Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolencja wrote:Picja to moze ja bede zaokraglac?
tylko ze w zadnym podreczniku do metody termicznej nie pisza chyba o zaokraglaniu:D w gore czy w dol?
-
nick nieaktualnyolencja wrote:czasem szlas szybciej czasem wolniej:D ehh jakbys stosowala te metode jako antykoncepcje to pewnie zaszlabys juz w 1- 2 cyklu
-
mam tego z microlife, wkurza mnie, że nie pamięta wyniku, a czasem jestem nietomna (w sumie to zawsze) i nie zawsze jestem pewna czy dobrze pamiętam wynik
-
nick nieaktualnysprawdzalam kiedys tak i tak i byla taka sama wiec to nie prawda
Bo bo na poczatku mierzylam w wyrku a potem stwierdzilam ze G budze i za pierwszym i drugim razem zmierzylam tak i tak i byla taka sama (a podobno dwa razy pod rzad nigdy nie jest) Wiec nie do konca to sie sprawdza
zreszta widzialas moje wykresy jakie zawsze byly spokojne? na takim z jednym miejscem po przecinku w ogole by skokow temperatur w 1 fazie cyklu nie bylo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się nie mogę zgodzić. Wystarczy ze zmierzylam temperaturę po wysmarkaniu sie i nasmarowaniu ust wazelina i miałam wyzsza. U mnie akurat te sekundy robią roznice. A raz jak zmierzylam po pojsciu sie napic ( zajemo ni to sekundę) to wyszla aż 0,7 stopnia wyzsza. Naprawde...ale prawda jest taka ze w ciaze zachodzi ie od seksu a nie termometru. Seks to uczucie. A my sobie uczucie ostanowilismy w szczęśliwym cyklu okazywać wyjątkowo intensywnie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:ciri chyba jednak wie co robi, bo ona zobaczyła dwie kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Zobaczyla bo się kochala a nie bo mierzyla;). I to byl zloty strzał:)przeciez chyba nie ma nikogo u kogo nasienie jest ok, kto kocha sie tylko w plodne zeby zajść