Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jusiak rozumiem. Mimo wszystko takie myślenie nic Ci nie da. Ja tez się boję. Zwłaszcza,że moja historia ostatnia zaczęła się i długo ciągnęła bardzo dobrze, a wszystko rypnęło nagle....Nie mogę siedzieć i biadolić, choć bardzo się boję. Mój mąż mówi,że nie możemy zakładać najgorszego, bo w końcu ściągniemy na siebie to nieszczęście. Ma racje absolutną. Dlatego pomimo obaw staram się wierzyć,że to co było, to tylko przypadek. Zacznij się cieszyć swoim okruszkiem, bo on tego teraz potrzebuje
Ciri rozumiem Cię doskonale. Znam te wkręcane objawy Też miałam pełny pakiet w cyklach nieudanychWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:07
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Oj ja pelnego pakietu nie mialam ale bol implantacyjny i plamienie to byl dla mnie najgorszy cios...
Pamiętam i wcale się nie dziwię,że się nakręciłaś wtedy tak mocno. Z drugiej strony ciekawe faktycznie jak to jest z tym spadkiem? Patrzyłam na wykresy i rzadko występuje.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Pewnie,że tak! Zwłaszcza jak tylu osobom dookoła się udaje. Ja w tym poprzednim cyklu miałam właśnie tak, że co rusz ktoś był w ciąży, tylko nie ja. To było straszne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobry, ale naprodukowałyście. Prawie zjadałam całe siemię, żeby was nadrobić
Pani z laboratorium pokazała mojemu plemniki pod mikroskopem . Wyniki dostanie 23
i coś jeszcze chciałam Wam napisać ale zapomniałam -
nick nieaktualny