Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo moj kawa za to 4 razy dziennie dodatkowo. Ja nie wiem ci popieprzeni najwiecej farta maja, a ci co sie przejmuja to nie...
Mam kolezanke w ciazy teraz zaszla w pierwszym cyklu staran seks kilka dni przed owu a potem sie okazalo ze jej facet ma niedobor wszystkiego... W szpitalu wyladowal pod kroplowka. Da sie? Da sie
I tu się sprawdza powiedzenie "miej wyjebane a będzie Ci dane"ciri22, Madziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi koleżanka ostatnio opowiadała, że jak ona ze swoim się starała o bejbi to też nie mogłą nigdy owulacji wyznaczyć. I gdzieś wyczytała, że dni płodne u kobiety zaczynają się gdy ta ma ochotę na seks nawet po tym jak spojrzy na obcego mężczyznę a nie na ukochanego. I opowiadała mi, że jechała autobusem do domu i stał przed nią facet i ze jak zobaczyła jego ramiona to sobie pomyślała, że by go z łóżka nie wypuściła. Po dojechaniu do domu rzuciła się na swojego męża i okazało się, że zadziałało
I z tej metody ma już drugiego syna. Szkoda, że mi wcześniej tej metody nie przekazała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma reguły. Jak pisała Ciri, to kwestia szczęścia. Jednym sie poszczęści od razu a innym później. Też tak do końca nie wiadomo, który z naszych starających się cykli mógl być taki, że doszło za zapłodnienia ale nie do zagnieżdzenia. (niektóre źródła podają, że to ok 40% zapłodnień konczy się zagnieżdzeniem)