Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Bylam na darmowej i na 2 babka wróżyła bo:
- pięknie mi zbadali hormony i lekarz spojrzał i od razu świetne podejscie.naprawde. Wszystko wyczytal.nadnercza wykryl...wszystko ale....
- w 10 dc powiedzial ze nie ma szans na dzidziusia. Nie w tym cyklu.endometrium 4 mm.pe herzyka brak.....a ja 15 d.c miałam owulacje a za tydzień juz bylam w ciąży:)
Nie przyznawalam sie ale uwierzylam naszej miejskiej czarownicy ktora mówi ze na endometrium i szyję najlepsza jest...sperma. Nawet potem znalazłam opracowanie naukowe na ten temat...ze dojrzewa szyjka i endometrium mocniej. Kochaliśmy się 3-4 razy dziennie niemal codziennie.i jest bobo:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam mega doła....jedno zdanie wypowiedziane przez moją (wydawało by się) dobra kumpelę sprawiło że cały mój dobry humor i motywacja legły w gruzach... całą drogę wracając do domu przeryczalam... (ona urodziła miesiąc temu-trochę wpadka bo chciała ur w przyszłym roku)
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Dziewczyny mam mega doła....jedno zdanie wypowiedziane przez moją (wydawało by się) dobra kumpelę sprawiło że cały mój dobry humor i motywacja legły w gruzach... całą drogę wracając do domu przeryczalam... (ona urodziła miesiąc temu-trochę wpadka bo chciała ur w przyszłym roku)
-
nick nieaktualnyolencja wrote:aaaa,no wlasnie,ja nie wiem czy pojde 2 raz,no chyba ze facet wpadnie na pomysl ciekawy a nie od razu inwiatro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 18:43
-
nick nieaktualnyNo wiem ze jedna.... miałam ją coś pocieszyć bo ona tez coś nie ma humoru no i ja mówię że sory ja się dziś do pocieszania nie nadaje bo nie mam nastroju pogadamy jutro. A ona mnie jeszcze dobiła tekstem: poczekaj na baby blusa wtedy będziesz wiedzieć co to jest nie mieć nastroju na nic.
-
nick nieaktualnyolencja wrote:a to faktycznie in plus,ja myslalam ze tylko clo sie stosuje i ze nie ma niczego innego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny