X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze poronie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ta szyjka to dla mnie tez mega zagadka, tak jeszcze nie mialam ani raz, ale ja nastawiam sie na @ bo juz mialam takie objawy ze nic mnie nie nakreci

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusiak nie możesz mieć ciągle czarnych myśli, bo jak tak będziesz myśleć to na prawdę dojdzie do jakiegoś nieszczęścia. musisz się inaczej nastawić. zacznij myśleć pozytywnie. ciesz sie życiem.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusiak rozumiem. Mimo wszystko takie myślenie nic Ci nie da. Ja tez się boję. Zwłaszcza,że moja historia ostatnia zaczęła się i długo ciągnęła bardzo dobrze, a wszystko rypnęło nagle....Nie mogę siedzieć i biadolić, choć bardzo się boję. Mój mąż mówi,że nie możemy zakładać najgorszego, bo w końcu ściągniemy na siebie to nieszczęście. Ma racje absolutną. Dlatego pomimo obaw staram się wierzyć,że to co było, to tylko przypadek. Zacznij się cieszyć swoim okruszkiem, bo on tego teraz potrzebuje :)

Ciri rozumiem Cię doskonale. Znam te wkręcane objawy ;) Też miałam pełny pakiet w cyklach nieudanych :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:07

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja pelnego pakietu nie mialam ale bol implantacyjny i plamienie to byl dla mnie najgorszy cios...

• Skierka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Oj ja pelnego pakietu nie mialam ale bol implantacyjny i plamienie to byl dla mnie najgorszy cios...

Pamiętam i wcale się nie dziwię,że się nakręciłaś wtedy tak mocno. Z drugiej strony ciekawe faktycznie jak to jest z tym spadkiem? Patrzyłam na wykresy i rzadko występuje.

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadek sam to u mnie zawsze kolo 5/6dc lekki wystepuje, ale plamieni? I bol jak z ksiazki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam spadek po owulacji i bol i plamienie ale każde w innym dniu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam najpierw plamienie a potem bol a jak nol ustal to i plamienie ;p a dzienwczesniej spadeczek maly.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie raczej bez spadku wyraźnego i żadnych plamień, czy bóli. Ale ja akurat tak miałam zawsze przy zajściu w ciążę :)

bc636a05a79c3fa2401a9fb0a5288a86.png

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh. Tez juz bym chciala zeby ten cykl byl udany ;D

• Skierka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie,że tak! Zwłaszcza jak tylu osobom dookoła się udaje. Ja w tym poprzednim cyklu miałam właśnie tak, że co rusz ktoś był w ciąży, tylko nie ja. To było straszne :/

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo... Juz mam dosc... A jeszcze te cykle 40dni tez przy staraniach sa do dupy normalnie to fajnie ze tak rzadko jest okres ;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Pewnie,że tak! Zwłaszcza jak tylu osobom dookoła się udaje. Ja w tym poprzednim cyklu miałam właśnie tak, że co rusz ktoś był w ciąży, tylko nie ja. To było straszne :/
    dużo kobiet jest teraz w ciąży. więc może i kolej na Ciri i na mnie ;) gratuluję wszystkim dziewczynom i cieszę się razem z nimi, ale najbardziej jest dobijające jak jakaś dziewczyna w moim wieku lub młodsza na fejsie dodaje zdjęcie swojego noworodka a moja myśl "to ty byłaś w ciązy?" .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jeszcze strzeli gola w tym cyklu, zobaczycie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie wszystkie zaklady ja wygrywam ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm ale tak poważnie to ja obstawiam że Ciri się wstrzeliła idealnie z <3 i będzie piękna zielona kropa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio też się wystrzeliłam ;p jak będzie Kropek to kazdej prezent wysylam. W ostatnim cyklu dziewczynom obiecałam słoik ogórków i czekoladę ale ja niestety wygrałam.

Paulette lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry, ale naprodukowałyście. Prawie zjadałam całe siemię, żeby was nadrobić :)

Pani z laboratorium pokazała mojemu plemniki pod mikroskopem ;). Wyniki dostanie 23 ;)

i coś jeszcze chciałam Wam napisać ale zapomniałam

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ostatnio też się wystrzeliłam ;p jak będzie Kropek to kazdej prezent wysylam. W ostatnim cyklu dziewczynom obiecałam słoik ogórków i czekoladę ale ja niestety wygrałam.
    Okey :D umowa stoi :P

‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ