Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skierka wrote:Ewi masz bardzo wysoki stosunek lh do fsh (powinien być w granicach 1), co by mogło wskazywać na pco (ale to tylko moje dywagacje ). Prolaktyna w górnej granicy do starań deczko za wysoka. Też taką miałam i zaszłam po zbiciu jej lekko niepokalankiem Na pewno coś tu nie hula, ale tego typu problemy idzie łatwo wyregulować, także szybko do lekarza i powodzenia! Najważniejsze, to wiedzieć na czym się stoi
Skierka jutro mam wizyte u GinWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 19:09
Skierka lubi tę wiadomość
-
Faceci sa beznadziejni, mnei mój zostawił i poszedł na ryby z kumplami chociaż widział ze sie popłakałam i mysli ze płacze bo on wyszedł ( głupota).
jade gdzieś na miasto sama nie wiem- poprostu jestem z tym sama nawet zadnej kumpeli nie mam zeby z nia pogadać
dam znać co powiedział.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ewi widze ze masz to samo co ja... Eh...
U mnie na watku kolezanka pisze ze ciazowe tez jej tylko z wieczornego moczu wychodza... Hmmm ciekawe czemu..
przez weekend dam mu popalić ani słwoem się do neigo nei odezwe ( nie lubi tego ) heh
-
nick nieaktualnyLecze sie od stycznia. Najpierw tylko metformina i inofolic...nic...Potem clostilbegyt ale dwa cykle jakoś tak nie bardzo . Niby coś urosło ale efektu nie było. W międzyczasie lekarz kazał brać Bromergon na obniżenie prolaktyny, ale że musze być na chodzie i autem jeździć to na własną rękę zamieniłam bromergon na cyclodyne. Przeszłam na dietę niskowęglowodanową, bo od nich tyję. A tłuszczyk na brzuchu produkuje androgeny, testosteron. Zrzuciłam kilka kg. Nie dużo. Dosłownie 5-6. Piłam regularnie herbatki Baby&Mama med, brałam wiesiołka do owulacji, kompleks omega 3-6-9 z olejem lnianym, witaminy prenatalne, magnez i koenzym q10. Ale myslę, i możecie nie wieżyć, ale coś zaczęło sie dziać w tym cyklu... W tym cyklu bowiem napisałam do sióstr zakonnych do Krakowa z prośba o modlitwę i o pasek św. Dominika. Być może w to nie uwierzycie, ale właśnie się udało:)
ewi0808, Marta29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha, a mój mąż brał fertilman (ale nie forte, tylko ten klasyczny- 1 dziennie). Zauważyłam u niego drastyczny wzrost libido- mógł dosłownie zawsze i wszędzie. I objętości spermy. Jest go piekielnie dużo, co moim zdaniem jest ogromną zaletą.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze mi się przypomniało. W tym cyklu lekarz mpwil ze nie ma szans.ze endometrium 4 mm. No to zamowilam orzechy brazylijskie i jadłam 15 dziennie. Może to pomoglo na endo?
I używaliśmy żelu conceive:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 21:45