie bola piersi? Tylko same sutki dzis zaczely?
Picja za ból piersi odpowiada prolaktyna i estrogeny, a nie jak wszyscy myślą progesteron Jak ich poziom jest w normie, to nie bolą. Mnie nie boli nic. Kompletnie nie mam żadnych objawów. Przestań sobie wymyślaćNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny