Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:U mnie dylemat czy seks o 3:30 to wieczór czy rano;). Mimo krótkiego spania temperatura ok
Ps dzień dobry
Haha...to jak u mnie. Bo sex był po 15 po południu, a tu tylko wieczór i rano do wyboruNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:Hej
U mnie też spadeczeknawet zaczyna mi się podobać mój wykres, nie licząc początku
ciekawe co będzie dalej
czyżby niepokalanek działał?
tfu tfu, nie zapeszam
Miłego dniaTrzymam kciuki za nas obie
Skierka, littleladybird lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Jej jakbym chciala miec takie problemy.... Hmmm co za glupia strona nie ma seksu 3 razy dziennie i popoludniu czy w poludnie... Wrrr
Ejjjj, co to za wrrrrrr?Izabela23 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
hej
mam pytanko czy waszym zdaniem możliwa jest owulacja w 8dc? ovuF mi tak zaznaczyło na podstawie tempki,ale coś nie chce mi się wierzyć żeby było możliwe?
możecie zerknąc na mój wykres? dzięki z góry :-*
-
Izabela23 wrote:hej
mam pytanko czy waszym zdaniem możliwa jest owulacja w 8dc? ovuF mi tak zaznaczyło na podstawie tempki,ale coś nie chce mi się wierzyć żeby było możliwe?
możecie zerknąc na mój wykres? dzięki z góry :-*
Tak. Jest jak najbardziej możliwa, ale patrząc na Twój wykres nie byłabym jej zbyt pewnaIzabela23 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyJest to mozliwe w zaleznosci jak dlugie masz cykle. Do tego tak krotka pierwsza faza moze spawic ze macica nie przygotuje sie dobrze na zarodek. ovuF jak bedziesz dalej wpisywac objawy i temperatury moze jeszcze zmienic zdanie.
Jakiej dlugosci masz cykle przewaznie?Izabela23 lubi tę wiadomość
-
Mam przeróżne cykle obecnie jestem ciągle na lekach, bo nie miałam miesiączek ovu może się pomylił,bo podejrzewam,że leki zaburzają temperaturę dlatego tak pytam orientacyjnie
obecnie przyjmuję cyclo-progynova i wczoraj wzięłam tabl która ma progestagen także pewnie stąd ten skok tempki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Mój dzisiaj po wczorajszej ostrej wymianie zdań kupił kwiaty i przeprosił...ehhh...tylko po co te moje nerwy szarpał
Raz dostalam kwiaty na urodziny... A zawsze mowilam ze jak kwiaty to wole bez okazji je dostawac...