X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja kupuje cyckonosz w lidlu:D nie stac mnie na mega markowe :D
    A dobre? Ja kupuje tez przez neta. Najpierw chodze do brafiterki (ona mnie mierzy za darmo) a potem przez taka jedna strone. Juz ladne i porzadne staniki (niektore mam juz 4 i 5 lat) mozna za 50zl kupic a jednak komfort noszenia mega fajny nie to co te bazarowe. Wiec jak chcesz tez moge dac namiary ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja nienawidze normalnych sklepo,kupuje tylko przez net,nielubie ludzi paletajacych sie po sklepie,brrrr
    Noo ja mam to samo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    No tak, kazdemu potrzebne co innego:0 Wy warszawa- to wygodnie złzyć..ciach ciach. A my osiedle pod lasem- przeprowadzka niedługo pod las. Tesciowie poza miastem. Rodzice niedługo w górach- to nam potrzebne pompowane:) No i fotelik porządny dostalśmy przy zakupie auta:) A spacerówki nie nie chcemy na razie:)
    A te wlasnie 3 w 1 tez sa pompowane bo tez takiefo ze wzgledu na duza ilosc wyjazdow w dzikie szukalam ;D a zamierzam z maluchem jezdzic

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi siepodoba ten ale on tez wielofunkcyjny i skoro mam fotelik to byłaby strata kasy
    http://www.smyk.com/babysafe-venezia-classic-wozek-wielofunkcyjny-skora-podwozie-chrom-graphite,p1075774980,swiat-niemowlaka-p
    ten z kolei jest tylko gondolą:):
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=6399&%3CosCsid%3E

Ciri bardzo fajne rzeczy są na tomi.pl

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A dobre? Ja kupuje tez przez neta. Najpierw chodze do brafiterki (ona mnie mierzy za darmo) a potem przez taka jedna strone. Juz ladne i porzadne staniki (niektore mam juz 4 i 5 lat) mozna za 50zl kupic a jednak komfort noszenia mega fajny nie to co te bazarowe. Wiec jak chcesz tez moge dac namiary ;p
    No ja tez u brafiterki polecam panie z Legnicy- fantastyczne są. A od jakiegoś czasu swietne maja w ....tesco...bez problemu kupisz tam np 75 DD albo G :) i inne:) ss i bawełniane i naprawde mocnozmysłowe. Ale większość ma teraz bawełniane miseczki od wewnątrz co jest szalenie wygodne...wczoraj kupiłam akurat dwa modele.Jeden kremowy w błekitne niezapominaki...a c m tam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja kupuje cyckonosz w lidlu:D nie stac mnie na mega markowe :D
    W F&F sa naprawde swietne rzeczy...w Warszawie przeciez maja normalnysklep w galerii, to nie to co kiedyś. Jakściowo o niebo lepsze niż H&M Reserwed i inne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Bardzo mi siepodoba ten ale on tez wielofunkcyjny i skoro mam fotelik to byłaby strata kasy
    http://www.smyk.com/babysafe-venezia-classic-wozek-wielofunkcyjny-skora-podwozie-chrom-graphite,p1075774980,swiat-niemowlaka-p
    ten z kolei jest tylko gondolą:):
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=6399&%3CosCsid%3E

Ciri bardzo fajne rzeczy są na tomi.pl
    Ciotka taki miala to wzila i po miesiacu go oddala... Z powodu kol potem wziela pompowany tyl ale przod obrotowy i byla mega zadowolona. W tym cieszko sie porusza ale to jej zdanie ;D mnie w sumie tez bylo ciezko jak jezdzilam z Adasiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas na masowanie brzuszka masełkiem do brzuszka:) zmykam:) bo masazysta woła:);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    No ja tez u brafiterki polecam panie z Legnicy- fantastyczne są. A od jakiegoś czasu swietne maja w ....tesco...bez problemu kupisz tam np 75 DD albo G :) i inne:) ss i bawełniane i naprawde mocnozmysłowe. Ale większość ma teraz bawełniane miseczki od wewnątrz co jest szalenie wygodne...wczoraj kupiłam akurat dwa modele.Jeden kremowy w błekitne niezapominaki...a c m tam:)
    Noo ja brafiterski rozmiar nosze 70F wiec ciezko taki dostac poza specjalistyxznym skleprlem... A wczeaniej mialam 65e za nim przytylam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ciotka taki miala to wzila i po miesiacu go oddala... Z powodu kol potem wziela pompowany tyl ale przod obrotowy i byla mega zadowolona. W tym cieszko sie porusza ale to jej zdanie ;D mnie w sumie tez bylo ciezko jak jezdzilam z Adasiem.
    co innego:) wszystkie moje znajome sa zadowolone a i z chrześniaczka idealnie mi sie w takim chodziło:) Mi naprzykład fatalnie prowadzi sie skrętne koła:) lubieklasykę. Ogólnie to ja wszystko lubie klasyczne i ponadczasowe:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wchodzę w ogóle w temat biustonoszy bo ja mam widzę chyba tu najmniejszy biust 75 A :/ :P i do tego nie równe. więc jedna miseczka leży ok a druga ma zawsze luz i mam z tym mega problem

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ja nie wchodzę w ogóle w temat biustonoszy bo ja mam widzę chyba tu najmniejszy biust 75 A :/ :P i do tego nie równe. więc jedna miseczka leży ok a druga ma zawsze luz i mam z tym mega problem
    Ale to moze sie u brafiterki okazac ze masz innh rozmiar ja taki normalny "bazarowy"nisilam 75b czyli standard a brafiterka do mnie ze 65e to ja bylam w szoku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    co innego:) wszystkie moje znajome sa zadowolone a i z chrześniaczka idealnie mi sie w takim chodziło:) Mi naprzykład fatalnie prowadzi sie skrętne koła:) lubieklasykę. Ogólnie to ja wszystko lubie klasyczne i ponadczasowe:)
    Noo mnie sie bardzo podobaja takie naprawde ale minua w bloku jest taki ze sa ciezkie... I z polpietra mega trudno je zniesc. A skretne kolka tylko z przodu nie te co maja wszystkie bo to katastrofa ;D ale to takie kweatie indywidualne.
    Ale tez bym taki chciala ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale to moze sie u brafiterki okazac ze masz innh rozmiar ja taki normalny "bazarowy"nisilam 75b czyli standard a brafiterka do mnie ze 65e to ja bylam w szoku.

Mówisz że wizyta u brafiterki to najlepsza metoda na zwiększenie rozmiaru biustu? :P

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wystarczy umiec sie obwiazac centymetrem:D nie trzeba placic kumus za to:)

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kazdy stanik z innej firmy to inna rozmiarowka wiec i tak trzeba przymierzac:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to muszę się dziś centymetrem obwiązać dobrze :) :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Mówisz że wizyta u brafiterki to najlepsza metoda na zwiększenie rozmiaru biustu? :P
    Tak ;D
    Olicja nie chodzi o obwiazanie sie bcentymetrem tylko o ksztalt biustu i zbieranie go z pod piersi i nikomu za to nie placilam u mnie jest za darmo i ta rozmiarowka do wszystki POLSKICH firm brafitesrskich sie sprawdza. I u mnie i mamy i siostry wiec nie widze czemu u Ciebie miala by aie nie sprawdzic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nigdy nie wiedzialam ze stanik moze byc czescia skory jak jest dobrze dopasowany po 3 misiacach sie biust sam podnosi i nie czujesz go w ogole. Tez kiedys myslalam tak jak tu az kupilam stanik z prawdziwego zdarzenia.

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tak umiem :D a stanik dobierac nauczyla mnie moja mama:D ktora do zadnych brapanienek nie chodzi;)
    ja i tak kupuje najtansze co jest bo jakbym miala sobie do ksztaltu cyca dobierac to bym chodzila w samym staniku-na ubranie nie starczylo;)

u5cvp2.png
‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ