X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ale poszla:D a moja dopiero teraz idzie jak mam ja juz w dupie:D

Ale było u Ciebie przed pójściem do góry serduszkowanie ;). Heheh no poczekaj i obadaj sprawę. Bo może się miło zaskoczysz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo moj kawa za to 4 razy dziennie dodatkowo. Ja nie wiem ci popieprzeni najwiecej farta maja, a ci co sie przejmuja to nie...
    Mam kolezanke w ciazy teraz zaszla w pierwszym cyklu staran seks kilka dni przed owu a potem sie okazalo ze jej facet ma niedobor wszystkiego... W szpitalu wyladowal pod kroplowka. Da sie? Da sie

I tu się sprawdza powiedzenie "miej wyjebane a będzie Ci dane" :D

ciri22, Madziulla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle ze na ta ciaze to kurwa szczescie i tylko szczescie trzeba miec...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadążyć za Wami nie można. na chwile się wyszło z forum a tu tyle do nadrobienia :D

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimo ze tanie to sie raczej nie mylily bo bym miala juz brzuch pod brode :D

ciri22 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ale było u Ciebie przed pójściem do góry serduszkowanie ;). Heheh no poczekaj i obadaj sprawę. Bo może się miło zaskoczysz :)
    heh no,jakos tak mi sie zachcialo serduszkowac:D jak jestem na urlopie to inna bajka

ciri22 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    mimo ze tanie to sie raczej nie mylily bo bym miala juz brzuch pod brode :D
    Ale skad bedziesz wiedziec ze nie klamia w najbardziej kluczowym momencie?

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w najbardziej kluczowym momencie bede wiedziala ze to to i nie musze testowac plus okres nie nadejdzie :) teraz mam sklonnosc testowania przed okresem:D

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    I tu się sprawdza powiedzenie "miej wyjebane a będzie Ci dane" :D
    O proszę! To jest hasło przewodnie u mnie w pracy :) ale ok,w domu też można wprowadzić :) :)

Madziulla, ciri22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi koleżanka ostatnio opowiadała, że jak ona ze swoim się starała o bejbi to też nie mogłą nigdy owulacji wyznaczyć. I gdzieś wyczytała, że dni płodne u kobiety zaczynają się gdy ta ma ochotę na seks nawet po tym jak spojrzy na obcego mężczyznę a nie na ukochanego. I opowiadała mi, że jechała autobusem do domu i stał przed nią facet i ze jak zobaczyła jego ramiona to sobie pomyślała, że by go z łóżka nie wypuściła. Po dojechaniu do domu rzuciła się na swojego męża i okazało się, że zadziałało :D I z tej metody ma już drugiego syna. Szkoda, że mi wcześniej tej metody nie przekazała :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh,gorzej jak sie wogole nie ma libido:/

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo ma się za duże :p

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ta moja koleznaka co zaciazyla to kej facet mial do niej pretensje ze tak szybko bo ona mowila ze to tak latwo nie jest ;D

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rety:D no ja mam dwie kolezanki ktore w 1 cyklu zaskoczyly:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    heh,gorzej jak sie wogole nie ma libido:/
    O co do libido kurde mam to nazwisko co mialam dla ciebie zalatwic ale oczywiscie zapomnialam o namiary zapytac... Kurde przypomnij mi co? Najlepiej w sobote rano ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo a ta moja koleznaka co zaciazyla to kej facet mial do niej pretensje ze tak szybko bo ona mowila ze to tak latwo nie jest ;D

No i pewnie dlatego tak szybko zaciążyła :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    O co do libido kurde mam to nazwisko co mialam dla ciebie zalatwic ale oczywiscie zapomnialam o namiary zapytac... Kurde przypomnij mi co? Najlepiej w sobote rano ;D
    w sobote rano mam egzamin:/

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojemu tez to powtarzalam to on zawsze ich za przyklad bral... A mnie to tak wkurzalo ... Wrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    w sobote rano mam egzamin:/
    Dobra to ja bede trzymac kciuki to wtedy nie zapomne ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma reguły. Jak pisała Ciri, to kwestia szczęścia. Jednym sie poszczęści od razu a innym później. Też tak do końca nie wiadomo, który z naszych starających się cykli mógl być taki, że doszło za zapłodnienia ale nie do zagnieżdzenia. (niektóre źródła podają, że to ok 40% zapłodnień konczy się zagnieżdzeniem)

‹‹ 304 305 306 307 308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ