X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ladny gnoj:D moze i ja mialam pozniej owu kuzwa? szlag,ale nie,bo mi sie kisiel skonczyl szybko:/

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tym z allegro przestałam ufać, dlatego kupiłam mikroskop. Na mikroskopie mi pokazało pozytywny odczyt a na pasku nic a owulacja musiała być, bo w ciążę jakoś zaszłam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziwne jest to ze w poprzenim cyklu prawie caly cykl mialam dwie krechy na tescie owu i tylko dzien przed owulacja o 22 wyszedl pozytyw a teraz one pokazywaly jedna kreche przed sama owulacja a te apteczne to byly dodatnie przez 2 dni na pewno potem juz nie robilam przez kilka i potem z ciekawosci siknelam 5dpo i byl prawie pozytyw naprawde niewiele jej brakowalo do takiej samej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no ladny gnoj:D moze i ja mialam pozniej owu kuzwa? szlag,ale nie,bo mi sie kisiel skonczyl szybko:/
    Ja w tym cyklu w ogole nie mialam ;d w ogole plodnego sluzu to prawie nie bylo. Byl max 3 godziny dzien przed owu ;D i seks na gorze i od razu prysznic i bachorek jest ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja w tym cyklu w ogole nie mialam ;d w ogole plodnego sluzu to prawie nie bylo. Byl max 3 godziny dzien przed owu ;D i seks na gorze i od razu prysznic i bachorek jest ;p

Ja to miałam taki skąpy śluz,że musiałam paluszkiem wygrzebać bo inaczej bym nie wiedziała, że w ogóle jest:) I armia spartan jakoś dała radę XD

ciri22 lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie poddaje:/

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie kijanki tylko 6% morfo ale robione w novum wiec wiadomo ze moze byc zanizone

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ja to miałam taki skąpy śluz,że musiałam paluszkiem wygrzebać bo inaczej bym nie wiedziała, że w ogóle jest:) I armia spartan jakoś dała radę XD
    Noo to jez go grzebalam ale u mnie wodnisty byl i malo ;p i bardzo krotko

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    u mnie kijanki tylko 6% morfo ale robione w novum wiec wiadomo ze moze byc zanizone
    Ja to nie wiem moj musial miec dobre nasienie ale ogolnie stawialam ze bedzie chujnia ze on to niskie libido ma przez testosteron a on na kijanki wplywa.....

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jest podejrzewam mlody

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja głowa do góry, wykres wykresowi nierówny. Widziałam gorsze (nawet niby bezowulacyjne, mój miał taki nawet być :D ) a groszek się pojawił :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no prosze Cie!gdzie Twoj bezowu!toc to widac ze skoklo!

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co Ty, zobacz jak mi powoli tempka do góry szła, sukcesywnie bo sukcesywnie, ale zanim się zaślimaczyła do góry, to myślałam, że kaplica :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody niby tak ale brak ochoty na seks przez czasem 3 miesiace? Do tego uzywki? Jazda samochodem prze 10 godzin dziennie(kurier) a wczesniej na rowerze przez tez 11 godzin (kurier rowerowy) laptop na jajach i milion rzeczy ktore tylko obnizaly plodnosc... Wiec moglam miec podstawy

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale poszla:D a moja dopiero teraz idzie jak mam ja juz w dupie:D

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mlody niby tak ale brak ochoty na seks przez czasem 3 miesiace? Do tego uzywki? Jazda samochodem prze 10 godzin dziennie(kurier) a wczesniej na rowerze przez tez 11 godzin (kurier rowerowy) laptop na jajach i milion rzeczy ktore tylko obnizaly plodnosc... Wiec moglam miec podstawy
    moze nadrobil iloscia :D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    no co Ty, zobacz jak mi powoli tempka do góry szła, sukcesywnie bo sukcesywnie, ale zanim się zaślimaczyła do góry, to myślałam, że kaplica :)
    Namida u mnie tez powolutku szla i myslalam ze progesteron nie domaga.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Ciri a u mojego dolicz tak, wiek 32lata, hektolitry coli, paczka fajek dziennie, siedzący tryb pracy, laptop na jajcach i gorące kąpiele. I można :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    moze nadrobil iloscia :D
    To mozliwe. W sumie nie wazne co ale zadzialalo i to w malo sprzyjajach okolicznosciach. Moglo duzo dac tez to ze miedzy seksem rozrodczym a wczesniejszym 4 dni minely czyli plemniory najsilniejsze byly.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    ooo Ciri a u mojego dolicz tak, wiek 32lata, hektolitry coli, paczka fajek dziennie, siedzący tryb pracy, laptop na jajcach i gorące kąpiele. I można :D
    Noo moj kawa za to 4 razy dziennie dodatkowo. Ja nie wiem ci popieprzeni najwiecej farta maja, a ci co sie przejmuja to nie...
    Mam kolezanke w ciazy teraz zaszla w pierwszym cyklu staran seks kilka dni przed owu a potem sie okazalo ze jej facet ma niedobor wszystkiego... W szpitalu wyladowal pod kroplowka. Da sie? Da sie

‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ