X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Wiec sie nie martw ani troche. Z pcos coraz lepiej sobie radzą lekarze:) juz w 3 miesiące da się znacząco poprawić wyniki:)

Trzy mieisące to tyle czasu ile do rocznicy ślubu a może taki prezenicik na rocznice się uda :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zazdoszcze ;) moj to mi gada caly dzien o rybach... Juz chyba bym wolala zeby sobie pojechal...

No ja z moim też się zbieramy na ryby. robi teraz jakas przynęte, troche mi na niego złość przeszła bo zna sposób żeby mnie udobruchać "seksik " :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh... chcialabym zeby mnie tak udobRUCHAŁ moj..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 17:32

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mega wkurw juz drugi dzien... PMS jak ta lala.... KURDE noooo znow sie poklocilam z G....

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi hi hormony;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze jak tak dalej pojdzie to ja sie wyprowadze na kilka dni do mamy... mam dosc. tylko plakac mi sie chce i krzyczec...

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picjo-masz w takim razie mega wieczór :) zazdroszczę troszkę...już dawno nie spędziłam z moim mężem takiego wieczoru. Ale urlop nadrobi te zaległości :)

Ciri-nie znam się na wynikach....A o co się pokłóciliście jeśli to nie tajemnica oczywiście. Nie chcę być wścibska..... przykro mi,że tak spędzasz wieczór....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jego podejscie jak zwykle i nalogi i ze wiecznie sie porownuje do znajomych z otoczenia a nie patrzy na siebie i na mnie i nasze starania... Wez siedze i rycze... Pms gora.... Nie odzwywam sie juz dzis do niego i jutro tez nie bede. A to bedzie latwe bo oczywiscie jedzie sobie na ryby.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze,Ciri....nie wiem co napisać nawet....

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czasem potrafię się do mojego S.nie odzywać ze dwa dni. Ze dwa bo to on szybko mięknie-nawet jeśli wina jest moja :) wredne,co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma nawet czego komentowac. Wkurzyl mnie i tak naprawde pierwszy raz sie poklocilismy odkad jestesmy razem. Kiedys musialo to sie stac.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem takie kłótnie są nawet potrzebne. Oczyszczają atmosferę. Pod warunkiem że nie przeciągnie się to zbyt długo....no i nie są zbyt często...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa oczywiscie. Male sprzeczki nam sie zdarzaly ale jego zachowanie zawsze sprawialo ze 15 minut i byla zgoda. Dzis mam w dupie. Jego i wszystkich dookola. Mowi ze chce jedno a nic nie robi.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem....no to może faktycznie ,,olej'' wszystko na chwilę. Może Twoje podejście wtedy da mu do myślenia....przestań się starać i naciskać na kilka dni...
    Ja to źle się czuję jak komuś tak radzę. Każda para jest inna i inaczej radzi sobie ze swoimi problemami. Zawsze się boję,że coś źle powiem albo napiszę chociaż intencje mam dobre.
    Ciri-tulę po prostu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana rada radami ale jak kto postapi to juz jego wybor :D ja sobie po prostu nie radze dlatego tu wypisuje. Mam milion pomyslow co z nim zrobic a czuje sie jakbym nie miala zadnego. i Tak to wlasnie sobie mija... zobaczymy... nie wiem sama co na niego bardziej dziala. czy awantura czy spokoj i olewka czy moze cos zupelnie innego. nie klocilismy sie do teraz wiec musze nauczyc na niego wplywac jak kazda kobieta na swojego mezczyzne

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no pewnie. Kto jak kto ale Ty najlepiej sobie poradzisz ze swoim mężczyzną :) Jak nie za pierwszym,to za drugim podejściem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha to juz chyba z 10 :P Moze go bombarduje zbyt duza iloscia informacji :D

Marta29 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha-no może,może i tak być :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wlasnie mialam nadzieje ze jak mu tak duzo pokarze to sie zacznie nad tym zastanawiac. a widze ze on nie chce sluchac o tym i nie chce zrozumiec.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to tylko kwestia czasu Ciri

‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ