Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jutro sie okaze. Jezeli bedzie @ to bede rozczarowana napewno bo wykres ksiazkowy. Jednakze troche moze to i lepiej bo niedlugo jedziemy na wakacje i nie bede sie martwila czy wszystko jest w porzadku. Byle do jutra.
-
Picja wrote:zrobiłam 2 testy, poszłam dzis do pracy o 12. Załatwiłam papierologię, o 15 byłam w domu. Poszłamdo Rossmanna (od 11 do 15 nie piłam i nie siusiałam). Mysle sobie...zrobie test...zrobiłam. Poczułam se dziwnie...Jakby ktos liste z ocenami na studiach po egzaminie wywiesił. I po niecałej minucie jest....Za godzine zrobiłam drugi...Bardziej blada, ale rózowa i widoczna- nie pod swiatło...Jestem w szoku....
Mi wyszed jeden kolejne juz nie.
Trzymam kciuki za ładna bete -
nick nieaktualny
-
WIEWIORKA a co my tez sobie sikniemy
PRIMA i PICJA sikaja kilka razy dziennie a my raz rano nie mozemy ?!
Ktora sika z nami ? Hahahahahahaha............
Jak ktos kto nie jest w temacie to sobie pomysli.... -
Picja już to pisałam i napiszę raz jeszcze.....z takich 4 cieni mam juz 4 dzieci i 5 cień rośnie w brzuszku Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........no dobra....na razie ciiiiiiiiiii.......kciuki za betę!!! Mówiłam,że warto wykupić abonament na ovu na zaśNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie. Mam pytanko, czy może któraś z Was wie z jakiego powodu ovufriend może nie wykrywać owulacji i nie włączać detektora? Wydaje mi się, że owulacja była w 16 dc i myślę że potwierdza to obserwacja śluzu, test owulacyjny i troszkę wyższa temperatura. Coś tu nie działa albo może ja się mylę ...proszę o odpowiedź. Dołączam wykresik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 21:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Namida to i ja sobie siknę jako ta pozbawiona opieki w ciąży Ale serio...mam 3 testy jeszcze
Ja mam jeszcze dwa,ale mąż nic nie wie, bo jak mu pokazałam i pierwszy i drugi test to się mnie zapytał" ile ty tych testów jeszcze masz, jeden Ci nie starczył?" to mu powiedziałam, że tylko dwa a zakupiłam jeszcze na cały tydzień ^^
No, tak tak bo tam u Ciebie na obczyźnie to aż strach nawet testy osikiwać bo Ci wspolczuć będąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 21:20
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pierwszą kreskę właśnie taką, jak na dolnym zdjęciu miałam
ale jak mnie przekierowywało to zapytało mnie czy mam 18lat ponieważ ta strona może zawierać treści erotyczne. Co Ty za zboczone testy masz?
(pewnie pyta przy pierwszej wizycie na tej stronie ale akurat musialo przy testach zapytać )Maxima lubi tę wiadomość