Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam od gin.
Zdziwił się że już mam miesiączke. Powiedział że nie ma co się śpieszyć z faszerowaniem tabletkami itp, najpierw trzeba być pewnym i takie tam.
Zalecenia: mało stresu,dy ovi i czy wogóle nigdy nic nie spontanicznie ale często współżyć bo nie wiadomo kiedy ovu może tylko ten cykl bez ovu po odstawieniu duph tak szybko miesiączka. Lipiec mamy na luzie podejść. A dopiero kolejny cykl znowu pod monitoring i wtedy jak nie będzie znowu ovu to stymulacja. I jeszcze raz wszystkie hormony kompletnie w poszczególne dni według rozpiski która mi dał robić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plamienie jest takie, że spokojnie wystarcza Ci wkładka: ot, kilka kropel/pasek na bieliźnie. na miesiączkę musisz założyć podpaskę lub tampona.
No i plamienie najczęściej jest ciemnobrązowe, a miesiączka to żywoczerwona krew, często ze skrzepami. -
nick nieaktualnyPlamienie jeszcze moze byc rozowe a rweszta zgadzam sie z Liskova
I miesiaczka nie musi miec skrzrpow nawet nie powinna. Moze za to sie znajdowac takie misko czyli endometrium. Bez niego tez jest misiaczka. Ja tak mialam wtedy co lecialam do lekarza ze skaopa i bez miecha a on na to ze to tez jako miesiaczka sie liczy. I kolejna z mala iloscia endometrium mialam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:24
-
nick nieaktualny