X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie nie.. U niego jest dziwnie. No ale nie wazne... Dobra jade ten przeklety progesteron robic i na zakupy smigam. Bede robic ta zupke od Picji

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może faktycznie ma coś nie tak z hormonami. Dał się namówić na badania? Daj znać jak będziesz miała wynik :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mial niby dzis ze mna robic ale cos czuje ze nie zrobi. Ale w nowym cyklu ide robic reszte badan a ze prolaktyne bede badac to musi mnie na badania zabrac to moze zrobi.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namów go, to może dużo pomóc <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas na wziytę u Gin sie zbierać. Boje sie

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce mi sie ;p psychocznie takie namawianie na sile mnie rozwala wiec sobie daruje. Moze dzis wieczorkiem znow nim sie robrze zajme. ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    czas na wziytę u Gin sie zbierać. Boje sie
    Oj cos Ci da na poprawe wynikow i tyle. Im szybciej tym lepiej ;D jato chyba tez przed owulacja kolejna postaram sie zapisac na wizyte zeby od razu z wynikami poleciec ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Oj cos Ci da na poprawe wynikow i tyle. Im szybciej tym lepiej ;D jato chyba tez przed owulacja kolejna postaram sie zapisac na wizyte zeby od razu z wynikami poleciec ;D
    Ale to rok do lekarza nie pójdziesz?:P

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czemu rok? ;p

Bylam zrobic progesteron wyniki dzis wieczorem przez neta mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ją dzis zrobię tak mi się jej zachciało:) Ciri...ja to z kolei musiałam mojego dzis napaść tak jak Ty Twojego ostatnio Żeby nie byl smutny bo moje libido sięga mułu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 11:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo czasem trzeba ale fajnie jak to jest zwiazane zewzajemnoscia i przyjemnoscia. ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja czasem mysle ze wole dawać niz brać:)frajdę mam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ogolnie wole ale czasem przychodza takie dni ze tez sama mam ogromna ochote zeby ktos od stop do glow sie mna zajal... A z nim nie moge sie doprosic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z bylym jak mialam problem z seksem to jak on mnoe piescil nic mnie nie ruszalo ale za to jak ja w koncu zaczynalam dzialac to podniecalo mnie to ze on sie podnieca ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diagnoza zespół PCOS -dalszy monitoring cyklu

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jednak? Ale o tyle dobrze ze po lekach wszystko wroci do normy ;)
    Ale cykle byly bezowulacyjne czy z pozna owulacja? Tak z ciekawosci pytam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde u mnie znow miekka ta szyjka wczoraj byla twarda. I sluz wodnisto kremowy lekko rozxiagliwy typowo po owulacyjny kwasny calkiem go sporo... Ja to nie ogarniam tego cyklu w ogole.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cirri chyba wszytkie cykle w których mierzyłam btemp były bezowulacji pomimo tego ze tesy owu wychodziły dodatnie.

dziś 15 dc cyklu i nadal brak pęcherzyka wzrastającego.
    W pon ide na kolejne USG gin ma nadzieje ze może choć jeden coś troszkę podrośccnie. a jak nie no to jeszcze raz badania hormonów i leki dostane.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pco ma to do siebie ze testy kilka razy w cyklu wychodza pozytywnie i nie ma to nic wspolnego z owulacja ;(
    Moze podrosnie. Niektore dziewczyny z pco maja po prostu mega dlugie cykle i bez lekow daja rade ale te cykle sa 50-60 dni... Ale to tez kicha. To chyba lepiej dostac leki na to zeby te pecherzyki rosly i tyle... Przynajmiej krotsze cykle.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    U mnie dziś spektakularny skok.
    No naprawdę Ciri,może z tego jednak coś będzie :)

‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ