Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
E tam jeszcze może odbije;)
Ale może badania cos pokażą i twój tez się zmobolizuje i wcale nie będzie stracony.
Ja sobie jednak testy kupiłam owu -
jusiakpp wrote:Jak nie wyszlo??? Przciez wczoraj byla druga kreska, blada bo blada ale byla
Niestety tez miała test z dwoma kreskami a następne juz bez kresek
Dlatego lepiej czekać do okresu -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja mam testy owu od ciezarnej. Masakrycznie ta temperatura wyglada... Naprawde..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale to mogl byc jeszcze cykl z hormonami. Po pól roku sie normuje. Staram sie tak nie analizować. Musimy wyluzowac
-
Ciri jak się cieszę! Cokolwiek zadziałało, super,że jest jakiś kroczek do przodu Myślałam o Tobie wczoraj cały wieczór
Co do temperatur, to zrób ten progesteron i wszystko będzie jasne. Ja widzę różnice u siebie w wykresie, kiedy progesteron był lipny i kiedy wreszcie odpowiedni. Wiem,że ciężko się czeka, dlatego działaj już,żeby w razie W być gotowa na kolejny cykl. Nie chcesz spróbować niepokalanka?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri jak mi wyszła niedomoga (stosunek lh do fsh) poniżej 0,5 i lekko podwyższona prolaktyna (górna granica normy) to postawiłam na niepokalanka, duphaston od 3 dnia wyższych temperatur i żel przy serduszkowaniu. Temperatury od razu piękne, bez spadków implantacyjnych, a nie jakiś zygzak bliżej lini granicznej. Ja od porodu miałam problem, bo każdy cykl był inny i jak się okazuje, owulacyjny, ale progesteron leżał na 4 łopatki W pierwszym cyklu z niepokalankiem było idealnie! No i zielono jak widzisz Wysłałam Ci zaproszenie, bo chcę adresNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyA ten niepokalanek w jakiej formie jadlas?
Noo u mnie to moze byc wszystko na szczescie zygzakow nie mam raczej ladnie stoi w miejscu tylko z poprzednimi jakos mi sie wydaje ze nisko ale zobaczymy zrobie ten progesteron i pewnie w sobote bo jednak nie wyjezdzam. I zobaczymy czy bede plamic przed okresem jak ostatnio. -
To tabletki. Ja się czułam po nim bardzo dobrze. Przede wszystkim się uspokoiłam i mniemam, że jednak prolaktyna mi dużo mieszała. Do starań powinna być ok 15 max i taką miałam po 5 dniach brania niepokalanka. Ładnie spadła, ale nie za dużo. Tak w sam razNelly 10.2008, Nicol 05.2010,