X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Picja to moze ja bede zaokraglac?:D tylko ze w zadnym podreczniku do metody termicznej nie pisza chyba o zaokraglaniu:D w gore czy w dol?:D
    Miałam na myśli zaokrąglanie tym jednomiejscowym. Ja zawsze zaokraglalam do kreseczki do której bylo bliżej:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    czasem szlas szybciej czasem wolniej:D ehh jakbys stosowala te metode jako antykoncepcje to pewnie zaszlabys juz w 1- 2 cyklu :D
    Blahaha jasne... No bo sekunda w ta czy w tamta robi roznice szczegolnie jak do kobla mam slownie 7 krokow

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tego z microlife, wkurza mnie, że nie pamięta wyniku, a czasem jestem nietomna (w sumie to zawsze) i nie zawsze jestem pewna czy dobrze pamiętam wynik ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    mam tego z microlife, wkurza mnie, że nie pamięta wyniku, a czasem jestem nietomna (w sumie to zawsze) i nie zawsze jestem pewna czy dobrze pamiętam wynik ;)
    ja tyz mam to samo:D

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Blahaha jasne... No bo sekunda w ta czy w tamta robi roznice szczegolnie jak do kobla mam slownie 7 krokow
    po wstaniu z wyrka rosnie CI temp ,dlatego sie mierzy w wyrku jako podstawowa spoczynkowa temp ciala:)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzalam kiedys tak i tak i byla taka sama wiec to nie prawda :P Bo bo na poczatku mierzylam w wyrku a potem stwierdzilam ze G budze i za pierwszym i drugim razem zmierzylam tak i tak i byla taka sama (a podobno dwa razy pod rzad nigdy nie jest) Wiec nie do konca to sie sprawdza :D zreszta widzialas moje wykresy jakie zawsze byly spokojne? na takim z jednym miejscem po przecinku w ogole by skokow temperatur w 1 fazie cyklu nie bylo

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udalo Ci sie ;)
    skoki by byly,ja swoj wykres tak przerobilam jakbym mierzyla 1 miejscowym i wyszly takie same gory

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo a u mnie wlasnie byly zawsze plaszczyzny w pierwszej fazie a w drugiej delikatnie pod gore potem kreska i schodzimy w dol zbocza stromo ale nie pionowo...

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo Ty zdrowa dziewucha jestes ;)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo od tego cyklu tak :P Tylko tsh 2,6 :P ale ogolnie to wczesniej tez plamienie i cyrki byly ale wykres ladny :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri chyba jednak wie co robi, bo ona zobaczyła dwie kreski :)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    całkiem możliwe :P ja się obawiam jutro znowu negatywnego testu. tylko ze ja badam tempke od 10 dni :P i jak pomyśle ile czeka mnie jeszcze mierzenia żeby nam się udało to strach się bać...

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    sugerujesz ze powinnysmy mierzyc na kieblku?:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czemu? Co Cię przeraża w tym?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    sugerujesz ze powinnysmy mierzyc na kieblku?:D
    Oh nie ale nie dajmy się zwariować minutą w ta czy tamta nie robi różnicy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie mogę zgodzić. Wystarczy ze zmierzylam temperaturę po wysmarkaniu sie i nasmarowaniu ust wazelina i miałam wyzsza. U mnie akurat te sekundy robią roznice. A raz jak zmierzylam po pojsciu sie napic ( zajemo ni to sekundę) to wyszla aż 0,7 stopnia wyzsza. Naprawde...ale prawda jest taka ze w ciaze zachodzi ie od seksu a nie termometru. Seks to uczucie. A my sobie uczucie ostanowilismy w szczęśliwym cyklu okazywać wyjątkowo intensywnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale czemu? Co Cię przeraża w tym?
    ciri, bo kibel jest od ...sr...nia :-)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Zobaczyla bo się kochala a nie bo mierzyla;). I to byl zloty strzał:)przeciez chyba nie ma nikogo u kogo nasienie jest ok, kto kocha sie tylko w plodne zeby zajść:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co? Moj jest od dumania i mierzenia ;p wiec nie rozumiem ;p
    A noo to picja u Ciebie tak jest u mnie to nie ma roznicy u mnie jest roznica mniej wiecej po pol godzinie dopiero taka do zaobserwowania...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Zobaczyla bo się kochala a nie bo mierzyla;). I to byl zloty strzał:)przeciez chyba nie ma nikogo u kogo nasienie jest ok, kto kocha sie tylko w plodne zeby zajść:)
    Ej ja mialam tylko 4 seksy w tym cyklu ;p wiec 2 przypadly na plodne wiec wiezz ;D

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ