Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oj wes,Madziulla ile Ty masz lat? zobacz ja stara baba,33 lata ijuz widze ze kolejny cykl w plecy,po hsg ktore mialo byc cudowne zmarnowane 2 cykle bo jebani lekarze nie widza ze nie ma owulacji:/ i teksty-jest pani mloda,zajdzie pani,niech pani nie panikuje, trzeba czekac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ale uwazam ze warto. Ja tam jestem zadowolona wiec wiesz czemu mam zmieniac? Przynamniej mnie zna i dba o mnie. Cytologia co rok od 18 roku zycia (gdzi zalecaja od 25 i od tego momentu jest bezplatna.-na nigdy nie placilam) do tego inne badania wiec spoczko. Zobaczymy jak dalej bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem ciekawa co mój powie na wyniki męża bo to on je zlecił. a jeszcze nie byłam bo chce poczekać co u mnie się wydarzy z @ żeby od razu mnie zbadał. więc pójdę we wtorek bądź czwartek za tydz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzasu i kasy ;p ale i tak jestem szczesliwa bo mega duzo rzeczy dostane wiec moge kupowac tylko swoje zachcianki dla dziecka a nie rzeczy niezbedne. Na razie wiem ze z najwiekszych wydatkow to wozek mi pozostaje. Ale uzywany chce kupic taki 3w1 to juz za 500zl mozna dostac chyba ze skoro malo wydatkow to sie szarpniemy na nowy a taki jak mi sie podoba to 1200zl kosztuje.