Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO super
noo wlasnie sobie zobacze jakie badania poza taym progesteronem moge zrobic i zrobie
moze uda mi sie odebrac moje wyniki tarczycy. Zobacze je bo tylko lekarz powiedzial ze ok ale ja juz wiem jak to z tym ok jest. Moze byc 1,4 a moze byc 4...
-
nick nieaktualnyCiri cieszę się Twoim udanym
zasłużyłaś sobie po tylu płakaniu i cierpieniu
Kochana może jeszcze temp zacznie iść w górę. U mnie ciut wyższa temp niż wczoraj (ale niestety skoku nie ma żadnego) .
pozostaje nam czekać do dnia w którym teoretycznie ma przyjść @ później zobaczymy co ma być to będzie
a jak nie ten cykl to następny
Tak jak założyłaś wątek "Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien." Ja daję sobie czas na większym luzie do końca wakacji jak się nie uda to wtedy bardziej zacznę się spinać .
-
nick nieaktualnyNoo tak
mysle ze tyle rzeczy od ciezarnych juz dostalam ze ta moc musi na mnie przejsc
ja w tym cyklu na straty go wzielam ale kolejny zobaczymy jaki bedzie. Kilka rzeczy przemyslalam i zadzialam bede szukac sposobu na mojego G i moze w koncu cos znajde
bedzie dobrze.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Ciri ja miałam Tsh 1,9 w I cyklu starań,ale wysoki testosteron. Najbardziej mnie zawalił z nóg ten stosunek lh do fsh,bo choć oba hormony w normie,to jednak lipa była
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Jak wroce do domy wysle Ci badanie o ktorych mi dziewczyny mowily zeby zrobic. Moze cos jeszcze mi dopiszesz?
Jasne. Chętnie zerkne. Ja jak tylko podjęłam decyzję o staraniach od razu robiłam badania,bo moje cykle były w cały świat. Myślę,że zaoszczędziłam dzięki temu sporo czasuNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyJak dla mnie to wczorajszy test byl pozytywny, dzisiejszy hmm krecha slabsza niz na wieczornym ale sie pojawila, a raczej cien i nie jakos po czasie, w pieciu min sie zmiescilo, dlatego mam takiego dola, bo juz nie wiem co myslec, a czekanie mnie dobija
-
nick nieaktualny
-
Picja inhalacje rób. Ja tak leczę dzieci i nas. Polecam bardzo
Jak jednak poczujesz się gorzej,to lec do lekarza. Wszelkie stany zapalne są groźniejsze w ciąży niż niektóre leki. Zdrówka kochana
Jusiak kup inny test i zrób jutro rano. Trzymam kciuki!Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyPocieszę Cię (mam nadzieję, że ta koleżanka się nie obrazi -nie bede nicku podawała). Ale miała tak, że cykl jej się bardzo bardzo wydłużył. @ się bardzo bardzo długo spóźniała. Testy negatywne. Ginekolog Fasolki nie widzi, nie wie co jest. Stres, że już powinien być kolejny cykl na starania i może by się udało. A tu nic. Aż tu nagle boom! Okazało się, że jest w ciąży. Nie wiem dokładnie dlaczego to tam tak wyszło z opóźnieniem, ale stresu miała dużo. Więc jeszcze nie masz co tak narzekać. Najlepiej idź na bete.
-
jusiakpp wrote:Jak dla mnie to wczorajszy test byl pozytywny, dzisiejszy hmm krecha slabsza niz na wieczornym ale sie pojawila, a raczej cien i nie jakos po czasie, w pieciu min sie zmiescilo, dlatego mam takiego dola, bo juz nie wiem co myslec, a czekanie mnie dobija
Na to nie ma rady. Skoro są bladziochy,to jesteś na dobrej drodze i zamiast marudzić, myśl pozytywnie. Każda z nas musiała poczekaćDasz radę
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny