X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz nie chce czekac iles lat az laskawie sie obudzi ze jest juz stary :P Wtedy to mi sie moze nie bedzie chcialo miec dzieci

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,wiem Ciri. Miałam na myśli jakiś bliższy okres. Mógłby sie ten cykl dla Ciebie okazać szczęśliwym...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylo by latwiej. Ale ja to nie mysle o tym ze moglby byc szczesliwy. Czasem sie zastanawiam czy jest sens wydawac kase i sie diagnozowac sprawdzac wszystko jak on ma takie podejscie

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie,że jest. Dla samej siebie :) to w końcu Twoje ciało,Twoje zdrowie i musisz być w pełni sprawna jeśli chodzi o kobiece sprawy. W którymś momencie na pewno zajdziesz w ciążę Ciri,w końcu troszkę się tam przytulacie,co? A może właśnie wtedy w Twoim mężu coś się zmieni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh ta ilosc seksu to tylko ze staraniami jest zwiazana i zmoim przyciskaniem tak to mysle ze ani jednego serduszka bym nie zaznaczyla.
    Boje sie ze jak sie uda szybko to z jednej stony dobrze ale z drugiej moge sie nie uwolnic od tego ze jak sie udalo z taka iloscia seksu to pozniej przy kolejnym bede to samo przechodzic.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale może być inaczej. Kto wie jak się zmieni Twój mąż kiedy faktycznie zostanie ojcem...a myślę,że się zmieni w jakimś sensie. Rodzicielstwo przewraca i sposób myślenia,i sposób działania,zmienia priorytety. U nas tak było.Ze swobodnego kawalera,który zawsze miał czas na kolegów,grilla i piwko zmienił się w dumnego tatę gotowego czuwać dniem i nocą nad swoją córeczką. A teraz bierze ją na ręce,wspomina jaka była maleńka i z utęsknieniem czeka na kolejne maleństwo... Wiem co mówię :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze... tego sie trzymajmy

Marta29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadeczek malutki ;)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    U mnie też spadeczek :) nawet zaczyna mi się podobać mój wykres, nie licząc początku :) ciekawe co będzie dalej :) czyżby niepokalanek działał? :D tfu tfu, nie zapeszam :P

Miłego dnia :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little a ty to ostatnio bez owu mialas. Prawda?

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tak :/ tak naprawdę to chyba wszystkie cykle miałam bez owu :( tak stwierdził lekarz po obejrzeniu moich wykresów.

Mój ostatni cykl
    https://ovufriend.pl/graph/2932d522590a8caf2438e23491e141c8

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 09:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej a to nie dostalas nic na to? A badanka robilas? Bo TY chyba ostatnio progesteron robila?

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam progesteron dwa razy w tamtym cyklu i wynik był niski 0,8 i 0,89 jak dla fazy folikularnej. Robiłam też sporo innych badań i jutro idę z wynikami do gina. P obrazie USG lekarz podejrzewa PCOS, ale kazał zrobić badania zeby to potwierdzić ewentualnie wykluczyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to was sie narobilo z PCOS. Juz jedna zostala zdiagnozowana w tym miesiacu... Szczescie ze mozena to dosc dobrze leczyc. :) Noo nic daj znac po jutrzejszej wizycie :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno się odezwę :) miłej niedzieli :) ja uciekam do męża, czas się szykować na wizyty u rodziców/teściów :P

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri a Ty ktorego sie @ masz spodziewac ?

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przyszla niedziele

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dylemat czy seks o 3:30 to wieczór czy rano;). Mimo krótkiego spania temperatura ok

Ps dzień dobry

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko co przed spaniem to wieczor co po nim to rano :D ja taka zasade uznaje :P Czyli jak seksik o 2 jest bo tak to uznaje za wieczor a jak po temperaturce to rano :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To musze zmienić:D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ