X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiadomo co to jest,Namida,jak nie minie przez likend to idz do lekarza

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pójdę jak nie zejdzie, bo w sumie to mnie nie boli ani nie swędzi, przez przydek odkryłam jak się w innym miejscu drapałam :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale co ona ci da poza tym ze wyczyscisz? :P
    Predzej spiryt to wysuszy ale jak jest cera tlusta da odwrotny efekt bo wiecej sebum zacznie sie wydzielac
    no włąsnie pozbędzie się stanu zapalnego

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nie, w ogole w dzisiejszych czasach nie stosuje sie wody utlenionej jak chcesz cos odkazic to octanisept... w szkolach i szpitalach i gdziekolwiek zwiaznych z medycyna nie znajdziesz takiego cuda jak woda utleniona... (tak ostatnio matka pielegniarka mnie wysmiala jak chcialam uzyc wody utlenionej)

olencja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu? Woda utleniona zła jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie odkaza i nie pomaga w gojeniu ran poniewaz prowadzi do rozpadu zdrowych tkanek a zarazki zamiast zginac wgryzaja sie glebiej... Niestety przez wiele lat to byl jedyny srodek poza zwyklym alkoholem ale teraz juz wiadomo ze tylko szkodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz teraz mowi sie ze lepiej woda z mydlem rane przemyc niz woda utleniona... w medynie juz jej nie znajdziesz od kilku lat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    powiem, ci, że miesiąc po porodzie to się naprawdę nie myśli. Nie miała nic złego na myśli, a baby blues jeśli się trafia jest koszmarem. Pewenie z niewyspania, nawet przez chwilę nie pomyślała, że może ci prawić przykrość
    DO tego wierzy w to, że zaciążysz za chwilę i sama przeżyjesz baby blues.

Bardzo możliwe że zrobiła to trochę nie świadomie jednak to już nie pierwszy raz mam z Weroniką taką sytuacje. wielokrotnie jakieś głupie teksty rzucała w moją stronę. a ja tylko się przez to dołuje. ehh no nic co ma być to będzie

• palunia0 Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie o moim wykresie? Czy ovu była w 17 dc?

02bdd5c5b634e9adf1607a885bdcc28d.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nikt ci tego nie powie jedynie monitoring moze to potwierdzic albo badanie progesteronu 7-8 dni po owulacji.

Picja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w łeb sobie strzele, juz nie wiem co mam robic :(

3 dni po terminie @. I nic. Dalej brudzenie, cięzko to nawet plamieniem nazwać. Czy któraś wie jaki wpływ ma na cykl euthyrox? Bo mi endokrynolog zwiększyła dawkę w tym miesiącu, bo tsh cały czas powyżej 2, może przez to mi się rozjechał?

Kupiłam test, ale sądzę, że to za wczesnie jescze...

Jak się okaże, że zaszłam w 20 dc to stwierdzę, że natura zrobiła sobie żart.

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby nie patrzec tarczyca to hormony,jeden reguluje drugi w calym lancuszku moze sie okazac ze wlasnie rozregulowal CI cykl

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    To mam propozycje spotkajmy się wszystkie w rossmanie :D :D
    ja tam pracuje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi eutyrox nie zaburza cyklu.(biore eutyrox 50) A wręcz przeciwnie. mam bardziej regularne niż kiedyś. Przynajmniej do teraz tak było. Bo teraz nie wiem co myśleć @ miała byc w niedziele a test negatywny. Więc mi raczej leki na tarczyce nie zaburzają cyklu @

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy wrote:
    ja tam pracuje :P

I teraz to mówisz? załatwisz zniżkę na drugi raz?? :P:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pracownicy niestety nie mają zniżek :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez sensu zupełnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja brałam euthyrox 25 przez 2 miesiące, cykle bez zmian 26-27 dni. Teraz zwiększyła mi endo dawkę do 37,5 a w niedzielę 50, zmieniałam jakoś wpołowie cyklu i było ok, a teraz o, 30 dzień i kicha.
    Cycki bolą, w brzuchu ciągnie ale nic się poza tym nie dzieje... a to plamienie, może i zwiastować @ jak i być implantacją... i bądź tu człowieku mądry

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Bez sensu zupełnie :D
    wieem
    w dodatku jak chce kupic test to musze latać po innych rossmanach i to takich gdzie mnie nikt nie zna :P bo inaczej będą ploty, że kiero w ciąży ;p wiec jestem zmuszona kupować w aptece, choć dziś, udało się w rossmanie, mam ten faceele, ale strumieniowy bo mi się nie chce zbierać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie ja mam w tym cyklu podobnie z tym ze nie mam plamienia. no i ten głupi test negatyw.

‹‹ 309 310 311 312 313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ