X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ladny gnoj:D moze i ja mialam pozniej owu kuzwa? szlag,ale nie,bo mi sie kisiel skonczyl szybko:/

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tym z allegro przestałam ufać, dlatego kupiłam mikroskop. Na mikroskopie mi pokazało pozytywny odczyt a na pasku nic a owulacja musiała być, bo w ciążę jakoś zaszłam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziwne jest to ze w poprzenim cyklu prawie caly cykl mialam dwie krechy na tescie owu i tylko dzien przed owulacja o 22 wyszedl pozytyw a teraz one pokazywaly jedna kreche przed sama owulacja a te apteczne to byly dodatnie przez 2 dni na pewno potem juz nie robilam przez kilka i potem z ciekawosci siknelam 5dpo i byl prawie pozytyw naprawde niewiele jej brakowalo do takiej samej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no ladny gnoj:D moze i ja mialam pozniej owu kuzwa? szlag,ale nie,bo mi sie kisiel skonczyl szybko:/
    Ja w tym cyklu w ogole nie mialam ;d w ogole plodnego sluzu to prawie nie bylo. Byl max 3 godziny dzien przed owu ;D i seks na gorze i od razu prysznic i bachorek jest ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja w tym cyklu w ogole nie mialam ;d w ogole plodnego sluzu to prawie nie bylo. Byl max 3 godziny dzien przed owu ;D i seks na gorze i od razu prysznic i bachorek jest ;p

Ja to miałam taki skąpy śluz,że musiałam paluszkiem wygrzebać bo inaczej bym nie wiedziała, że w ogóle jest:) I armia spartan jakoś dała radę XD

ciri22 lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie poddaje:/

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie kijanki tylko 6% morfo ale robione w novum wiec wiadomo ze moze byc zanizone

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ja to miałam taki skąpy śluz,że musiałam paluszkiem wygrzebać bo inaczej bym nie wiedziała, że w ogóle jest:) I armia spartan jakoś dała radę XD
    Noo to jez go grzebalam ale u mnie wodnisty byl i malo ;p i bardzo krotko

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    u mnie kijanki tylko 6% morfo ale robione w novum wiec wiadomo ze moze byc zanizone
    Ja to nie wiem moj musial miec dobre nasienie ale ogolnie stawialam ze bedzie chujnia ze on to niskie libido ma przez testosteron a on na kijanki wplywa.....

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jest podejrzewam mlody

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja głowa do góry, wykres wykresowi nierówny. Widziałam gorsze (nawet niby bezowulacyjne, mój miał taki nawet być :D ) a groszek się pojawił :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no prosze Cie!gdzie Twoj bezowu!toc to widac ze skoklo!

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co Ty, zobacz jak mi powoli tempka do góry szła, sukcesywnie bo sukcesywnie, ale zanim się zaślimaczyła do góry, to myślałam, że kaplica :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody niby tak ale brak ochoty na seks przez czasem 3 miesiace? Do tego uzywki? Jazda samochodem prze 10 godzin dziennie(kurier) a wczesniej na rowerze przez tez 11 godzin (kurier rowerowy) laptop na jajach i milion rzeczy ktore tylko obnizaly plodnosc... Wiec moglam miec podstawy

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale poszla:D a moja dopiero teraz idzie jak mam ja juz w dupie:D

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mlody niby tak ale brak ochoty na seks przez czasem 3 miesiace? Do tego uzywki? Jazda samochodem prze 10 godzin dziennie(kurier) a wczesniej na rowerze przez tez 11 godzin (kurier rowerowy) laptop na jajach i milion rzeczy ktore tylko obnizaly plodnosc... Wiec moglam miec podstawy
    moze nadrobil iloscia :D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    no co Ty, zobacz jak mi powoli tempka do góry szła, sukcesywnie bo sukcesywnie, ale zanim się zaślimaczyła do góry, to myślałam, że kaplica :)
    Namida u mnie tez powolutku szla i myslalam ze progesteron nie domaga.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Ciri a u mojego dolicz tak, wiek 32lata, hektolitry coli, paczka fajek dziennie, siedzący tryb pracy, laptop na jajcach i gorące kąpiele. I można :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    moze nadrobil iloscia :D
    To mozliwe. W sumie nie wazne co ale zadzialalo i to w malo sprzyjajach okolicznosciach. Moglo duzo dac tez to ze miedzy seksem rozrodczym a wczesniejszym 4 dni minely czyli plemniory najsilniejsze byly.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    ooo Ciri a u mojego dolicz tak, wiek 32lata, hektolitry coli, paczka fajek dziennie, siedzący tryb pracy, laptop na jajcach i gorące kąpiele. I można :D
    Noo moj kawa za to 4 razy dziennie dodatkowo. Ja nie wiem ci popieprzeni najwiecej farta maja, a ci co sie przejmuja to nie...
    Mam kolezanke w ciazy teraz zaszla w pierwszym cyklu staran seks kilka dni przed owu a potem sie okazalo ze jej facet ma niedobor wszystkiego... W szpitalu wyladowal pod kroplowka. Da sie? Da sie

‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ