Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Noo ja podstawowe badania mialam przez ginekologa robione i pewnie gdyby nie to forum to bym nie wpadla na pomysl robienia przed kolejna wizyta jakis badan.
I to jest najgorsze, bo po co tracić czas i nerwy? Zwłaszcza,że w PL składki zdrowotne tak wysokie Ważne,że już wiesz co i jak. Działaj szybko,bo czekamNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Ja muszę jeszcze 6 dni czekać do testowania i też mam bardzo trudno wytrzymać
Mi w 8 dpo wyszedł cień cienia cienia,ale i tak do terminu @ mimo pozytywnych testów czekałam w stresie No nie da się inaczej.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyja dzis mam niby 8dpo ale tak jak mówisz i tak czekałaś w stresie, a mi teraz szkoda testu nawet robić, bo może wyjść negatywny, albo jakieś cienie tylko i później wydaje mi się, że bardziej będę to przeżywać. A tak teraz uważam na siebie i czekam
tylko ten mój mężczyzna codziennie pyta się "robiłaś już test ? " on jest nie do wytrzymania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Mój mąż mnie rozbawił jam kilka dni po owulacji pyta czy już wiem Hahaha....ale on to zapracowany i czasem traci poczucie czasu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytacy są już faceci. ja swojemu też to tłumaczę. ale zauważyłam, że on ma swoją taktykę "kobieta jest zmienna i może cos źle wyliczyłaś" Tak mi powiedział jak zaraz po okresie chciałam zeby to zrobił "w ramach ćwiczeń" a nie do zapłodnienia. To taką wysnuł teorię, że wtedy też może się udać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:No to ja chce!Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
ciri22 wrote:Eh. To niech pogada z moim ;p
Haha....chyba,że po kilku głębszych,bo on z tych bardziej milczących jest Ale tak poważnie,to mój tez bywa trudny. Pracuje jednak nad nimNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny