X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra moj znow wyskakuje z tekstem ze moze znajomych z ciezarny ch zaprosimy... Na co ja ze nie mam ochoty. Oczywiscie oburzenie i pytamie czemu wiec... Nie mam ochoty z ciezarnymi sie spotykac i dzieciatymi
    Dopoki swojego nie bedziesz miala?
    Nie. Dopoki ty sie nie zmienisz i nie zaczniesz dzialac.
    Brawo ja...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozostało mi tylko czekac, alle sie troche przynajmniej uspokoiłam troche

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    No naprawdę Ciri,może z tego jednak coś będzie :)
    Raczej nie ;p pewnie jutro spadeczek bedzie ;] ale najlepsze jest to ze przebudzilam sie na jakas minute kolo 4 i zmierzylam temperature bo mowie ze nie wiem czy usne jeszcze i bylo 36,77 a juz niecale dwie godziny pozniej 36,86

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Pozostało mi tylko czekac, alle sie troche przynajmniej uspokoiłam troche
    Przynajmniej to jest do zwalczenia i nie skresla Cie ;D

ewi0808 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Diagnoza zespół PCOS -dalszy monitoring cyklu
    Ewi,dobrze że chociaż wiesz na czym stoisz. Teraz monitoring i zaraz ładnie się wszystko się ułoży :)
    My mamy wreszcie wspólny weekend :) taki caaaały dla nas :) bo zazwyczaj mąż w soboty długo pracuje. Lecimy na zakupki. Potem ciacho robię z małą ( tu obchodzimy jutro dzień ojca). Z truskawkami :) Dostałam prosty przepis od Sarenki :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Raczej nie ;p pewnie jutro spadeczek bedzie ;] ale najlepsze jest to ze przebudzilam sie na jakas minute kolo 4 i zmierzylam temperature bo mowie ze nie wiem czy usne jeszcze i bylo 36,77 a juz niecale dwie godziny pozniej 36,86
    A no sama widzisz :) niezbadane są wyroki boskie Ciri :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam. Ja dzis kolejny dzien z rzedu bedw piwo chlac albo wino. Kupilam nowe na sprobowanie ;D

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze Ciri,luzuj się,po co się ciągle spinać. Nawet jak się okaże że to ciąża to przecież na początku nawet troszkę alko nie zaszkodzi :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak wiem i teraz tzreba zacząc leczeni ei będzie wszytko ok.

ide coś ugotować i ogranąć ogród.

Udanego weekendu kochane :*

Marta29 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie gotuje ta zupke od Picji ale troszke po swojemu ;p

No ja i tak duzo nie pije max 1 piwo lub jeden kieliszek dziennie bo taka ilosc temperatury mi nie zmienia :D

Picja lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    No tak wiem i teraz tzreba zacząc leczeni ei będzie wszytko ok.

ide coś ugotować i ogranąć ogród.

Udanego weekendu kochane :*
    I wzajemnie :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja wlasnie gotuje ta zupke od Picji ale troszke po swojemu ;p

No ja i tak duzo nie pije max 1 piwo lub jeden kieliszek dziennie bo taka ilosc temperatury mi nie zmienia :D
    Tak też myślałam :) na tyle sobie można pozwolić:)
    Daj znać jak Ci ta zupka wyszła. Jak pyszna to i ja się skuszę ją zrobić

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to miłego dzionka i do zobaczenia potem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Diagnoza zespół PCOS -dalszy monitoring cyklu
    Wiec sie nie martw ani troche. Z pcos coraz lepiej sobie radzą lekarze:) juz w 3 miesiące da się znacząco poprawić wyniki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie korci mnie to testowanie. Ale juz bym chciala wiedziec jak ta temperatura sie bedzie ukladac w tym miesiacu ;p i juz poleciec na kolejne badania ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jakby co dostać luteine na podtrzymanie;) ja zmykam. Mąż mnie zabiera na rejs po Odrze i kolacyjkę:)a wieczorem jedziemy na szybki wypad w góry. Pozdrawiam gorąco i udanego weekendu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tak malo dzis zjadlam a tak mi nie dobrzr jak z przejedzenia... Bleee do tego zastanawiam sie czy nie przylatwilam znow nerki albo nie mam jakijsc infekcji... Bo co sie wysiusiam od razu mam takie uczucie jakbym do konca sie nie wyproznila... Masakra jakas....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    I jakby co dostać luteine na podtrzymanie;) ja zmykam. Mąż mnie zabiera na rejs po Odrze i kolacyjkę:)a wieczorem jedziemy na szybki wypad w góry. Pozdrawiam gorąco i udanego weekendu:)
    Zazdoszcze ;) moj to mi gada caly dzien o rybach... Juz chyba bym wolala zeby sobie pojechal...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Wiec sie nie martw ani troche. Z pcos coraz lepiej sobie radzą lekarze:) juz w 3 miesiące da się znacząco poprawić wyniki:)
    Picja Dziękuje :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam wynik progestronu ale bez norm laboatoryjnych (na stronie go nie podaja) moj wynik to 16,14 ng/ml...

Co myślicie?

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ