Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto ja tak mam z męża badaniami (nasienie hormony) czy jak ja bete robię idę do innego laboratorium bo w tym co mam zniżki na ubzepieczenia z pracy pracuje w rejestracji była koleżanka z pracy mojej.a że czasem nas odwiedza no to wiecie... o ploty nie trudno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:a to to samo:D a nie chcesz byc w cionzy?
Chwilowo nie chcem. Albo chciałabym ale nie mogem ;p
Ogolnie to mam małe życiowe zawirowania i tak jak się starliśmy o fasolę i nie wyszła, to teraz się nie staraliśmy i jest stres. Tymbardziej, że ja od kilku tyg nie dośc, że ciągne na lekach na sen, bo nocami ogladam sufit, to lecze sie z zapalenia krtani, wiec antybiotyk, syrop za syropem, tabsy na bazie kodeiny, kiepski start dla dzidziusia... -
nick nieaktualnyolencja wrote:huhu!idealne warunki do wpadki:D KOchana,bedziesz je kochala jak swoje
nic sie nie martw:D
doprawdy, bardzo zabawne ;p
pomijajac to wszystko to umowa mi sie w robocie konczy za rok, jak mi sie na macierzynskim skonczy, to zostane na bezrobociu z 2 dzieci, kredytami, wynajetym mieszkaniem i tylko wyplata mojego meza ;p slaba opcja ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ivy wrote:kredytów to my mamy od groma, tyle że nie na mieszkanie ;p
ciężko z tym przedłuzeniem, nie sadze zeby ktos przedluzyl mi umowe podczas mojej nieobecnosci liczac na to ze wroce... umowa wygasa, mnie przejmuje zus i szukaj czlowieku pracy -
nick nieaktualny