WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie tez o wage mialam spytac ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak śpi to oddycha przez nos.
    A co do agi to ma mały brzuszek. Teraz trochę schudł i problem się naslił :) Jak miał większy brzuszek było lepiej

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tak samo. Jak teraz jest chudy to gorzej chrapie niz wczesniej. Kiedys kupiliśmy mu krople zalecone to zniszczył sobie calkiem sluzowke i mniam jej zanik i ciągle infekcje anginy i zapalenie ucha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Moj tak samo. Jak teraz jest chudy to gorzej chrapie niz wczesniej. Kiedys kupiliśmy mu krople zalecone to zniszczył sobie calkiem sluzowke i mniam jej zanik i ciągle infekcje anginy i zapalenie ucha.
    Nawet operacja ta slynna na chrapanie mu nie pomogla a tak ją zachwalali. Gdyby ktos znal skuteczny sposób to dawno dostalby Nobla:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to nie wiem. Ja takiego problemu na szczescie nie mam ale moj sie ze mna meczy ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurcze to nie wiem. Ja takiego problemu na szczescie nie mam ale moj sie ze mna meczy ;p
    To jest właśnie złe podejśie ja problemu nei mam bo śpie.

dzisiaj w nocy się wierciłam , rzucałam po łóżku i mój po 15 minutach nie wytrzymał, a my ofiary chrapiących cała noc musimy wytrzymać.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bo jak z nosa to polecam krople protargolowe[/QUOTE]

Skuteczne??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja zamówiłam te książki. Dzięki :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    To jest właśnie złe podejśie ja problemu nei mam bo śpie.

dzisiaj w nocy się wierciłam , rzucałam po łóżku i mój po 15 minutach nie wytrzymał, a my ofiary chrapiących cała noc musimy wytrzymać.
    Moj rzadko narzeka tylko wlasnie jak wypije alkohol to ma problem bo wtedy bardzo chrapie a tak to tylko z przemeczenia. Nie wiem nie narzeka. Wiem ze spi wiec chyba zle nie jest. Jedynie wlansie po alkoholu ale to wtedy on tez chrapie wiec jest po rowno ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Picja zamówiłam te książki. Dzięki :))
    Daj znac czy smakuje to co przyrządzisz;). W poniedziałek wyśle te obiecane:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zyciu nie widziałam takiego testu iwulacyjnego. Zrobiłam dzis zeby sprawdzić tezę ze w ciąży wychodzi owulacyjny. Kreska niemal czarna:) w zyciu nie widziałam czegos podobnego:).czyli u mnie teza sie sprawdza:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Bo jak z nosa to polecam krople protargolowe

Skuteczne??[/QUOTE]
    To jest na infekcje na katar, polecane przez świetnego laryngologa. Wiec jakby to byl problem śluzówki to skuteczne by byly. A jakby miał wyżej poduchy? Jak śpię wysoko to mniej chrapie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    W zyciu nie widziałam takiego testu iwulacyjnego. Zrobiłam dzis zeby sprawdzić tezę ze w ciąży wychodzi owulacyjny. Kreska niemal czarna:) w zyciu nie widziałam czegos podobnego:).czyli u mnie teza sie sprawdza:)
    Tez bym tak zrobila ale testy swoje niewykorzystane wysylam komus ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    To jest na infekcje na katar, polecane przez świetnego laryngologa. Wiec jakby to byl problem śluzówki to skuteczne by byly. A jakby miał wyżej poduchy? Jak śpię wysoko to mniej chrapie

Przez te wszystkeimanewry poduszka wyżej, na boku itp mniej chrapie ale i tak mi to nie daje spać w spokoju.
    Próbowałm nawet słuchawki w uszach, kupie chyba dzisiaj zatyczki do uszu i te krple.

Dzięki dziewczyny za porade i możliwość wygadania :*

Picja, dam znać napewno będzie smakowało. Szczerze mówiąc przez ten tydzień próbuje ograniczać węglowodany i czuje się lepiej nie jestem taka zamulona

atdc3e5exzk12dxf.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CirI jak Ci maja się już nie przydać to ja jestem chętna

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Przez te wszystkeimanewry poduszka wyżej, na boku itp mniej chrapie ale i tak mi to nie daje spać w spokoju.
    Próbowałm nawet słuchawki w uszach, kupie chyba dzisiaj zatyczki do uszu i te krple.

Dzięki dziewczyny za porade i możliwość wygadania :*

Picja, dam znać napewno będzie smakowało. Szczerze mówiąc przez ten tydzień próbuje ograniczać węglowodany i czuje się lepiej nie jestem taka zamulona
    Tylko kup te gąbkowe a nie plastelinowe czy gumowe. One mocno zatykają i można samej dostac bakteryjnej infekcji

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ewi- to ja Ci tez kilka testów dorzucę do paki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    CirI jak Ci maja się już nie przydać to ja jestem chętna
    Niestety juz komus obiecalam ;(

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeżyje :p jeszcze parę mam i potem może tez nie będą mi już potrzebne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:54

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiorka- otóż to:)!

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ