Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaxima, Skierka macie racje:) a skoro dzis byl test (tej samej firmy i serii) ciemniejszy niż przedwczoraj to chyba pozostaje mi się cieszyć zjem śniadanie i le e na betę.skoro ciemnieją lekko testy to chyba przyrasta:)
Baronowa_83, Maxima, Skierka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Jak dlugie cykle? Moze przed owulacyjny?
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Maxima, Skierka macie racje:) a skoro dzis byl test (tej samej firmy i serii) ciemniejszy niż przedwczoraj to chyba pozostaje mi się cieszyć zjem śniadanie i le e na betę.skoro ciemnieją lekko testy to chyba przyrasta:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To raczej nie owulacja. Pamietasz jak mnie zaczela ladnie rosnac temperatura ok 13dc? Taka zmyla to byla ;p
-
Dzisiaj jest fajna porada dnia:
Pamiętaj, że w przypadku zapłodnienia dużą role odgrywa szczęście – musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować. Oczywiście bardzo dobrym pomysłem jest maksymalizowanie swoich szans na zapłodnienie, ale świadomość tego, że w tym procesie NIE JESTESCIE DO KONCA „PANAMI SWOJEGO LOSU” może zaoszczędzić Wam niepotrzebnego stresu.
Dobra rada dla wielu Ja powoli zaczynam ja stosowac, czyli nic nie robie, resetuje sie na jakis czas.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie siedzę na przystanku:) jadę do innego labo bo w moim pobieranie tylko w poniedzialki:( za 20 minut mam autobus. Powinnam o 9 juz być kujnięta, wyniki mam nadzieje 3 godziny później. A obok mnie siedzi kibieta i śpiewa pieśni religijne.
Bola mnie sutki i mam czasem bole brzucha jak na @ skierka tez tak mialas? Dzis 11 dpo i boje się ze jeszcze wszystk ooo sie oze zdarzyć...