X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To podjelam decyzje. Pojde 20 lipca to bedzie 7tyg + 2 dni ;)

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest widoczne i to jeszcze jak bije :) coś pięknego

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba bedzie dobry czas ;)

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo dobry :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli to juz tylko 3 tygodnie ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny co ja bym bez was zrobiła chyba zwariowała i była tępa jak szczała :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie umiem sie znalezc na ciążowych wątkach...jestem jakas inna:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ja tez nie ;p poza naszym watkiem mam jeden ale tam rzadko zagladam. Tam jest za przeproszeniem nudna atmosfera ;p i wszyscy wszystkim slodza i jest do dupy

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam od gin.

Zdziwił się że już mam miesiączke. Powiedział że nie ma co się śpieszyć z faszerowaniem tabletkami itp, najpierw trzeba być pewnym i takie tam.

Zalecenia: mało stresu,dy ovi i czy wogóle nigdy nic nie spontanicznie ale często współżyć bo nie wiadomo kiedy ovu może tylko ten cykl bez ovu po odstawieniu duph tak szybko miesiączka. Lipiec mamy na luzie podejść. A dopiero kolejny cykl znowu pod monitoring i wtedy jak nie będzie znowu ovu to stymulacja. I jeszcze raz wszystkie hormony kompletnie w poszczególne dni według rozpiski która mi dał robić.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde z jednej strony dobrze z drugiej ja bym chyba juz nie wytrzymala tak dlugo. Sama mialam czekac pol roku a juz w tym cyklu widzialam ze sworuje i chcialabym wiedziec co i jak...
    A Ty jakie masz odczucia?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero zaczełam a już jestem tym wszystkim zmęczona. Mozę i dobrze odpoczne wakcaje

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak. Choc ja pewnie bym nalegala na to zeby zaczac cos z tym robic skoro juz masz pewnosc ze cos jest nie tak. Bo po wakacjach juz bys byla pewnie w takim stanie ze rach ciach i od razu fasol ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasem lepiej poczekać niż rozwalić system hormonalny całkowicie.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ja tez czekalam. powiedzial lekarz ze samo sie ustabilizuje do pol roku i mial racje ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestey trzeba czekać

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam takie pytanie jak odróżnić plamienie od miesiączki?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie jest takie, że spokojnie wystarcza Ci wkładka: ot, kilka kropel/pasek na bieliźnie. na miesiączkę musisz założyć podpaskę lub tampona.
    No i plamienie najczęściej jest ciemnobrązowe, a miesiączka to żywoczerwona krew, często ze skrzepami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie jeszcze moze byc rozowe a rweszta zgadzam sie z Liskova ;)
    I miesiaczka nie musi miec skrzrpow nawet nie powinna. Moze za to sie znajdowac takie misko czyli endometrium. Bez niego tez jest misiaczka. Ja tak mialam wtedy co lecialam do lekarza ze skaopa i bez miecha a on na to ze to tez jako miesiaczka sie liczy. I kolejna z mala iloscia endometrium mialam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:24

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja właśnie treraz mam bardzo skąpą żywoczerwoną krew ale wkładka spokojnie by mi wystarczyłą

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj, ja tak mialam jeden dzien nastepnego bylo wiecej ale tyle ze na podpaska byla prze 4 godziny a potem znow nic i tak przez 2 dni i potem plamieni zywa krwia. I lekarz powiedzil ze to okres.

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ