X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    U mnie dylemat czy seks o 3:30 to wieczór czy rano;). Mimo krótkiego spania temperatura ok

Ps dzień dobry

Haha...to jak u mnie. Bo sex był po 15 po południu, a tu tylko wieczór i rano do wyboru :D

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jakbym chciala miec takie problemy.... Hmmm co za glupia strona nie ma seksu 3 razy dziennie i popoludniu czy w poludnie... Wrrr

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Hej :)
    U mnie też spadeczek :) nawet zaczyna mi się podobać mój wykres, nie licząc początku :) ciekawe co będzie dalej :) czyżby niepokalanek działał? :D tfu tfu, nie zapeszam :P

Miłego dnia :)
    Little,ja też na niepokalanku i jakoś tak cichutko liczę na jego działanie :) Trzymam kciuki za nas obie :)

Skierka, littleladybird lubią tę wiadomość

• Skierka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jej jakbym chciala miec takie problemy.... Hmmm co za glupia strona nie ma seksu 3 razy dziennie i popoludniu czy w poludnie... Wrrr

Ejjjj, co to za wrrrrrr? :P

Izabela23 lubi tę wiadomość

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr na strone ze nie ma takich opcji :P
    kurde ale mi mega zle. G wrocil z ryb i jak wiadomo spi... a ja gram w wiedzmina bo coz innego mi zostalo do roboty...

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) mam pytanko czy waszym zdaniem możliwa jest owulacja w 8dc? ovuF mi tak zaznaczyło na podstawie tempki,ale coś nie chce mi się wierzyć żeby było możliwe? ;) możecie zerknąc na mój wykres? dzięki z góry :-*

PCO,hashimoto,wtòrny brak @,brak owu

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela23 wrote:
    hej :) mam pytanko czy waszym zdaniem możliwa jest owulacja w 8dc? ovuF mi tak zaznaczyło na podstawie tempki,ale coś nie chce mi się wierzyć żeby było możliwe? ;) możecie zerknąc na mój wykres? dzięki z góry :-*

Tak. Jest jak najbardziej możliwa, ale patrząc na Twój wykres nie byłabym jej zbyt pewna ;)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest to mozliwe w zaleznosci jak dlugie masz cykle. Do tego tak krotka pierwsza faza moze spawic ze macica nie przygotuje sie dobrze na zarodek. ovuF jak bedziesz dalej wpisywac objawy i temperatury moze jeszcze zmienic zdanie.
    Jakiej dlugosci masz cykle przewaznie?

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam przeróżne cykle obecnie jestem ciągle na lekach, bo nie miałam miesiączek ovu może się pomylił,bo podejrzewam,że leki zaburzają temperaturę dlatego tak pytam orientacyjnie ;) obecnie przyjmuję cyclo-progynova i wczoraj wzięłam tabl która ma progestagen także pewnie stąd ten skok tempki.

PCO,hashimoto,wtòrny brak @,brak owu

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak, no ale jak maja wiecej nize 22 dni, to za pewne nie byla to owulacja, mysle ze jeszcze program zmieni ta date :)

Izabela23, Picja lubią tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    W przyszla niedziele
    lepiej zeby ta @ nie przyszła :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej tak, ale ja to sie nie nastawiam. na razie zadnych objawow. Bardziej na @ znaczy PMS gora. I tyle

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzis okropnie boli jajnik:( i właściwie dopiero wstalismy hahahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak bylo wczoraj? opowiadaj :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylo strasznie zimno ale dostaliśmy kocyk na barcei goraca herbatę:) a dzis jestesmy w Karpaczu i strasznie ciężko zlapac wifi:(:(:( i spacer krótki bo mam bol pachwiny i jajnika:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 15:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kupa :( JA sie prawie w ogole do swojego nie odzywam po wczorajszym.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj po wczorajszej ostrej wymianie zdań kupił kwiaty i przeprosił...ehhh...tylko po co te moje nerwy szarpał :/

Marta29 lubi tę wiadomość

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie znow nie dobrze po kawie.... Juz ktorys raz z kolei i mam parcie w dole brzucha ze latam do lazienki....

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Mój dzisiaj po wczorajszej ostrej wymianie zdań kupił kwiaty i przeprosił...ehhh...tylko po co te moje nerwy szarpał :/
    Jej jakbym chciala czasem dostac od swojego kwiaty... Bazar mamy pod domem i kwiatow jak na grzyby a on nic...
    Raz dostalam kwiaty na urodziny... A zawsze mowilam ze jak kwiaty to wole bez okazji je dostawac...

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A mnie znow nie dobrze po kawie.... Juz ktorys raz z kolei i mam parcie w dole brzucha ze latam do lazienki....
    No Ciri,Ciri-mów tak jeszcze :)
    U mnie test ovu baaaardzo pozytywny,ból jajników i krzyża. Teraz tylko czekam na skok :)

‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ