Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:No ale tak niskich jeszcze nie mialam w drugiej fazie. Boje sie ze ten progesteron bedzie do dupy.
To przynajmniej dowiesz się ze jest do dupy i coś się z tym zrobi. Ja miałam w jednym cyklu beznadziejny,potem taki sobie, a w tym potwierdzenie owulacji,ale z duphastonem. Jakbym nie robiła progesteronu,to bym pewnie dalej się starałaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Namida wrote:Ej dziewuszki czy oprócz mleka z czosnkiem i masłem oraz witaminy c1000 są jeszcze jakieś "leki" na przeziębienie? Chyba się coś podziębiłam bo kicham i zaczynam smarkać. Jak to mówią, jak nie urok to sraczka
Tylko i wyłącznie paracetamol Zdrówka życzę kochanaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
A to na pewno byl okres a nie tylko krwawienie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNamida wrote:Ej dziewuszki czy oprócz mleka z czosnkiem i masłem oraz witaminy c1000 są jeszcze jakieś "leki" na przeziębienie? Chyba się coś podziębiłam bo kicham i zaczynam smarkać. Jak to mówią, jak nie urok to sraczka
-
Ja przy takim wysokiej temperaturze (jesli w poprzednich cyklach bula niższa) zrobiłabym test.
Nowa jestem w mierzeniu to innych pomysłów brak
Chyba ze cos z progesteronem -
nick nieaktualnyizizizi wrote:w pochwie, zawsze rano po przebudzeniu, gdyby to nie byl okres to juz jakies objawy ciazowe dawno bym miala a tu nic
-
nick nieaktualny
-
Bralam antybiotyk od 7 do 13dc moze po nim mialam podwyzszona temp. Temp w pochwie 37 pod pacha 36,6. Nie mam za bardzo porownania z poprzednim cyklem bo mialam infekcje zeba i do tego goraczke to temp tez byla wysoka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:15
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem ze to glupie, ale ciekawi mnie o ile stopni w ciagu dnia moze wzrosnac temp? Ja wiem ze im pozniej sobie mierzymy tym temperatury sa wyzsze, ale musi byc chyba jakas gorna granica do której nasze cialo moze osiagnac w ciagu dnia. To tez pewnie zalezy od trubu dnia.
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Wiem ze to glupie, ale ciekawi mnie o ile stopni w ciagu dnia moze wzrosnac temp? Ja wiem ze im pozniej sobie mierzymy tym temperatury sa wyzsze, ale musi byc chyba jakas gorna granica do której nasze cialo moze osiagnac w ciagu dnia. To tez pewnie zalezy od trubu dnia.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie chodzi o sam skok lecz o utrzymanie sie wyzszej temperatury przez conajmniej 4 dni, na razie moim zdaniem jest bez owu....
-
nick nieaktualnySkierka! Ty to jestes ogarnieta z badaniami, mam pytanie, jesli teraz zrobie progesteron i dostane okres to polece na reszte badan i chce isc z nimi do gina, czy moge to byc badania progesteronu z jednego cyklu a reszte juz z kolejnego? Czy lepiej jak to jest jeden ten sam cykl?
-
ciri22 wrote:Skierka! Ty to jestes ogarnieta z badaniami, mam pytanie, jesli teraz zrobie progesteron i dostane okres to polece na reszte badan i chce isc z nimi do gina, czy moge to byc badania progesteronu z jednego cyklu a reszte juz z kolejnego? Czy lepiej jak to jest jeden ten sam cykl?
Zrobiłabym te kolejne na początku cyklu i do gina. Jak uzna,że coś nie halo, to niech daje skierowanie na progesteron znowu. Ja w sumie progesteron robiłam 3 cykle, a fsh,lh, estradiol i testosteron w jednym. Prolaktyne badałam dwa cykleNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
a ja mam mega stresa ide dziś do gin, miałam przełożyć bo nie mam wyników hormonów ale mąż stwierdził zebym poszła to może powie czy ovu juz była czy będzie)
Wogóle to dziwna sprawa u mnie testy owu negatywne brak skoku temp, a śluz jak w dni płodne ( już tak dużo to dawno niemiałam aż mokro.)