Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Uwaga te z allegro czesto przeklamuja. Zrob innej formy test albo lec na bete. Duzo dziewczyn pisalo ze testy z allegro przy ciazy czesto dlugo nie wychodzily a bez ciazy byly krechy
Oj tam musialyby byc po terminie. A co powiesz na ten owu pozytywny jak w mode strzelil
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokladnie.mi te z allegro w ogóle nie pokazują a pink i facelle i check& go i bobo ciemnieją z dnia na dzień. Mi najwcześniej i najmocniej pikaal i sciemnial test paskowy facelle z rossmanna. Nie przeklamyje i nie ma żadnego cienia cienia, plam i szarych pasków. Albo tak albo siak. Co do testów to owulacyjny dziewczynom czasem wskazuje ciaze.mi tez wychodził wczoraj dodatni:) podobno lh i hcg go hormony z tej samej "rodziny" i dlatego czasem owulacyjny może wykryć gonadotropine:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, hormon lh i hcg krzyżuje się na pewnym poziomie i dlatego test owulacyjny w ciąży jest pozytywny,ale.............mi w tym cyklu owulacyjny pozytywny nie wyszedł nawet 10dpo, a ciążowy już był ewidentnie pozytywny. Owszem, jest szansa,że może świadczyć o ciąży taki owulacyjny test, ale może też oznaczać podwyższone lh. Dlatego ja bym się nie sugerowała owulacyjnymi przy wykrywaniu ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 19:14
Picja lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja słyszałam,że niekiedy lh spada bardzo powoli. Na pewno dużo zależy od rodzaju testu,czułości, firmy itd. Ciężko tu coś powiedzieć, bo jednak wynik testu owulacyjnego dla potwierdzenia ciąży, to żaden pewniak.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Ciri Ty tak tu plany snujesz, a ja się będę śmiała z Ciebie, jak jednak pojawi się zielona kropka
Ale wiesz znalazlam gorszy wykres niz moj mniejsze temperatury i okazal sie ciazowyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 19:39
Skierka lubi tę wiadomość
-
Otóż to kochana! Nie ma co tracić nadziei Ja Ci pisałam,że w tym cyklu jak nigdy miałam długo wysoki poziom Lh. Na prawdę nigdy się to nie zdarzyło, bo zawsze musiałam robić testy co 2 godziny,żeby wyłapać pik lh, a teraz ze 3 dni było około pozytywa. Także kochana, rób ten progesteron i nie snuj tu czarnych wizjiNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri i co ciekawe ja tak miałam zawsze. Przy każdych staraniach o dzieci, a teraz taki numer i mimo wszystko się udało A to co piszesz z tą szyjką, to już w ogóle zagadka...nie mogę się doczekać Twojego końca cyklu
Jusiak jak masz testy pozytywne, to czym się tak martwisz?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,