Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ale sluchaj. Zrobilam badania. Podobno po owulce powinno sie ograniczyc alkohol ale to nie prawda poniewaz wszystkie cykle szczesliwe wsrod znajomych i rodziny byly mocno imprezowe lub chociaz nie w abstynencji... I u mnie tez tak bylo. Wreszcie na alkohol po owu pozwolilam sobie pierwszy raz od pol roku i do tego pilam codziennie jedno piwo lub kieliszek wina.
Stawiam ze to pomaga poniewaz jest pelsze ukrwienie macicy... Naprawde to moze miec cos wspolnego z tymMadziulla, Marta29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo ale sluchaj. Zrobilam badania. Podobno po owulce powinno sie ograniczyc alkohol ale to nie prawda poniewaz wszystkie cykle szczesliwe wsrod znajomych i rodziny byly mocno imprezowe lub chociaz nie w abstynencji... I u mnie tez tak bylo. Wreszcie na alkohol po owu pozwolilam sobie pierwszy raz od pol roku i do tego pilam codziennie jedno piwo lub kieliszek wina.
Stawiam ze to pomaga poniewaz jest pelsze ukrwienie macicy... Naprawde to moze miec cos wspolnego z tym
hmmm muszę w takim razie wprowadzić w życie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tam ja miałam w maju 2 tyg wolnego i też nie stroniłam od alkoholu, a bo to wolne, bo to moje urodziny, męża, sąsiadki, co rusz impreza. Nie żebym upijała się nie wiadomo, jak ale maj był alkoholowym miesiącem, więc Ciri w swoich teoriach i badaniach możesz uwzględnić mój przypadek
ale dzień przed testem to się jednym piwem, tak urżnęłam, jakbym co najmniej 4 wychyliła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNamida wrote:A tam ja miałam w maju 2 tyg wolnego i też nie stroniłam od alkoholu, a bo to wolne, bo to moje urodziny, męża, sąsiadki, co rusz impreza. Nie żebym upijała się nie wiadomo, jak ale maj był alkoholowym miesiącem, więc Ciri w swoich teoriach i badaniach możesz uwzględnić mój przypadek
ale dzień przed testem to się jednym piwem, tak urżnęłam, jakbym co najmniej 4 wychyliła
-
nick nieaktualnyolencja wrote:no to robia im kuku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny