Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Mój jak raz powiedział dziewczynie,że tak lubi, to go od zboczeńców wyzwała i bał mi się powiedzieć Dlatego się nie przyznawał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta29 wrote:Skierko,a pejcza i kajdanek nie masz do kompletu? Bo w tym całym stroju to jednak czegoś brakuje
Mam swoją tajemna szafę Lepiej,żeby dzieci do niej nigdy nie zajrzałyciri22, Marta29 lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyA co do tajemnicy to wam powiem ze moj byly byl straszny... Wiecie jak feromony dzialaja?
On po zapachu rozpoznawal w jakiej fazie cyklu jestem i kiedy jestem najarana, oszukiwanie go w lozku bylo mega ciezkie, nie dalo sie, jemu wystarczylo mnie powachac i juz mu stal... mowi ze jak jestem podniecona to na koncu autobysu by mnie znalazl po zapachu bo mam taki specyficznySkierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A co do tajemnicy to wam powiem ze moj byly byl straszny... Wiecie jak feromony dzialaja?
On po zapachu rozpoznawal w jakiej fazie cyklu jestem i kiedy jestem najarana, oszukiwanie go w lozku bylo mega ciezkie, nie dalo sie, jemu wystarczylo mnie powachac i juz mu stal... mowi ze jak jestem podniecona to na koncu autobysu by mnie znalazl po zapachu bo mam taki specyficzny
hahaha...to jak u nas A mój jak ten pies Czasem, to mi się śmiać z tego chceNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDZiekuje Teraz juz tak ladnie nie wygldam bo 10kg wiecej ale i tak uwazam ze nie naleze do brzydkich. Tam jest jedno zdjecie z tego wesela co bylam ostatnio nie wiem czy jest widoczne. wiec to takie aktualne zdjecie
Skierka, Marta29 lubią tę wiadomość