Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Moj teść zawsze rusza po solniczke zanim srobuje. I kiedys posolilismy tatusia porcje pomidorówki dla jaj.od tej pory jestem jedyną osoba której potraw najpierw probuje a otem soli:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTym go zdobylam Jego poprzednie kobiety nie umialy gotowac:P Ale jakbys go zobaczyla to chudy jak patyk, tesciowa pyta czy ja go karmie A lubi prawie wszystko jak czegos nie lubi to i tak zwykle zje rzadko sie zdarzy ze nie
Skierka lubi tę wiadomość
-
Picja wrote:Moj teść zawsze rusza po solniczke zanim srobuje. I kiedys posolilismy tatusia porcje pomidorówki dla jaj.od tej pory jestem jedyną osoba której potraw najpierw probuje a otem soli:)
Ojej, mam takiego kolegę co wszystko zalewa magii...ale wszystko. Kanapkę, mizerię, ziemniaki itd. Porażka! Przecież jego jedzenie zawsze musi smakowac tak samoNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
ciri22 wrote:Spoko spoko nie ma problemu ostatnio mniej gotuje wiec moze bede miala pretekst
A tak w ogole to moj G jest lasuch wiec moze owulacyjna kolacyjke z seksikiem jakas musze odpalic, i moim gorsetem w roli glownej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Skierka a zdradzisz jaki? Moze na priv? Jestem ciekawa
I chetnie wpadne nie ma co Tylko w trakcie ciazy czy po niej?
Bez znaczenia Ja jestem uzależniona od gotowania! A wkurzy mnie ktoś, to już w ogóle szaleję i potem nie ma kto tego jeśćNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta29 wrote:Ja wam dam na priv! Jak fetysz to priv od razu!!!!! Dawać na forum otwierać się tu
No dobra.....nic nadzwyczajnego Stopy i pończochy, ale takie wiecie....że do burdelu co najwyżej można w nich chodzić I szpilki, ale też takie kurewskieMarta29 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Moj byly taki byl A jak sie w swoj nie zmieszcze to moge Ci wyslac Jest nowy zalozony raz na 15 minut do sesji zdjeciowej ale od tamtej pory sporo przytylam wiec nie wiem czy sie zmieszcze ale byl lekko za duzy kupowany.