Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
wesoło tu u Was
to mój pierwszy cykl i doświadczenia nie mam w badaniu szyjki. Wiem już na 100%,że nie uda mi się wybadać czy jest otwarta czy zamknięta bo wcale nie czuję żadnego otworku. To nie problem ale mam problem z rozszyfrowaniem czy jest nisko czy wysoko... mam 1 dzień po miesiączce - jeszcze lekko plamię - a wydaje mi się że szyjka jest wysoko - czy to w ogóle jest możliwe? Muszę naprawdę głęboko sięgnąć aby wyczuć taką jakby kulkę - bo rozumiem, że to jest właśnie ta szyjka?
Fuck... ale wstyd... 28 lat -
nick nieaktualnyJa spie.... czekam na faceta, chyba nie chce mi sie nic i jednak ten chinczyk bedzie, a w dodatku odpoczywam bo dzis fasol sie mocno cos tam odzywa, i nie wiem czy to przez rower czy po prostu sobie o matce przypomnial ze od czwartku sie do niej nie odzywa.
-
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:Cześć dziewczyny
wesoło tu u Was
to mój pierwszy cykl i doświadczenia nie mam w badaniu szyjki. Wiem już na 100%,że nie uda mi się wybadać czy jest otwarta czy zamknięta bo wcale nie czuję żadnego otworku. To nie problem ale mam problem z rozszyfrowaniem czy jest nisko czy wysoko... mam 1 dzień po miesiączce - jeszcze lekko plamię - a wydaje mi się że szyjka jest wysoko - czy to w ogóle jest możliwe? Muszę naprawdę głęboko sięgnąć aby wyczuć taką jakby kulkę - bo rozumiem, że to jest właśnie ta szyjka?
Fuck... ale wstyd... 28 lat
moze pomoze;) -
nick nieaktualnyann_je wrote:Cześć dziewczyny
wesoło tu u Was
Fuck... ale wstyd... 28 lat
-
nick nieaktualnyolencja wrote:czesc:) powiem CI ze ja tam nie lubie jej badac bo nigdy nie przynioslo to efektu ale czytalas tu? https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/obserwacja-szyjki-macicy/w-jaki-sposob-dokonywac-obserwacji-szyjki-macicy,42.html
moze pomoze;)