Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zmienilas teraz dawke to jak najbardziej moglo ci rozwalic cykl

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja tak mam z męża badaniami (nasienie hormony) czy jak ja bete robię idę do innego laboratorium bo w tym co mam zniżki na ubzepieczenia z pracy pracuje w rejestracji była koleżanka z pracy mojej.a że czasem nas odwiedza no to wiecie... o ploty nie trudno :P

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no to jaki mam ten testt kupic w koncu bo nie wiem?:/ w rosmanie jest ich pierdyliard

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ej no to jaki mam ten testt kupic w koncu bo nie wiem?:/ w rosmanie jest ich pierdyliard

Mówisz o ciążowym?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.rossnet.pl/Produkt/Facelle-test-ciazowy-paskowy-do-uzytku-domowego-1szt,344956

ten podobno polecają. Facelle

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no juz moze i owu powinnam zmienic?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    facelle, jest płytkowy, który kosztuje 6 zł i strumieniowy za 8 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    jak zmienilas teraz dawke to jak najbardziej moglo ci rozwalic cykl
    mam nadzieję, że w stronę 'rozwalić cykl' a nie 'przesunąć ovu o 5 dni'

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 22:48

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa dobra,to wysledze :D dziek!

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy wrote:
    mam nadzieję, że w stronę 'rozwalić cykl' a nie 'przesunąć ovu o 5 dni'
    a to to samo:D a nie chcesz byc w cionzy?:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myślicie czego mam się jutro po temperaturze spodziewać? bo @ brak nadal

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    a to to samo:D a nie chcesz byc w cionzy?:D

Chwilowo nie chcem. Albo chciałabym ale nie mogem ;p

Ogolnie to mam małe życiowe zawirowania i tak jak się starliśmy o fasolę i nie wyszła, to teraz się nie staraliśmy i jest stres. Tymbardziej, że ja od kilku tyg nie dośc, że ciągne na lekach na sen, bo nocami ogladam sufit, to lecze sie z zapalenia krtani, wiec antybiotyk, syrop za syropem, tabsy na bazie kodeiny, kiepski start dla dzidziusia...

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    huhu!idealne warunki do wpadki:D KOchana,bedziesz je kochala jak swoje :D nic sie nie martw:D

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Jak myślicie czego mam się jutro po temperaturze spodziewać? bo @ brak nadal
    mysle ze poczekamy do rana az zmierzysz:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    huhu!idealne warunki do wpadki:D KOchana,bedziesz je kochala jak swoje :D nic sie nie martw:D

doprawdy, bardzo zabawne ;p

pomijajac to wszystko to umowa mi sie w robocie konczy za rok, jak mi sie na macierzynskim skonczy, to zostane na bezrobociu z 2 dzieci, kredytami, wynajetym mieszkaniem i tylko wyplata mojego meza ;p slaba opcja ;p

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przedluza Ci?wynajete mieszkanie to pol biedy:D gorszy kredyt na mieszkanie:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredytów to my mamy od groma, tyle że nie na mieszkanie ;p

ciężko z tym przedłuzeniem, nie sadze zeby ktos przedluzyl mi umowe podczas mojej nieobecnosci liczac na to ze wroce... umowa wygasa, mnie przejmuje zus i szukaj czlowieku pracy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego myślenia brzuch mnie bardziej boli, idę spać z nadzieją, ze mnie w nocy zaleje ;p Wam życze odwrotności! :D b

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy wrote:
    kredytów to my mamy od groma, tyle że nie na mieszkanie ;p

ciężko z tym przedłuzeniem, nie sadze zeby ktos przedluzyl mi umowe podczas mojej nieobecnosci liczac na to ze wroce... umowa wygasa, mnie przejmuje zus i szukaj czlowieku pracy :P
    przy dobrych ukladach przyjma Cie na nowo po etapie zusu:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zaraz idę spać. Miłej nocy i do jutra :) ciekawe jaka niespodzianka mnie moja tempka szykuje. ;P

‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ