Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Picja wrote:No właśnie ewi- to ja Ci tez kilka testów dorzucę do paki:)
Picja jak ja Ci sie odwdzięcze?? Jesteś kochana!! Wszystkei jesteście kochane!
A tak wogóle to jak się MAMUŚKI czujecie?
Idę dziś znowu do gin niby na kolejne kontrolne USG czy coś moje pęcherzyki rosną ale okres mi się zaczął w 20 dc i w dodatku taki strasznie skąpy.
Po pracy skocze do apteki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa tydzień Ci przejdzie.a potem znowu zacznie.ja dzis na luzie choc wieczorem mocne skurcze miesiaczkiwe. Ale dzis ok. Sutki wielkie bo ja zawsze miałam takie kropeczki. Biust nie mieści sie w żaden stanik i czek w mnie wizyta u brafiterki. No i zaczynają sie mdlosci.ale bez wymiotow
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ewi nie dobrze.... ;( jakies badanka beda robione czy na razie nic?
No narazie miało być kolejne USG ale dopadł mnei okres! Ostatnio jak byłam to powiedział że w kolejnym cyklu zaczniemyleczenie.
Dziś okaże co i jak!
A Wy ja myślicie co teraz lekar zaleci?
E no to super typowe ciążowe objawy ale wszystko oki no to tylko się cieszyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo to jak juz wszystko jest to cbyba nie pozostaje nic innego jak wdrazac leczenie... Kurde ja nie pomoge bo na szczescie nic takiego nie mam. Ale nie dalabym sie zbyc czekaniem z leczeniem bo czasem chca zeby jeszcze poczekac i obserwowac siebie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ciri,ciesz się że nic Ci nie dolega. I oby jak najdłużej.Przyjdzie czas to i pawia puściszrośnijcie zdrowo
Ewi-tak poczytałam sobie....mam nadzieję,że przede wszystkim trafisz na dobrego lekarza.który ogarnie całą sytuację i mądrze Cię poprowadzi. Trzymam kciuki,za dzisiejszą wizytę też -
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Marta 29 ten jestnajsensowniejszy spośród wszystkich u których byłam do tej pory. Może zapiszę się jeszce do innego na konsultacje. Wybrałam takiego który ma dobre opinie , chyba jedne z najlepszsych w moim regionie.