X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O super ;) noo wlasnie sobie zobacze jakie badania poza taym progesteronem moge zrobic i zrobie ;D moze uda mi sie odebrac moje wyniki tarczycy. Zobacze je bo tylko lekarz powiedzial ze ok ale ja juz wiem jak to z tym ok jest. Moze byc 1,4 a moze byc 4...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri cieszę się Twoim udanym <3 :D :D zasłużyłaś sobie po tylu płakaniu i cierpieniu ;) Kochana może jeszcze temp zacznie iść w górę. U mnie ciut wyższa temp niż wczoraj (ale niestety skoku nie ma żadnego) . :) pozostaje nam czekać do dnia w którym teoretycznie ma przyjść @ później zobaczymy co ma być to będzie ;) a jak nie ten cykl to następny ;) Tak jak założyłaś wątek "Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien." Ja daję sobie czas na większym luzie do końca wakacji jak się nie uda to wtedy bardziej zacznę się spinać .

• Skierka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja miałam Tsh 1,9 w I cyklu starań,ale wysoki testosteron. Najbardziej mnie zawalił z nóg ten stosunek lh do fsh,bo choć oba hormony w normie,to jednak lipa była :(

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak ;D mysle ze tyle rzeczy od ciezarnych juz dostalam ze ta moc musi na mnie przejsc ;D ja w tym cyklu na straty go wzielam ale kolejny zobaczymy jaki bedzie. Kilka rzeczy przemyslalam i zadzialam bede szukac sposobu na mojego G i moze w koncu cos znajde ;) bedzie dobrze.

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Ciri ja miałam Tsh 1,9 w I cyklu starań,ale wysoki testosteron. Najbardziej mnie zawalił z nóg ten stosunek lh do fsh,bo choć oba hormony w normie,to jednak lipa była :(
    Jak wroce do domy wysle Ci badanie o ktorych mi dziewczyny mowily zeby zrobic. Moze cos jeszcze mi dopiszesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grunt to mieć dobre nastawienie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje nastawienie jest na najniższym poziomie, nic mi się nie chce, w pracy nuda, deszcz pada, a ja chce dzidzi, a testy mnie wq

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się przeziębiłam:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia Twoje nastawienie jest na najniższym poziomie, a moja temperatura jest bardzo nieśmiała. W ogóle w górę nie chce iść..

Ale jakoś dziwnie u Ciebie z tymi testami

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja to nie dobrze.. Ja byłam przeziębiona w dni owulacyjne. Wyleczyła mnie w dużym stopniu herbatka z miodem

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Jusia Twoje nastawienie jest na najniższym poziomie, a moja temperatura jest bardzo nieśmiała. W ogóle w górę nie chce iść..

Ale jakoś dziwnie u Ciebie z tymi testami

I cóż mi na to powiedzieć :( sama nie wiem co z tego wyniknie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż nic nie możesz na to powiedzieć :/ zrobić tym bardziej. może beta coś wyjaśni ? a jak nie to pozostało czekanie albo zaczną testy wychodzić pozytywnie albo do tej nieszczęsnej @ . Ale oby tak nie było

• Skierka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jak wroce do domy wysle Ci badanie o ktorych mi dziewczyny mowily zeby zrobic. Moze cos jeszcze mi dopiszesz?

Jasne. Chętnie zerkne. Ja jak tylko podjęłam decyzję o staraniach od razu robiłam badania,bo moje cykle były w cały świat. Myślę,że zaoszczędziłam dzięki temu sporo czasu :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie to wczorajszy test byl pozytywny, dzisiejszy hmm krecha slabsza niz na wieczornym ale sie pojawila, a raczej cien i nie jakos po czasie, w pieciu min sie zmiescilo, dlatego mam takiego dola, bo juz nie wiem co myslec, a czekanie mnie dobija :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja podstawowe badania mialam przez ginekologa robione i pewnie gdyby nie to forum to bym nie wpadla na pomysl robienia przed kolejna wizyta jakis badan.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja inhalacje rób. Ja tak leczę dzieci i nas. Polecam bardzo :) Jak jednak poczujesz się gorzej,to lec do lekarza. Wszelkie stany zapalne są groźniejsze w ciąży niż niektóre leki. Zdrówka kochana :)

Jusiak kup inny test i zrób jutro rano. Trzymam kciuki! :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszę Cię (mam nadzieję, że ta koleżanka się nie obrazi -nie bede nicku podawała). Ale miała tak, że cykl jej się bardzo bardzo wydłużył. @ się bardzo bardzo długo spóźniała. Testy negatywne. Ginekolog Fasolki nie widzi, nie wie co jest. Stres, że już powinien być kolejny cykl na starania i może by się udało. A tu nic. Aż tu nagle boom! Okazało się, że jest w ciąży. Nie wiem dokładnie dlaczego to tam tak wyszło z opóźnieniem, ale stresu miała dużo. Więc jeszcze nie masz co tak narzekać. Najlepiej idź na bete.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    Jak dla mnie to wczorajszy test byl pozytywny, dzisiejszy hmm krecha slabsza niz na wieczornym ale sie pojawila, a raczej cien i nie jakos po czasie, w pieciu min sie zmiescilo, dlatego mam takiego dola, bo juz nie wiem co myslec, a czekanie mnie dobija :(

Na to nie ma rady. Skoro są bladziochy,to jesteś na dobrej drodze i zamiast marudzić, myśl pozytywnie. Każda z nas musiała poczekać ;) Dasz radę :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Na to nie ma rady. Skoro są bladziochy,to jesteś na dobrej drodze i zamiast marudzić, myśl pozytywnie. Każda z nas musiała poczekać ;) Dasz radę :)
    Ja muszę jeszcze 6 dni czekać do testowania i też mam bardzo trudno wytrzymać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czekam do testowania a na okres jeszcze 9 dni.

‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ