X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    124,6 mIU/ml Tak dla reszty bo z Picja juz pogadalam :) Dzieki kochane !!
    Pieknie Ciri :-D

ciri22 lubi tę wiadomość

• Kasiek28 Znajoma

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ten spadek 4 dnia po owulacji może być implantacyjny? Od kiedy biorę prolaktynę mam jednodniowe spadki po owu i nie wiem co o tym myśleć:-(

5c75d76469b61cf37a3f52798de838c7.png

Kasia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek28 wrote:
    Dziewczyny czy ten spadek 4 dnia po owulacji może być implantacyjny? Od kiedy biorę prolaktynę mam jednodniowe spadki po owu i nie wiem co o tym myśleć:-(

Kochana moze ale nie musi (implantacja zwykle jest miedzy 6-10dpo) do tego jeszcze podobno nie ma czegos takiego jak soadek implantacyjny ze to niby mit ;p trzeba poczekac nic innego nam nie pozostaje ;) trzymam kciuki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 21:33

• Liskova Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko powiedzieć, ale ja też miałam spadek w okolicach 4 dpo i potem ładnie odbiło, potem kolejny spadek, znów odbiło i się temp trzymała :)
    Na razie jest ładnie, bo idzie do góry :)

• Kasiek28 Znajoma

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova ale ten cykl był akurat u Ciebie szczęśliwy?

Kasia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja odkad obserwuje swoje cykle mam w 5dpo spadek. I teraz tez mialam minimalny ale mysle ze zagniezdzenie bylo w 6 dniu kiedy byl akurat skok ...

• Kasiek28 Znajoma

Wysłany: 25 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może wcześniej też były próby zagnieżdźenia, ale się nie udało.
    Ciri a Ty długo się starałaś? Miałaś jakieś przeszkody? Bo ja to walcze z prolaktyną dziś odebrałam wynik i załamka:-(

Kasia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja na szczescie poza niskim libido faceta (czyli bardzo mala ilosc seksu i to tylko za moimi staraniami) to nie. To 5 cykl po odstawieniu tabletek 2 byly bez owu 3 z poerwsza owulacja i 2 z wstrzeleniem sie z seksem w okolice owu... Ogolnie badan szczegolowuch nie zdarzylam zrobic(mialam zaplanowane na wtorek no ale okazalo sie ze jestem w ciazy) bo lekarz z hormonami kazal czekac do pol roku od odstawienia bo powiedzial ze w tym czasie pownno wszystko sie unormowac. Podatawowe badania krwi wskazaly tylko wysokie tsh 2.6 a tak to chyba wszystko dobrze. W tym cyklu zbadalam tylko progesteron w 7dpo 16,14ng/ml

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzioewczyn a ja z problemem z całkiem innej beczki. Moze miałyscie problem ze Wasz facet chrapie?? Do tej pory to było takie pochrapywanie wiec mi to jakos nie przeszkadzało. Niestety w tym tygodniu się zmieniło, chrapie jak jakis potwór, aj już nie mam siły... :(( Diś spałam ze 3 h z przerwami

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to więcej ja chrapie. :p podobno to mna duzo wspólnego z pozycja w w jakiej spi. Moj zawsze na plecach jak śpi to chrapie... Wiem że są jakiej srodki na to do kupienia w aptece.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek28 wrote:
    Liskova ale ten cykl był akurat u Ciebie szczęśliwy?

Tak, bo to był 1 cs :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Dzioewczyn a ja z problemem z całkiem innej beczki. Moze miałyscie problem ze Wasz facet chrapie?? Do tej pory to było takie pochrapywanie wiec mi to jakos nie przeszkadzało. Niestety w tym tygodniu się zmieniło, chrapie jak jakis potwór, aj już nie mam siły... :(( Diś spałam ze 3 h z przerwami
    Ja śpię w zatyczkach:) ale takich gąbkowych. Nie wierz w cudowne spraye i inne głupoty. Ale z doświadczenia wiem ze bardziej chrapie jak jest mocno zmęczony lub najedzony tuz przed snem. No i na boku chrapie mniej niż na plecach. Miał nawet operacje juz na to. Wydane w błoto pieniadze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak moj tez po zmwczeniu lub po alkoholu i od pozycji w ktorej spi wiele zalezy. ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri u mnie tez ja chrapie. Mój wcale. A po alkoholu to juz w ogóle ani drgnie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jak ząbi i jak mam być wypoczęta i wogóle szlak mnie trafia.

Ciri te środki apteczne to wydawanie pieniędzy nic nie pomaga.

Pójść do apteki i poprosić o gąbkowe zatyczki do uszów? Naprawdę nic nie słychać?
    Wczoraj poszedł późno spać był juz po całym tygodniu zmęczony p ocałym tygodniu i faktycznie wypił piwo na moich oczach i jadł paluszki o co się strasznie wkurwiłam....

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj wlasnie po alkoholu chrapie ale malo wiecej jak spi na plecach ale to baaaardzo rzadko mu sie zdarza ;p za to ja wystarczy ze drzemke sobie zrobie i od razu chrapie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem mnie ogolnie chrapanie nie budzi jak juz usne ale jak usypia przede mna i zaczyna chrapac to juz gorzej ja nie moge usnac

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam bardzo lekki sen. Po ślubie z pół roku spałam po 3 h z przerwami potem sytucja się troche unormowała mniej chrapał (ciszej) przyzwycziłam się i spałam dobrze. Ostatnio problem wrócił n a plechach jak spi o głośno chrapie każe mu się na plecy przewrócić i jest lepiej ale nadal za głośno żebym spała.

Po tym pierwszym pół roku jak spać nie mogłam już byłam tak wymęczona i zdesperowana że kupiłam jakieś ziołowe tabletki nasenne z melatoniną może to mi pomogło wyrównać sen .

Poszedł po długich błaganiach i patrzeniu na mnie wymęczonej z podkrążonymi oczami wiecznie wkurzoną do laryngologa miał jakieś tam badania. Przegroda prosta wszystko niby ok. Czasem się martwie ze to może od czegoś innego wyczytałam gdzies ze przy chorobach serca bezdechu itp też się chrapie.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do pracy, odezwę się za 20 min :))

Teraz przerzuciłam się na spacerek zamaiast samochodem :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Jestem jak ząbi i jak mam być wypoczęta i wogóle szlak mnie trafia.

Ciri te środki apteczne to wydawanie pieniędzy nic nie pomaga.

Pójść do apteki i poprosić o gąbkowe zatyczki do uszów? Naprawdę nic nie słychać?
    Wczoraj poszedł późno spać był juz po całym tygodniu zmęczony p ocałym tygodniu i faktycznie wypił piwo na moich oczach i jadł paluszki o co się strasznie wkurwiłam....
    A to takie furczenue z zapchanego nosa, czy raczej z wagi?

Bo jak z nosa to polecam krople protargolowe

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ