X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mow no mow. Wpadam juz na obiad ;D

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieee,to taki deserek:) maslo kokosowe :) mniam,slodziutkie i pycha!

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to za kokosem mocno nie przepadam ;p

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, bo jest pychotka! ja kiedys tez nie lubilam a teraz po podrozy poslubnej bez kokosa zyc nie moge :) mleko i maslo na okraglo:)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to swiezy kokos jak cie moge reszta odpada.

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak Cie jednak najdzie zachciewajka na kokosa to zrob sobie maselo:D mniam:)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zrobie. Ale na razie trzeba zyc w pracy a mnie sie spac chce... Aaaa

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś nie jadlam wegli to ajkos zyje,ale jak tylko zjem jakies wegle kolo obiadu to zdycham i spie:/

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej. Ja to zdycham bo nie odespalam jeszcze wczorajszego dnia. Obudzilam sie wczoraj o 4 a poszlam spac o 23:30 dla mnie zabujrze godziny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam już mętlik w głowie bo jest mi niedobrze... pewnie to nerwy

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co taka cisza?pewnie wszystkie sikaja?:D

u5cvp2.png
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    wesoło tu u Was :)
    to mój pierwszy cykl i doświadczenia nie mam w badaniu szyjki. Wiem już na 100%,że nie uda mi się wybadać czy jest otwarta czy zamknięta bo wcale nie czuję żadnego otworku. To nie problem ale mam problem z rozszyfrowaniem czy jest nisko czy wysoko... mam 1 dzień po miesiączce - jeszcze lekko plamię - a wydaje mi się że szyjka jest wysoko - czy to w ogóle jest możliwe? Muszę naprawdę głęboko sięgnąć aby wyczuć taką jakby kulkę - bo rozumiem, że to jest właśnie ta szyjka?
    Fuck... ale wstyd... 28 lat :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spie.... czekam na faceta, chyba nie chce mi sie nic i jednak ten chinczyk bedzie, a w dodatku odpoczywam bo dzis fasol sie mocno cos tam odzywa, i nie wiem czy to przez rower czy po prostu sobie o matce przypomnial ze od czwartku sie do niej nie odzywa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja sikałam wynik negatywny :( Powtórzę rano obawiam się ze rano będzie podobny wynik

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    to mój pierwszy cykl i doświadczenia nie mam w badaniu szyjki. Wiem już na 100%,że nie uda mi się wybadać czy jest otwarta czy zamknięta bo wcale nie czuję żadnego otworku. To nie problem ale mam problem z rozszyfrowaniem czy jest nisko czy wysoko... mam 1 dzień po miesiączce - jeszcze lekko plamię - a wydaje mi się że szyjka jest wysoko - czy to w ogóle jest możliwe? Muszę naprawdę głęboko sięgnąć aby wyczuć taką jakby kulkę - bo rozumiem, że to jest właśnie ta szyjka?
    czesc:) powiem CI ze ja tam nie lubie jej badac bo nigdy nie przynioslo to efektu ale czytalas tu? https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/obserwacja-szyjki-macicy/w-jaki-sposob-dokonywac-obserwacji-szyjki-macicy,42.html
    moze pomoze;)

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    no ja sikałam wynik negatywny :( Powtórzę rano obawiam się ze rano będzie podobny wynik
    oj tam,moze zle widzisz wieczorem:D zrob rano:)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    Tak kochana to jest Twoja szyjka i moze byc wysoko po okresie :) nie ma sie czym martwic ja np wysoko mam wtedy kiedy mi szyjka siega do polowy gornego paliczka dloni to dla mnie wysoko a nisko jak juz caly paliczek mam ta szyjke, kazda musi sie nauczuc siebie a to troszke trwa :) wiec sie nie przejmuj, pamietaj zeby szyjke badac raz dziennie o tej samej porze (bo w ciagu dnia lubi sie przemieszczac) a w koncu sie nauczysz.

• ann_je Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula do póki nie ma okresu trzeba mieć nadzieję!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    czesc:) powiem CI ze ja tam nie lubie jej badac bo nigdy nie przynioslo to efektu ale czytalas tu? https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/obserwacja-szyjki-macicy/w-jaki-sposob-dokonywac-obserwacji-szyjki-macicy,42.html
    moze pomoze;)
    Mnie przyniosl wlasnie po szyjce zaczelam podejrzewac ze cos jest inaczej w tym cyklu :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mnie przyniosl wlasnie po szyjce zaczelam podejrzewac ze cos jest inaczej w tym cyklu :)
    mi zadna roznica,bzykac sie trzeba i tak wiec szyjka nic mi tu nie wskazuje :D
    a ze cos sie moze pokazac pooo to i tak sie pokaze:D

u5cvp2.png
‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ