X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już pewnie za dużo o tym wszystkim myślę

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj wes,Madziulla ile Ty masz lat? zobacz ja stara baba,33 lata ijuz widze ze kolejny cykl w plecy,po hsg ktore mialo byc cudowne zmarnowane 2 cykle bo jebani lekarze nie widza ze nie ma owulacji:/ i teksty-jest pani mloda,zajdzie pani,niech pani nie panikuje, trzeba czekac

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak a potem powiedza ze jest pani za stara pbo po 35 roku zycia maskakrycznie w dol spada plodnosc... Kurde co za debile...

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokladnie,debile

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie niektórzy lekarze nie powinni być lekarzami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no dokladnie,debile
    A i jeszcze powiem ci ze ten moj lekarz karze z wynikami badan przychodzic bez zapisu na konsultacje wbic sie midzy pacjentami.

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak jezdzisz do niego przez pol warszawy?:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Prawie godzine jade.

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale uwazam ze warto. Ja tam jestem zadowolona wiec wiesz czemu mam zmieniac? Przynamniej mnie zna i dba o mnie. Cytologia co rok od 18 roku zycia (gdzi zalecaja od 25 i od tego momentu jest bezplatna.-na nigdy nie placilam) do tego inne badania wiec spoczko. Zobaczymy jak dalej bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie jak jest się zadowolonym to warto poświecić czas na dojazdy. Ja chciałam oszczędzić kasy trochę i co? i babka po poronieniu nawet mnie nie zbadała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo moj mnie zawsze bada jak mam jakies watpliwosdi czy sie denerwuje czy cos...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ciekawa co mój powie na wyniki męża bo to on je zlecił. a jeszcze nie byłam bo chce poczekać co u mnie się wydarzy z @ żeby od razu mnie zbadał. więc pójdę we wtorek bądź czwartek za tydz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to idz i zobaczymy sama jestem ciekawa co Ci powie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tym bardziej. Jak @ nie nadejdzie w sobotę powtórzę test sikany i wtedy w poniedziałek beta. taki mam plan :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 10:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no grunt to mieć dobry plan. Dobry plan nie jest zły jak to moja kuzynka mówi :D :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miec plan to polowa sukcesu. Ja z planem czuje sie zawsze bezpieczniejsza dlatego mimo ze u mnie to poczatek ciazy juz planuje co moge kupic wczesniej a co nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dobrze :) wiadomo masz jeszcze teoretycznie sporo czasu ale potem może się okazać że nagle tego czasu nie ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasu i kasy ;p ale i tak jestem szczesliwa bo mega duzo rzeczy dostane wiec moge kupowac tylko swoje zachcianki dla dziecka a nie rzeczy niezbedne. Na razie wiem ze z najwiekszych wydatkow to wozek mi pozostaje. Ale uzywany chce kupic taki 3w1 to juz za 500zl mozna dostac chyba ze skoro malo wydatkow to sie szarpniemy na nowy a taki jak mi sie podoba to 1200zl kosztuje.

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ