X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Picja to moze ja bede zaokraglac?:D tylko ze w zadnym podreczniku do metody termicznej nie pisza chyba o zaokraglaniu:D w gore czy w dol?:D
    Miałam na myśli zaokrąglanie tym jednomiejscowym. Ja zawsze zaokraglalam do kreseczki do której bylo bliżej:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    czasem szlas szybciej czasem wolniej:D ehh jakbys stosowala te metode jako antykoncepcje to pewnie zaszlabys juz w 1- 2 cyklu :D
    Blahaha jasne... No bo sekunda w ta czy w tamta robi roznice szczegolnie jak do kobla mam slownie 7 krokow

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tego z microlife, wkurza mnie, że nie pamięta wyniku, a czasem jestem nietomna (w sumie to zawsze) i nie zawsze jestem pewna czy dobrze pamiętam wynik ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    mam tego z microlife, wkurza mnie, że nie pamięta wyniku, a czasem jestem nietomna (w sumie to zawsze) i nie zawsze jestem pewna czy dobrze pamiętam wynik ;)
    ja tyz mam to samo:D

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Blahaha jasne... No bo sekunda w ta czy w tamta robi roznice szczegolnie jak do kobla mam slownie 7 krokow
    po wstaniu z wyrka rosnie CI temp ,dlatego sie mierzy w wyrku jako podstawowa spoczynkowa temp ciala:)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzalam kiedys tak i tak i byla taka sama wiec to nie prawda :P Bo bo na poczatku mierzylam w wyrku a potem stwierdzilam ze G budze i za pierwszym i drugim razem zmierzylam tak i tak i byla taka sama (a podobno dwa razy pod rzad nigdy nie jest) Wiec nie do konca to sie sprawdza :D zreszta widzialas moje wykresy jakie zawsze byly spokojne? na takim z jednym miejscem po przecinku w ogole by skokow temperatur w 1 fazie cyklu nie bylo

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udalo Ci sie ;)
    skoki by byly,ja swoj wykres tak przerobilam jakbym mierzyla 1 miejscowym i wyszly takie same gory

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo a u mnie wlasnie byly zawsze plaszczyzny w pierwszej fazie a w drugiej delikatnie pod gore potem kreska i schodzimy w dol zbocza stromo ale nie pionowo...

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo Ty zdrowa dziewucha jestes ;)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo od tego cyklu tak :P Tylko tsh 2,6 :P ale ogolnie to wczesniej tez plamienie i cyrki byly ale wykres ladny :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri chyba jednak wie co robi, bo ona zobaczyła dwie kreski :)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    całkiem możliwe :P ja się obawiam jutro znowu negatywnego testu. tylko ze ja badam tempke od 10 dni :P i jak pomyśle ile czeka mnie jeszcze mierzenia żeby nam się udało to strach się bać...

• olencja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    sugerujesz ze powinnysmy mierzyc na kieblku?:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czemu? Co Cię przeraża w tym?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    sugerujesz ze powinnysmy mierzyc na kieblku?:D
    Oh nie ale nie dajmy się zwariować minutą w ta czy tamta nie robi różnicy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie mogę zgodzić. Wystarczy ze zmierzylam temperaturę po wysmarkaniu sie i nasmarowaniu ust wazelina i miałam wyzsza. U mnie akurat te sekundy robią roznice. A raz jak zmierzylam po pojsciu sie napic ( zajemo ni to sekundę) to wyszla aż 0,7 stopnia wyzsza. Naprawde...ale prawda jest taka ze w ciaze zachodzi ie od seksu a nie termometru. Seks to uczucie. A my sobie uczucie ostanowilismy w szczęśliwym cyklu okazywać wyjątkowo intensywnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale czemu? Co Cię przeraża w tym?
    ciri, bo kibel jest od ...sr...nia :-)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Zobaczyla bo się kochala a nie bo mierzyla;). I to byl zloty strzał:)przeciez chyba nie ma nikogo u kogo nasienie jest ok, kto kocha sie tylko w plodne zeby zajść:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co? Moj jest od dumania i mierzenia ;p wiec nie rozumiem ;p
    A noo to picja u Ciebie tak jest u mnie to nie ma roznicy u mnie jest roznica mniej wiecej po pol godzinie dopiero taka do zaobserwowania...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Zobaczyla bo się kochala a nie bo mierzyla;). I to byl zloty strzał:)przeciez chyba nie ma nikogo u kogo nasienie jest ok, kto kocha sie tylko w plodne zeby zajść:)
    Ej ja mialam tylko 4 seksy w tym cyklu ;p wiec 2 przypadly na plodne wiec wiezz ;D

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ