Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie,że jest. Dla samej siebie to w końcu Twoje ciało,Twoje zdrowie i musisz być w pełni sprawna jeśli chodzi o kobiece sprawy. W którymś momencie na pewno zajdziesz w ciążę Ciri,w końcu troszkę się tam przytulacie,co? A może właśnie wtedy w Twoim mężu coś się zmieni.
-
nick nieaktualnyEh ta ilosc seksu to tylko ze staraniami jest zwiazana i zmoim przyciskaniem tak to mysle ze ani jednego serduszka bym nie zaznaczyla.
Boje sie ze jak sie uda szybko to z jednej stony dobrze ale z drugiej moge sie nie uwolnic od tego ze jak sie udalo z taka iloscia seksu to pozniej przy kolejnym bede to samo przechodzic. -
Ale może być inaczej. Kto wie jak się zmieni Twój mąż kiedy faktycznie zostanie ojcem...a myślę,że się zmieni w jakimś sensie. Rodzicielstwo przewraca i sposób myślenia,i sposób działania,zmienia priorytety. U nas tak było.Ze swobodnego kawalera,który zawsze miał czas na kolegów,grilla i piwko zmienił się w dumnego tatę gotowego czuwać dniem i nocą nad swoją córeczką. A teraz bierze ją na ręce,wspomina jaka była maleńka i z utęsknieniem czeka na kolejne maleństwo... Wiem co mówię
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety tak tak naprawdę to chyba wszystkie cykle miałam bez owu tak stwierdził lekarz po obejrzeniu moich wykresów.
Mój ostatni cykl
https://ovufriend.pl/graph/2932d522590a8caf2438e23491e141c8Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 09:55
-
nick nieaktualny
-
Robiłam progesteron dwa razy w tamtym cyklu i wynik był niski 0,8 i 0,89 jak dla fazy folikularnej. Robiłam też sporo innych badań i jutro idę z wynikami do gina. P obrazie USG lekarz podejrzewa PCOS, ale kazał zrobić badania zeby to potwierdzić ewentualnie wykluczyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dylemat czy seks o 3:30 to wieczór czy rano;). Mimo krótkiego spania temperatura ok
Ps dzień dobry -
nick nieaktualny