X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już pewnie za dużo o tym wszystkim myślę

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj wes,Madziulla ile Ty masz lat? zobacz ja stara baba,33 lata ijuz widze ze kolejny cykl w plecy,po hsg ktore mialo byc cudowne zmarnowane 2 cykle bo jebani lekarze nie widza ze nie ma owulacji:/ i teksty-jest pani mloda,zajdzie pani,niech pani nie panikuje, trzeba czekac

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak a potem powiedza ze jest pani za stara pbo po 35 roku zycia maskakrycznie w dol spada plodnosc... Kurde co za debile...

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokladnie,debile

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie niektórzy lekarze nie powinni być lekarzami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no dokladnie,debile
    A i jeszcze powiem ci ze ten moj lekarz karze z wynikami badan przychodzic bez zapisu na konsultacje wbic sie midzy pacjentami.

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak jezdzisz do niego przez pol warszawy?:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Prawie godzine jade.

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale uwazam ze warto. Ja tam jestem zadowolona wiec wiesz czemu mam zmieniac? Przynamniej mnie zna i dba o mnie. Cytologia co rok od 18 roku zycia (gdzi zalecaja od 25 i od tego momentu jest bezplatna.-na nigdy nie placilam) do tego inne badania wiec spoczko. Zobaczymy jak dalej bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie jak jest się zadowolonym to warto poświecić czas na dojazdy. Ja chciałam oszczędzić kasy trochę i co? i babka po poronieniu nawet mnie nie zbadała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo moj mnie zawsze bada jak mam jakies watpliwosdi czy sie denerwuje czy cos...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ciekawa co mój powie na wyniki męża bo to on je zlecił. a jeszcze nie byłam bo chce poczekać co u mnie się wydarzy z @ żeby od razu mnie zbadał. więc pójdę we wtorek bądź czwartek za tydz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to idz i zobaczymy sama jestem ciekawa co Ci powie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tym bardziej. Jak @ nie nadejdzie w sobotę powtórzę test sikany i wtedy w poniedziałek beta. taki mam plan :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 10:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no grunt to mieć dobry plan. Dobry plan nie jest zły jak to moja kuzynka mówi :D :P

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miec plan to polowa sukcesu. Ja z planem czuje sie zawsze bezpieczniejsza dlatego mimo ze u mnie to poczatek ciazy juz planuje co moge kupic wczesniej a co nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dobrze :) wiadomo masz jeszcze teoretycznie sporo czasu ale potem może się okazać że nagle tego czasu nie ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasu i kasy ;p ale i tak jestem szczesliwa bo mega duzo rzeczy dostane wiec moge kupowac tylko swoje zachcianki dla dziecka a nie rzeczy niezbedne. Na razie wiem ze z najwiekszych wydatkow to wozek mi pozostaje. Ale uzywany chce kupic taki 3w1 to juz za 500zl mozna dostac chyba ze skoro malo wydatkow to sie szarpniemy na nowy a taki jak mi sie podoba to 1200zl kosztuje.

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ