Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olencja czytałam wszystkie wskazówki, dzięki
Ciri to chyba jednak mam nisko bądź średnio bo chyba cały paliczek środkowego i pół wskazującego dotyka szyjki
Myślałam, że nie będę się nakręcać, zwłaszcza w pierwszym cyklu a tu okazuje się, że każdą wolną chwilę poświęcam na czytanie forum i poleciałam dziś do apteki kupić cyfrowy termometr bo mam ten ekologiczny co zastępuje rtęciowy... i nie było cyfrowego 2 miejsca po przecinku i zastanawiam się czy nie kupić przez neta typowo owulacyjny ehh...
-
nick nieaktualnyann_je wrote:Olencja czytałam wszystkie wskazówki, dzięki
Ciri to chyba jednak mam nisko bądź średnio bo chyba cały paliczek środkowego i pół wskazującego dotyka szyjki
Myślałam, że nie będę się nakręcać, zwłaszcza w pierwszym cyklu a tu okazuje się, że każdą wolną chwilę poświęcam na czytanie forum i poleciałam dziś do apteki kupić cyfrowy termometr bo mam ten ekologiczny co zastępuje rtęciowy... i nie było cyfrowego 2 miejsca po przecinku i zastanawiam się czy nie kupić przez neta typowo owulacyjny ehh...
Ja mam termometr microlife polecam. Kupiłam innej firmy i nie dział dlatego mierze tempke dopiero od połowy tego cyklu. -
nick nieaktualnyJa to jak wsadze palec i kucne to jak czuje dluga szyjke wokol ktorej moge palec przesunac noo to jest mega nisko...
co do termometru sa dwie szkoly, jedna mowi ze taki z jednym miejscem wystarczy bo za to bedzie skok wyrazniejszy a druga ze lepiej z dwoma, musisz wybrac sama..
A ten rteciowy nie mogl byc? czy ten ekologiczny? one podobno lepsze.
Jak cos polecam microlife one sa dobre i tanie 12zl w aptece i taki z kobieta na opakowaniu to z dwoma miejscami po przecinku. -
nick nieaktualnyann_je wrote:Olencja czytałam wszystkie wskazówki, dzięki
Myślałam, że nie będę się nakręcać, zwłaszcza w pierwszym cyklu a tu okazuje się, że każdą wolną chwilę poświęcam na czytanie forum i poleciałam dziś do apteki kupić cyfrowy termometr bo mam ten ekologiczny co zastępuje rtęciowy... i nie było cyfrowego 2 miejsca po przecinku i zastanawiam się czy nie kupić przez neta typowo owulacyjny ehh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 19:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Wydaje mi się ze na takim bezrteciowym lepiej można zaobserwować skok bez zastanawiania sie czy 36,1 i 36,9 to skok:). Ja jestem zwolenniczką klarownego i czytelnego zaokrąglania tego typu termometrem:)
tylko ze w zadnym podreczniku do metody termicznej nie pisza chyba o zaokraglaniu:D w gore czy w dol?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny