X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie tez o wage mialam spytac ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak śpi to oddycha przez nos.
    A co do agi to ma mały brzuszek. Teraz trochę schudł i problem się naslił :) Jak miał większy brzuszek było lepiej

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tak samo. Jak teraz jest chudy to gorzej chrapie niz wczesniej. Kiedys kupiliśmy mu krople zalecone to zniszczył sobie calkiem sluzowke i mniam jej zanik i ciągle infekcje anginy i zapalenie ucha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Moj tak samo. Jak teraz jest chudy to gorzej chrapie niz wczesniej. Kiedys kupiliśmy mu krople zalecone to zniszczył sobie calkiem sluzowke i mniam jej zanik i ciągle infekcje anginy i zapalenie ucha.
    Nawet operacja ta slynna na chrapanie mu nie pomogla a tak ją zachwalali. Gdyby ktos znal skuteczny sposób to dawno dostalby Nobla:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to nie wiem. Ja takiego problemu na szczescie nie mam ale moj sie ze mna meczy ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurcze to nie wiem. Ja takiego problemu na szczescie nie mam ale moj sie ze mna meczy ;p
    To jest właśnie złe podejśie ja problemu nei mam bo śpie.

dzisiaj w nocy się wierciłam , rzucałam po łóżku i mój po 15 minutach nie wytrzymał, a my ofiary chrapiących cała noc musimy wytrzymać.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bo jak z nosa to polecam krople protargolowe[/QUOTE]

Skuteczne??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja zamówiłam te książki. Dzięki :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    To jest właśnie złe podejśie ja problemu nei mam bo śpie.

dzisiaj w nocy się wierciłam , rzucałam po łóżku i mój po 15 minutach nie wytrzymał, a my ofiary chrapiących cała noc musimy wytrzymać.
    Moj rzadko narzeka tylko wlasnie jak wypije alkohol to ma problem bo wtedy bardzo chrapie a tak to tylko z przemeczenia. Nie wiem nie narzeka. Wiem ze spi wiec chyba zle nie jest. Jedynie wlansie po alkoholu ale to wtedy on tez chrapie wiec jest po rowno ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Picja zamówiłam te książki. Dzięki :))
    Daj znac czy smakuje to co przyrządzisz;). W poniedziałek wyśle te obiecane:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zyciu nie widziałam takiego testu iwulacyjnego. Zrobiłam dzis zeby sprawdzić tezę ze w ciąży wychodzi owulacyjny. Kreska niemal czarna:) w zyciu nie widziałam czegos podobnego:).czyli u mnie teza sie sprawdza:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Bo jak z nosa to polecam krople protargolowe

Skuteczne??[/QUOTE]
    To jest na infekcje na katar, polecane przez świetnego laryngologa. Wiec jakby to byl problem śluzówki to skuteczne by byly. A jakby miał wyżej poduchy? Jak śpię wysoko to mniej chrapie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    W zyciu nie widziałam takiego testu iwulacyjnego. Zrobiłam dzis zeby sprawdzić tezę ze w ciąży wychodzi owulacyjny. Kreska niemal czarna:) w zyciu nie widziałam czegos podobnego:).czyli u mnie teza sie sprawdza:)
    Tez bym tak zrobila ale testy swoje niewykorzystane wysylam komus ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    To jest na infekcje na katar, polecane przez świetnego laryngologa. Wiec jakby to byl problem śluzówki to skuteczne by byly. A jakby miał wyżej poduchy? Jak śpię wysoko to mniej chrapie

Przez te wszystkeimanewry poduszka wyżej, na boku itp mniej chrapie ale i tak mi to nie daje spać w spokoju.
    Próbowałm nawet słuchawki w uszach, kupie chyba dzisiaj zatyczki do uszu i te krple.

Dzięki dziewczyny za porade i możliwość wygadania :*

Picja, dam znać napewno będzie smakowało. Szczerze mówiąc przez ten tydzień próbuje ograniczać węglowodany i czuje się lepiej nie jestem taka zamulona

atdc3e5exzk12dxf.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CirI jak Ci maja się już nie przydać to ja jestem chętna

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Przez te wszystkeimanewry poduszka wyżej, na boku itp mniej chrapie ale i tak mi to nie daje spać w spokoju.
    Próbowałm nawet słuchawki w uszach, kupie chyba dzisiaj zatyczki do uszu i te krple.

Dzięki dziewczyny za porade i możliwość wygadania :*

Picja, dam znać napewno będzie smakowało. Szczerze mówiąc przez ten tydzień próbuje ograniczać węglowodany i czuje się lepiej nie jestem taka zamulona
    Tylko kup te gąbkowe a nie plastelinowe czy gumowe. One mocno zatykają i można samej dostac bakteryjnej infekcji

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ewi- to ja Ci tez kilka testów dorzucę do paki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    CirI jak Ci maja się już nie przydać to ja jestem chętna
    Niestety juz komus obiecalam ;(

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeżyje :p jeszcze parę mam i potem może tez nie będą mi już potrzebne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:54

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiorka- otóż to:)!

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ