Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:U mnie dylemat czy seks o 3:30 to wieczór czy rano;). Mimo krótkiego spania temperatura ok
Ps dzień dobry
Haha...to jak u mnie. Bo sex był po 15 po południu, a tu tylko wieczór i rano do wyboruNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:Hej
U mnie też spadeczek nawet zaczyna mi się podobać mój wykres, nie licząc początku ciekawe co będzie dalej czyżby niepokalanek działał? tfu tfu, nie zapeszam
Miłego dniaSkierka, littleladybird lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Jej jakbym chciala miec takie problemy.... Hmmm co za glupia strona nie ma seksu 3 razy dziennie i popoludniu czy w poludnie... Wrrr
Ejjjj, co to za wrrrrrr?Izabela23 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
hej mam pytanko czy waszym zdaniem możliwa jest owulacja w 8dc? ovuF mi tak zaznaczyło na podstawie tempki,ale coś nie chce mi się wierzyć żeby było możliwe? możecie zerknąc na mój wykres? dzięki z góry :-*
-
Izabela23 wrote:hej mam pytanko czy waszym zdaniem możliwa jest owulacja w 8dc? ovuF mi tak zaznaczyło na podstawie tempki,ale coś nie chce mi się wierzyć żeby było możliwe? możecie zerknąc na mój wykres? dzięki z góry :-*
Tak. Jest jak najbardziej możliwa, ale patrząc na Twój wykres nie byłabym jej zbyt pewnaIzabela23 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyJest to mozliwe w zaleznosci jak dlugie masz cykle. Do tego tak krotka pierwsza faza moze spawic ze macica nie przygotuje sie dobrze na zarodek. ovuF jak bedziesz dalej wpisywac objawy i temperatury moze jeszcze zmienic zdanie.
Jakiej dlugosci masz cykle przewaznie?Izabela23 lubi tę wiadomość
-
Mam przeróżne cykle obecnie jestem ciągle na lekach, bo nie miałam miesiączek ovu może się pomylił,bo podejrzewam,że leki zaburzają temperaturę dlatego tak pytam orientacyjnie obecnie przyjmuję cyclo-progynova i wczoraj wzięłam tabl która ma progestagen także pewnie stąd ten skok tempki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Mój dzisiaj po wczorajszej ostrej wymianie zdań kupił kwiaty i przeprosił...ehhh...tylko po co te moje nerwy szarpał
Raz dostalam kwiaty na urodziny... A zawsze mowilam ze jak kwiaty to wole bez okazji je dostawac...