Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh wlasnie sie dowiedzialam ze najblizszym kolegom juz musial rozpowiedziec o ciazy mimo ze go prosilam zeby poczekal do pierwszej wizyty u lekarza.... Eh nie mozliwy ten chlop...
A jeszcze powiem Ci ze w kolejnym cyklu mialam juz normalna owulacje ale za to po niej plamienie 4 dni przed okresem. a w kolejnym juz zaszlam -
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Ewi wniosek? Trafilas na konkretnego lekarza. Naprawde:)
Chyba tak.
Zasugerował dłuzsze wakacje zeby bez stresu poszalec ;P
A jak ovu nadal nie bedzie to wtedy zaczniemy leczenie. I stwierdził ze wtedy tez meza zeba bedzie przebadac zeby wrazie czego czasu nie marnowacciri22 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Eh wlasnie sie dowiedzialam ze najblizszym kolegom juz musial rozpowiedziec o ciazy mimo ze go prosilam zeby poczekal do pierwszej wizyty u lekarza.... Eh nie mozliwy ten chlop...
A jeszcze powiem Ci ze w kolejnym cyklu mialam juz normalna owulacje ale za to po niej plamienie 4 dni przed okresem. a w kolejnym juz zaszlam
Bo sie chłop cieszy ........
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Chyba tak.
Zasugerował dłuzsze wakacje zeby bez stresu poszalec ;P
A jak ovu nadal nie bedzie to wtedy zaczniemy leczenie. I stwierdził ze wtedy tez meza zeba bedzie przebadac zeby wrazie czego czasu nie marnowac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Ciri, jak tam? Wierzysz już, czy jeszcze nie? Facet się cieszy, dlatego wszystkim na około się chwali
Baronowa_83 wrote:U mnie zygzaka ciąg dalszy
Baronowa, u mnie góry i doliny, co się ucieszę, że tempka rośnie, to po 3-4 dniach znów spada i tak w kółko.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:Cześć Dziewczyny
Ciri, jak tam? Wierzysz już, czy jeszcze nie? Facet się cieszy, dlatego wszystkim na około się chwali
Baronowa, u mnie góry i doliny, co się ucieszę, że tempka rośnie, to po 3-4 dniach znów spada i tak w kółko.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj nie. Ale ciotka mnie za to nie zle pognala do lekarza. Bo do celow becikowego i karty ciazy bede miala wpisany wiek ciazy od okresu czyli teraz jestem juz w 6 tygodniu ciazy a nie 5 zaczelam.... Wiec musze isc na dniach do lekarza by zalozyl mi karte ciazy... Bez sensu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 12:55