X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    No właśnie ewi- to ja Ci tez kilka testów dorzucę do paki:)

Picja jak ja Ci sie odwdzięcze?? Jesteś kochana!! Wszystkei jesteście kochane!

A tak wogóle to jak się MAMUŚKI czujecie?

Idę dziś znowu do gin niby na kolejne kontrolne USG czy coś moje pęcherzyki rosną ale okres mi się zaczął w 20 dc i w dodatku taki strasznie skąpy.
    Po pracy skocze do apteki.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi nie dobrze.... ;( jakies badanka beda robione czy na razie nic?
    Ja tam bardzo dobrze. Zero objawow poza sennoscia ;) i sie szybciej mecze. Bardzo mnie to wkurza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za tydzień Ci przejdzie.a potem znowu zacznie.ja dzis na luzie choc wieczorem mocne skurcze miesiaczkiwe. Ale dzis ok. Sutki wielkie bo ja zawsze miałam takie kropeczki. Biust nie mieści sie w żaden stanik i czek w mnie wizyta u brafiterki. No i zaczynają sie mdlosci.ale bez wymiotow

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie nie mam zadnych skurczy brzucha nic. Czasem jajniczek zaboli nic wiecej.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ewi nie dobrze.... ;( jakies badanka beda robione czy na razie nic?

No narazie miało być kolejne USG ale dopadł mnei okres! Ostatnio jak byłam to powiedział że w kolejnym cyklu zaczniemyleczenie.

Dziś okaże co i jak!
    A Wy ja myślicie co teraz lekar zaleci?

E no to super typowe ciążowe objawy ale wszystko oki no to tylko się cieszyć :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym pakiet hormonow zrobila caly przyszly cykl na to poswiecila. I juz jutro leciala na pierwsze zeby bylo wiadomo co i jak... A potem dalej szukac przyczyn. W sumie to sama mialam to zrobic w ten wtorek jak okres przyjdzie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli co od nowa wszystkie hormony?

USG i ostatnie wyniki hormonów ewidentnie wskazuja na PCO.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 09:17

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to jak juz wszystko jest to cbyba nie pozostaje nic innego jak wdrazac leczenie... Kurde ja nie pomoge bo na szczescie nic takiego nie mam. Ale nie dalabym sie zbyc czekaniem z leczeniem bo czasem chca zeby jeszcze poczekac i obserwowac siebie...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od czterech cykli wogóle skoku tem nie ma więc i owulacji.

Ale skoro mam tak wcześnie okres to pewnie jescze z II fazą cyklu jest problem albo Problem z II fazą cyklu wynika z problemuów w I

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze byc jednorazowy wybryk. Wie sie nie martw ja tez kiedy tak mialam ze okres po 2 tygodniach przyszedl... I nie wiem czemu a potem bylo normalnie...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie jednorazowy wybryk, często miałam krótkie i małoobfite miesiączki. Zdarzały mi sie że cukl trwał 14 dni heh. Mąrzdy lekarze kazalibarć luteine albo duph i wszysko ok.

Powybijac takich lekarzy

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde... No to rzeczywiscie mnie przez tyle lat tylko raz sie taki cykl zdarzyl przez mega stres i to w wieku 18 lat... Kurde to trzeba w takim razie do dobrego lekarza trafic...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten niby do którego chodze ma bardzo dobre opinie, ale zastanawiam się czynie iść do innego na konsultacje ale juz tylu idiotów spotkałam że się boję.

Ten był pierwszy konkretny który zlecił monitoring itp.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze noo ja bym chyba poszukala jakiegos innego bo to dwie glowy to nie jedna ;p ale tez isc do pierwszego lepszego pewnie nie ma co...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy co dziś powie :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za podjecie krokow leczeniowych.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ciri,ciesz się że nic Ci nie dolega. I oby jak najdłużej.Przyjdzie czas to i pawia puścisz :) :) rośnijcie zdrowo :)
    Ewi-tak poczytałam sobie....mam nadzieję,że przede wszystkim trafisz na dobrego lekarza.który ogarnie całą sytuację i mądrze Cię poprowadzi. Trzymam kciuki,za dzisiejszą wizytę też :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta 29 ten jestnajsensowniejszy spośród wszystkich u których byłam do tej pory. Może zapiszę się jeszce do innego na konsultacje. Wybrałam takiego który ma dobre opinie , chyba jedne z najlepszsych w moim regionie.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam do gina powiedzial ze na wizyte moge spokojnie pierwsza przyjsc 10 sierpnia. Ale bede misiala jeszcze raz zadzwonic i sprobowac wciasnac sie wczesniej bo 10 sierpnia to juz 11 tydzien bedzie i becikowe mi przepadnie...

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Marta 29 ten jestnajsensowniejszy spośród wszystkich u których byłam do tej pory. Może zapiszę się jeszce do innego na konsultacje. Wybrałam takiego który ma dobre opinie , chyba jedne z najlepszsych w moim regionie.
    To może faktycznie u niego zrób tą stymulację.

‹‹ 269 270 271 272 273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ