Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo moze... W sumie nie wiem....

• montii Nowa

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak mam interpetować taki cykl ? Martwić się? Temperatury bardzo niskie i dwa mocne spadki :(

https://ovufriend.pl/graph/d39924e3e6ba0c75839b0083156711c1

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej montii:D sa szanse ze jestes w ciazy :D tak pol na pol:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:16

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacja byla ale czy wszystko ok z hormonami nie wiadomo. Niska temperatura ale te spadki sa nad kreska wiec raczej nie ma sie czym martwic. Czy zawsze masz plamienie koloowulacyjne?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monti mże być ciąża ale nie ma pewności

atdc3e5exzk12dxf.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do owulacji to tez pewnosci nigdy nie ma,tym bardziej ze Ci opadlo zaraz po,wiec mogl sie pecherzyk zluteinizowac i nie peknac

ciri22 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • montii Nowa

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie, obawiam się, że to mogł być cykl bezowulacyjny, wcześniej tempka zawsze górę a teraz takie spadki, myślałam, że to może progesteron ...

ciri21- mam, ale jeden dzień, a tutaj były aż 3 dni i na dodatek lekkie krwawienie, niż plamienie ... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak olencja ma racje tak moze byc w sumie dzis twoj 8dpo? Moglabys zrobic progesteron i wtedy bedziesz wiedziec ;D albo czekac ;p

olencja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    montii wrote:
    no właśnie, obawiam się, że to mogł być cykl bezowulacyjny, wcześniej tempka zawsze górę a teraz takie spadki, myślałam, że to może progesteron ...

ciri21- mam, ale jeden dzień, a tutaj były aż 3 dni i na dodatek lekkie krwawienie, niż plamienie ... :/
    To juz niepokojace. Choc zeby podtrzymac dobry nastroj.... U mnie taki inny cykl byl bardzo owocny ;p ale racze sie nie sugerowac

• montii Nowa

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nawet się nie nastawiam :)
    oczywiście mój ginekolog takie rzeczy bagatelizuje, tzn " po prostu krwawienie owulacyjne "
    a ja nie mma żadnych przeczuć i wręcz wiem, że to nie ciąża, tylko mam nadzieje,ze to jednorazowy wybryk bo nie podoba mi sie ten wykres

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby plamienie okołoowulacyjne moze trwac nawet do 3 dni.

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja slyszalam ze jak jest ro plamienie jasnorozowe badz brazowe ale nie krwawienie. Takie moze wystapic ale nie powinno przekraczac kilku godzin...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem... Ja bym sie tym zaniepokoila ale ekspertem nie jestem... ;(

• montii Nowa

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pojawi sie to w nastepnym cyklu to zmieniam lekarza... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    montii wrote:
    jak pojawi sie to w nastepnym cyklu to zmieniam lekarza... :(

skoro co do tego gin masz wątpliwości to nie ma co się zastanawiać

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie pojawiają się nowe objawy. Sama już nie wiem czy to nerwy czy faktycznie pojawi się fasol. myślę że jutrzejsze mierzenie temp może wiele wyjaśnić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam jestem w ciazy i nie mam objawow ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem :) tylko że każda z nas jest inna. zauważyłam wahania nastrojów bolą mnie piersi, jajniory, spać mi się chce.... sama już nie wiem co myśleć. tym bardziej ze test nagatyw

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety tak 3 cykle pod rzad mialam ze wszystkie objawy na ciaze wslazuwaly i testy negatywne. A potem @

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem coś o tym

‹‹ 301 302 303 304 305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ