X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Wiec sie nie martw ani troche. Z pcos coraz lepiej sobie radzą lekarze:) juz w 3 miesiące da się znacząco poprawić wyniki:)

Trzy mieisące to tyle czasu ile do rocznicy ślubu a może taki prezenicik na rocznice się uda :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zazdoszcze ;) moj to mi gada caly dzien o rybach... Juz chyba bym wolala zeby sobie pojechal...

No ja z moim też się zbieramy na ryby. robi teraz jakas przynęte, troche mi na niego złość przeszła bo zna sposób żeby mnie udobruchać "seksik " :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh... chcialabym zeby mnie tak udobRUCHAŁ moj..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 17:32

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mega wkurw juz drugi dzien... PMS jak ta lala.... KURDE noooo znow sie poklocilam z G....

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi hi hormony;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze jak tak dalej pojdzie to ja sie wyprowadze na kilka dni do mamy... mam dosc. tylko plakac mi sie chce i krzyczec...

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picjo-masz w takim razie mega wieczór :) zazdroszczę troszkę...już dawno nie spędziłam z moim mężem takiego wieczoru. Ale urlop nadrobi te zaległości :)

Ciri-nie znam się na wynikach....A o co się pokłóciliście jeśli to nie tajemnica oczywiście. Nie chcę być wścibska..... przykro mi,że tak spędzasz wieczór....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jego podejscie jak zwykle i nalogi i ze wiecznie sie porownuje do znajomych z otoczenia a nie patrzy na siebie i na mnie i nasze starania... Wez siedze i rycze... Pms gora.... Nie odzwywam sie juz dzis do niego i jutro tez nie bede. A to bedzie latwe bo oczywiscie jedzie sobie na ryby.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze,Ciri....nie wiem co napisać nawet....

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czasem potrafię się do mojego S.nie odzywać ze dwa dni. Ze dwa bo to on szybko mięknie-nawet jeśli wina jest moja :) wredne,co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma nawet czego komentowac. Wkurzyl mnie i tak naprawde pierwszy raz sie poklocilismy odkad jestesmy razem. Kiedys musialo to sie stac.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem takie kłótnie są nawet potrzebne. Oczyszczają atmosferę. Pod warunkiem że nie przeciągnie się to zbyt długo....no i nie są zbyt często...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa oczywiscie. Male sprzeczki nam sie zdarzaly ale jego zachowanie zawsze sprawialo ze 15 minut i byla zgoda. Dzis mam w dupie. Jego i wszystkich dookola. Mowi ze chce jedno a nic nie robi.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem....no to może faktycznie ,,olej'' wszystko na chwilę. Może Twoje podejście wtedy da mu do myślenia....przestań się starać i naciskać na kilka dni...
    Ja to źle się czuję jak komuś tak radzę. Każda para jest inna i inaczej radzi sobie ze swoimi problemami. Zawsze się boję,że coś źle powiem albo napiszę chociaż intencje mam dobre.
    Ciri-tulę po prostu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana rada radami ale jak kto postapi to juz jego wybor :D ja sobie po prostu nie radze dlatego tu wypisuje. Mam milion pomyslow co z nim zrobic a czuje sie jakbym nie miala zadnego. i Tak to wlasnie sobie mija... zobaczymy... nie wiem sama co na niego bardziej dziala. czy awantura czy spokoj i olewka czy moze cos zupelnie innego. nie klocilismy sie do teraz wiec musze nauczyc na niego wplywac jak kazda kobieta na swojego mezczyzne

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no pewnie. Kto jak kto ale Ty najlepiej sobie poradzisz ze swoim mężczyzną :) Jak nie za pierwszym,to za drugim podejściem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha to juz chyba z 10 :P Moze go bombarduje zbyt duza iloscia informacji :D

Marta29 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha-no może,może i tak być :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wlasnie mialam nadzieje ze jak mu tak duzo pokarze to sie zacznie nad tym zastanawiac. a widze ze on nie chce sluchac o tym i nie chce zrozumiec.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to tylko kwestia czasu Ciri

‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ