Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle dziwne jest to ze w poprzenim cyklu prawie caly cykl mialam dwie krechy na tescie owu i tylko dzien przed owulacja o 22 wyszedl pozytyw a teraz one pokazywaly jedna kreche przed sama owulacja a te apteczne to byly dodatnie przez 2 dni na pewno potem juz nie robilam przez kilka i potem z ciekawosci siknelam 5dpo i byl prawie pozytyw naprawde niewiele jej brakowalo do takiej samej.
-
nick nieaktualnyolencja wrote:no ladny gnoj:D moze i ja mialam pozniej owu kuzwa? szlag,ale nie,bo mi sie kisiel skonczyl szybko:/
i seks na gorze i od razu prysznic i bachorek jest ;p
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja w tym cyklu w ogole nie mialam ;d w ogole plodnego sluzu to prawie nie bylo. Byl max 3 godziny dzien przed owu
i seks na gorze i od razu prysznic i bachorek jest ;p
Ja to miałam taki skąpy śluz,że musiałam paluszkiem wygrzebać bo inaczej bym nie wiedziała, że w ogóle jest:) I armia spartan jakoś dała radęciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:u mnie kijanki tylko 6% morfo ale robione w novum wiec wiadomo ze moze byc zanizone
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMlody niby tak ale brak ochoty na seks przez czasem 3 miesiace? Do tego uzywki? Jazda samochodem prze 10 godzin dziennie(kurier) a wczesniej na rowerze przez tez 11 godzin (kurier rowerowy) laptop na jajach i milion rzeczy ktore tylko obnizaly plodnosc... Wiec moglam miec podstawy
-
ciri22 wrote:Mlody niby tak ale brak ochoty na seks przez czasem 3 miesiace? Do tego uzywki? Jazda samochodem prze 10 godzin dziennie(kurier) a wczesniej na rowerze przez tez 11 godzin (kurier rowerowy) laptop na jajach i milion rzeczy ktore tylko obnizaly plodnosc... Wiec moglam miec podstawy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNamida wrote:ooo Ciri a u mojego dolicz tak, wiek 32lata, hektolitry coli, paczka fajek dziennie, siedzący tryb pracy, laptop na jajcach i gorące kąpiele. I można
Mam kolezanke w ciazy teraz zaszla w pierwszym cyklu staran seks kilka dni przed owu a potem sie okazalo ze jej facet ma niedobor wszystkiego... W szpitalu wyladowal pod kroplowka. Da sie? Da sie