Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
WIEWIORKA wizialam nosek do gory. Ciesz sie z mezem milutkim przytulaniem i nie mysl o tym czy bedzie czy nie poprostu cieszcie sie soba. Kiedys napewno bedziemy w ciazy ale to nie do nas do konca zalezy. Bedzie dobrze trzeba miec wiare a wiara czyni cuda
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to piszę Wam jakie mam wyniki hormonalne- (16 dzień cyklu) 1 dzień przed owulacją wyliczoną przez ovu:
-17 oh progesteron 2,42 (norma dla fazy folikularnej 0,2-1,3) czyli podwyższony
-LH 20,71 (norma dla fazy folikularnej 2,4-12,6; norma dla fazy owulacyjnej 14,0- 95,6)
-progesteron 1,43 (norma dla fazy pęcherzykowej 0,2-1,5; norma dla fazy owulacyjnej 0,8-3,0)
-Estradiol III 312,90 (norma dla fazy filokularnej 26,7-156; norma dla fazy owulacyjnej 48,1-314
I jeszcze bladzioch z 4:40 rano:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:00
-
Maxima wrote:Dzisiaj jest fajna porada dnia:
Pamiętaj, że w przypadku zapłodnienia dużą role odgrywa szczęście – musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować. Oczywiście bardzo dobrym pomysłem jest maksymalizowanie swoich szans na zapłodnienie, ale świadomość tego, że w tym procesie NIE JESTESCIE DO KONCA „PANAMI SWOJEGO LOSU” może zaoszczędzić Wam niepotrzebnego stresu.
Dobra rada dla wielu Ja powoli zaczynam ja stosowac, czyli nic nie robie, resetuje sie na jakis czas.
Dzień dobry wszystkim tak w ogóle
Ja dziś pięknie zaspałam! Dobrze,że sąsiad mnie waleniem do drzwi obudził bo wożę jego córkę do szkołyMaxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Wracam z bety. Wyniki po 15 ale odbierze mi mąż okolo 17.30. Ale odebrałam tez inne wyniki. Estradiole i inne i jak tylko wrócę do domu to napisze co i jak:)
Ciri-przesyłam Ci moc uścisków....Jakoś wczoraj tak sobie myślałam o Tobie i o Primie....
Dobra,idę pospać jeszcze małe co nieco i potem zajrzę. Udanego dnia kochane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:No to piszę Wam jakie mam wyniki hormonalne- (16 dzień cyklu) 1 dzień przed owulacją wyliczoną przez ovu:
-17 oh progesteron 2,42 (norma dla fazy folikularnej 0,2-1,3) czyli podwyższony
-LH 20,71 (norma dla fazy folikularnej 2,4-12,6; norma dla fazy owulacyjnej 14,0- 95,6)
-progesteron 1,43 (norma dla fazy pęcherzykowej 0,2-1,5; norma dla fazy owulacyjnej 0,8-3,0)
-Estradiol III 312,90 (norma dla fazy filokularnej 26,7-156; norma dla fazy owulacyjnej 48,1-314
I jeszcze bladzioch z 4:40 rano:)
Picja, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymi tempka w ostatnim cyklu spadła po niżej wykresu w dniu @. zresztą cykl cyklowi nie równy. np cykl temu 5 dpo miałam temp równe 37,0 a teraz w 5 dpo 36,56 . Więc teoretycznie reguł ściśle ustalonych na to wszystko nie ma. Natura i tak robi co jej się podoba.