Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTen weekend mial byc nasz mielismy pod namiot jechac no ale ze pogoda ma byc przydka to nie jedziemy. Ma byc burza i ma byc zimno. Wiec on wymyslil ze ze swoim niedoszlym tesciem jedzie dzis na noc na ryby... Wiec mu powiedzialam ze nie bo wroci i bedzie pol dnia spac wiec co to dla mnie za wspolnie spedzony czas. Jak chce niech jedzie za tydzien bo pracuje w sobote od 9 do 17 wiec i tak mnie nie bedzie. Na co on ze jedzie dzis i za tydzien tez. I zadna sila nie da mu sie przetlumaczyc ze nie chce zeby jechal. Nawet nie podzialalo ze ja w takim razie sobie zorganizuje czas i mnie nie bedzie... Kurde nooo. Plakac mi sie chce...
-
Picja wrote:No właśnie tam obliczylam:) i sie uspokoilam:) idę sie nawalić......kompotu z agrestu
Haha....kochana, czy już wreszcie uwierzysz? Proszę, zacznij cieszyć się tą ciążą, bo Twoje maleństwo teraz tego najbardziej potrzebuje. I jak widzę takie piękne przyrosty, a potem pytanie, czy nie za dużo, to mi ręce opadają Kochana, cieszzzzzzzzzzzzz się Gratuluję!Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
ewi0808 wrote:a więc
LH 25,88 mIU/ml
Estradiol 80,95 pg/ml
Progesteron 0,77ng/dl
Testoseron 102,80 ng/dl 6,00 82,00 H
FSH 6,43 mIU/ml
Prolaktyna 21,18 ng/ml
TSH 2,13 uU/ml
FT3 4,50 pmol/l
FT4 12,72 pmol/l
Glukoza 100
Żelazo 58
Morfologia Wszysko w normie oprócz
Lymph% 49,7 norma (20,0-45,00)
Neut% 42,4 norma (52,00-66,00)
W 10 dc robione badania. 12 dc miałam Usg pęcherzyki liczne bez wzrastającego.
Proszę o pomoc w interpretacji.
Ewi masz bardzo wysoki stosunek lh do fsh (powinien być w granicach 1), co by mogło wskazywać na pco (ale to tylko moje dywagacje ). Prolaktyna w górnej granicy do starań deczko za wysoka. Też taką miałam i zaszłam po zbiciu jej lekko niepokalankiem Na pewno coś tu nie hula, ale tego typu problemy idzie łatwo wyregulować, także szybko do lekarza i powodzenia! Najważniejsze, to wiedzieć na czym się stoiNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
ciri22 wrote:Ten weekend mial byc nasz mielismy pod namiot jechac no ale ze pogoda ma byc przydka to nie jedziemy. Ma byc burza i ma byc zimno. Wiec on wymyslil ze ze swoim niedoszlym tesciem jedzie dzis na noc na ryby... Wiec mu powiedzialam ze nie bo wroci i bedzie pol dnia spac wiec co to dla mnie za wspolnie spedzony czas. Jak chce niech jedzie za tydzien bo pracuje w sobote od 9 do 17 wiec i tak mnie nie bedzie. Na co on ze jedzie dzis i za tydzien tez. I zadna sila nie da mu sie przetlumaczyc ze nie chce zeby jechal. Nawet nie podzialalo ze ja w takim razie sobie zorganizuje czas i mnie nie bedzie... Kurde nooo. Plakac mi sie chce...
Paskudny jest! Tak się nie robi. Ja bym nie odpuściła.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Ewi masz bardzo wysoki stosunek lh do fsh (powinien być w granicach 1), co by mogło wskazywać na pco (ale to tylko moje dywagacje ). Prolaktyna w górnej granicy do starań deczko za wysoka. Też taką miałam i zaszłam po zbiciu jej lekko niepokalankiem Na pewno coś tu nie hula, ale tego typu problemy idzie łatwo wyregulować, także szybko do lekarza i powodzenia! Najważniejsze, to wiedzieć na czym się stoi
Skierka, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPicja wrote:W ogóle to ja tez miałam depresje jak moj mąż szedł do swojego niedoszlego teścia. Zwłaszcza ze jego byla to fotomodelka:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny