Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Moj tak samo. Jak teraz jest chudy to gorzej chrapie niz wczesniej. Kiedys kupiliśmy mu krople zalecone to zniszczył sobie calkiem sluzowke i mniam jej zanik i ciągle infekcje anginy i zapalenie ucha.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kurcze to nie wiem. Ja takiego problemu na szczescie nie mam ale moj sie ze mna meczy ;p
dzisiaj w nocy się wierciłam , rzucałam po łóżku i mój po 15 minutach nie wytrzymał, a my ofiary chrapiących cała noc musimy wytrzymać.
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:To jest właśnie złe podejśie ja problemu nei mam bo śpie.
dzisiaj w nocy się wierciłam , rzucałam po łóżku i mój po 15 minutach nie wytrzymał, a my ofiary chrapiących cała noc musimy wytrzymać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Bo jak z nosa to polecam krople protargolowe
Skuteczne??[/QUOTE]
To jest na infekcje na katar, polecane przez świetnego laryngologa. Wiec jakby to byl problem śluzówki to skuteczne by byly. A jakby miał wyżej poduchy? Jak śpię wysoko to mniej chrapie -
nick nieaktualnyPicja wrote:W zyciu nie widziałam takiego testu iwulacyjnego. Zrobiłam dzis zeby sprawdzić tezę ze w ciąży wychodzi owulacyjny. Kreska niemal czarna:) w zyciu nie widziałam czegos podobnego:).czyli u mnie teza sie sprawdza:)
-
Baronowa_83 wrote:To jest na infekcje na katar, polecane przez świetnego laryngologa. Wiec jakby to byl problem śluzówki to skuteczne by byly. A jakby miał wyżej poduchy? Jak śpię wysoko to mniej chrapie
Przez te wszystkeimanewry poduszka wyżej, na boku itp mniej chrapie ale i tak mi to nie daje spać w spokoju.
Próbowałm nawet słuchawki w uszach, kupie chyba dzisiaj zatyczki do uszu i te krple.
Dzięki dziewczyny za porade i możliwość wygadania :*
Picja, dam znać napewno będzie smakowało. Szczerze mówiąc przez ten tydzień próbuje ograniczać węglowodany i czuje się lepiej nie jestem taka zamulona
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Przez te wszystkeimanewry poduszka wyżej, na boku itp mniej chrapie ale i tak mi to nie daje spać w spokoju.
Próbowałm nawet słuchawki w uszach, kupie chyba dzisiaj zatyczki do uszu i te krple.
Dzięki dziewczyny za porade i możliwość wygadania :*
Picja, dam znać napewno będzie smakowało. Szczerze mówiąc przez ten tydzień próbuje ograniczać węglowodany i czuje się lepiej nie jestem taka zamulona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny