Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ale co ona ci da poza tym ze wyczyscisz?
Predzej spiryt to wysuszy ale jak jest cera tlusta da odwrotny efekt bo wiecej sebum zacznie sie wydzielac -
nick nieaktualnyraczej nie, w ogole w dzisiejszych czasach nie stosuje sie wody utlenionej jak chcesz cos odkazic to octanisept... w szkolach i szpitalach i gdziekolwiek zwiaznych z medycyna nie znajdziesz takiego cuda jak woda utleniona... (tak ostatnio matka pielegniarka mnie wysmiala jak chcialam uzyc wody utlenionej)
olencja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:powiem, ci, że miesiąc po porodzie to się naprawdę nie myśli. Nie miała nic złego na myśli, a baby blues jeśli się trafia jest koszmarem. Pewenie z niewyspania, nawet przez chwilę nie pomyślała, że może ci prawić przykrość
DO tego wierzy w to, że zaciążysz za chwilę i sama przeżyjesz baby blues.
Bardzo możliwe że zrobiła to trochę nie świadomie jednak to już nie pierwszy raz mam z Weroniką taką sytuacje. wielokrotnie jakieś głupie teksty rzucała w moją stronę. a ja tylko się przez to dołuje. ehh no nic co ma być to będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, w łeb sobie strzele, juz nie wiem co mam robic
3 dni po terminie @. I nic. Dalej brudzenie, cięzko to nawet plamieniem nazwać. Czy któraś wie jaki wpływ ma na cykl euthyrox? Bo mi endokrynolog zwiększyła dawkę w tym miesiącu, bo tsh cały czas powyżej 2, może przez to mi się rozjechał?
Kupiłam test, ale sądzę, że to za wczesnie jescze...
Jak się okaże, że zaszłam w 20 dc to stwierdzę, że natura zrobiła sobie żart. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi eutyrox nie zaburza cyklu.(biore eutyrox 50) A wręcz przeciwnie. mam bardziej regularne niż kiedyś. Przynajmniej do teraz tak było. Bo teraz nie wiem co myśleć @ miała byc w niedziele a test negatywny. Więc mi raczej leki na tarczyce nie zaburzają cyklu @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja brałam euthyrox 25 przez 2 miesiące, cykle bez zmian 26-27 dni. Teraz zwiększyła mi endo dawkę do 37,5 a w niedzielę 50, zmieniałam jakoś wpołowie cyklu i było ok, a teraz o, 30 dzień i kicha.
Cycki bolą, w brzuchu ciągnie ale nic się poza tym nie dzieje... a to plamienie, może i zwiastować @ jak i być implantacją... i bądź tu człowieku mądry -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Bez sensu zupełnie
w dodatku jak chce kupic test to musze latać po innych rossmanach i to takich gdzie mnie nikt nie znabo inaczej będą ploty, że kiero w ciąży ;p wiec jestem zmuszona kupować w aptece, choć dziś, udało się w rossmanie, mam ten faceele, ale strumieniowy bo mi się nie chce zbierać
-
nick nieaktualny