Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra moj znow wyskakuje z tekstem ze moze znajomych z ciezarny ch zaprosimy... Na co ja ze nie mam ochoty. Oczywiscie oburzenie i pytamie czemu wiec... Nie mam ochoty z ciezarnymi sie spotykac i dzieciatymi
Dopoki swojego nie bedziesz miala?
Nie. Dopoki ty sie nie zmienisz i nie zaczniesz dzialac.
Brawo ja... -
nick nieaktualnyMarta29 wrote:No naprawdę Ciri,może z tego jednak coś będzie
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Diagnoza zespół PCOS -dalszy monitoring cyklu
My mamy wreszcie wspólny weekend taki caaaały dla nas bo zazwyczaj mąż w soboty długo pracuje. Lecimy na zakupki. Potem ciacho robię z małą ( tu obchodzimy jutro dzień ojca). Z truskawkami Dostałam prosty przepis od Sarenkiewi0808 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Raczej nie ;p pewnie jutro spadeczek bedzie ;] ale najlepsze jest to ze przebudzilam sie na jakas minute kolo 4 i zmierzylam temperature bo mowie ze nie wiem czy usne jeszcze i bylo 36,77 a juz niecale dwie godziny pozniej 36,86
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja wlasnie gotuje ta zupke od Picji ale troszke po swojemu ;p
No ja i tak duzo nie pije max 1 piwo lub jeden kieliszek dziennie bo taka ilosc temperatury mi nie zmienia
Daj znać jak Ci ta zupka wyszła. Jak pyszna to i ja się skuszę ją zrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde tak malo dzis zjadlam a tak mi nie dobrzr jak z przejedzenia... Bleee do tego zastanawiam sie czy nie przylatwilam znow nerki albo nie mam jakijsc infekcji... Bo co sie wysiusiam od razu mam takie uczucie jakbym do konca sie nie wyproznila... Masakra jakas....
-
nick nieaktualnyPicja wrote:I jakby co dostać luteine na podtrzymanie;) ja zmykam. Mąż mnie zabiera na rejs po Odrze i kolacyjkę:)a wieczorem jedziemy na szybki wypad w góry. Pozdrawiam gorąco i udanego weekendu:)
-
nick nieaktualny